♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, July 1, 2011

♥ Tokyo Disneyland here ai come ♥





wah tajuk n3 tak tahan gitew

ini adalah n3 auto publish

so masa uolls baca ai dah berfoya-foya d disneyland

darl cuti adam ponteng youchien ngeh ngeh ngeh

40% hujan kalo ikut tenki today

hope tak lebat sangat

kang lencun plak weolls






Tokyo Disneyland 2009..adam kecik lagi masa nie :D





ni kali ketiga ke disneyland

every year gi sekali jer

melampau gi selalu dah ticket naik harga jadi ¥6200 dari ¥5800

memula sampai tahun 2009 dah gi

last year tejah disney sea masa ujan gak

tak best tak boleh naik main sebab basah uwaaa

dan kebetulan weolls suka gi waktu haru/spring

kali ni terlewat sket gi waktu natsu/summer








Tokyo Disney Sea 2010





kalo ikutkan ai suka lagi disney sea sebab sesuai untuk adult

but since dah ada anak ni disneyland juga di terjah

so ai akan stay kat hotel tonight

sabtu petang baru balik Oyama

so segala jejak dan BW akan di balas lepas ai balek yerr

have a nice day everyone @____@







nota ibu jari manis ai:: pasty uolls rindukan ai nanty (nah baldi siler muntah...uweekkk) sebab tak der gegar umah uolls sebab orang yang selalu hentak kaki cuti 2 hari eeee.










27 comments:

ijayuji said...

Salam ayuu!! aaahhhhhh menci lahhhhhh menciii lahhhhh!!! ai agaknyer 8 tahun lagi kot pergi hihihi.... hv fun ya!!! sementara belum tua ni kan wakakaka...

Asmara said...

hahha.. iye lah. rindu 2 hari xde org gegar rumah. enjoy your holiday!!

アヌム ちゃん said...

wah bestnyaa k.ayu...nak pegi gak..bile la sy nak pegi nih..sob2..have fun ye :)

sephia said...

jeles makkkk!!! :P

Ijah EmoTemo said...

wahhh best nya! jelesss :nangis:

anie,Nagoya said...

Tgh pnjat apa tu?dah kejar mickey?

Papa Mifz said...

wah best nye dpt pergi disneyland tiap2 tahun....papa mifz ntah bila leh g...huhu

sitiezahim said...

hahaha...slamat bercuti ayu..i kasik balik baldi u ni sbb i tak muntah hahaaha :P

Juwita Jamaludin said...

ayu.. syoknya nak gi la nanti tiket mahainya dah naik ye..baru nak gi lagi.. tapi x kira nanti nak gi lagi.. ambik gambarbanyak2 yek

nyonyacyber said...

uwaaaa gegar apartment aku mlm ni tau.. sbb aku hentak kaki paling kuat! satu hari nanti aku nak gak jejak sana!!!!

YONG JIAO XIU said...

wah bestnya jejalan. ha nti post bebyk pic meronggeng kat sana.
disney sea tu dalam laut pya ke? hehehe biasa la jakun, kena la tya, klo tak, wat ilmu sesat/ramalan sendiri.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ika::jgn menci kat ai...ahaks....nak kata fun tak guna...tension lebey...nnt ai story mory na :D....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.as: terharu...lap ayaq mata sebab ada org rindu
tunggu kejap nnt ai gi gegar balik na :-p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum::jauh uols nak datang...but if ada keja kat embassy leh la terjah...dan jgn lupa bagitahu ai...leh jumpa :))

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sephia::jgn jelez uols karang honeymoon datang la sini :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mek ijah:: meh ai tulun lap ayaq mata uols :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.anie::mana taw??
hahahaha letih ligan si mickey nie :-p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

papa mifz::insyaAllah ada rezeki nanty leh bawa baby mifz main kat sini...sapa tahu khen

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita::harus akak kena gi b4 blk for gud nanty....kami dapat rega promosi ni....pics skit giler kali nie...karang ayu upload na

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hajar::hahaha x muntah yer...baeknyer haty uols hikhikhik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cik peah::aku asyik berbuih jelez kat ang jln merata tempat best2...aku kat sini jer mampu...hentak kaki gak...ang kena mai sini b4 aku blk ke tanah melayu ~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong::disney sea tue terletak dlm bay la bukan laut...kebanyakan attractions dalam or dlm air la...:))

saharinasaharudin said...

bestnyeeeeee. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hye saharina...boley la...kali ni x enjoy sgt sebab panas giler

Asrul "iLham" Sany said...

Penulis 'hantu' datang melawat, follow n komen blog ni

;D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

OMG `penulis hantu`??
serammmmm hahahaha

アヌム ちゃん said...

insy bila ada peluang nnt nk gak pegi~heeee..bila la tu kan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...