♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, March 14, 2017

❤️Starbucks Sakura Tumbler❤️

Konichiwa & harluuu uols


Genki/sihat? ampunkan ai si penunggu gua ni dah setahun berlumat blog tak update apa-apa.....banyak sangat nak update kat uols semua tapi asyik hold jer !!! Seru roh rajin tak sampai² lagi ni hikhikhiki. Finally hari ni terrrrajin la sket nak type.

Now dekat Nihon dah masuk haru/spring so boleh dikatakan almost everything barang yang theyols packing semuanya bermotifkan sakura. Cantek uols . So nak story pasal starbucks sakura tumbler ni. Theyols ada jual 2 kali ikut series...1st harmony series and 2nd purity series.


Sempat beli 1 jer untuk my adek masa harmony series released on 15 February, pi sebelah petang tinggal 1 ja...haiyai/laju nihonjin ni beli sebab limited edition. Lawa khen packing theyols. Ai requested nak box hikhik.

  On 1 March purity series plak released so ai ngan gigihnya pi queue since 10am lagi tapi tengoklah orang ramai juga sampai kat luar pintu.Nihonjin bab ni theyols sangatlah suka.

kali ni sempat snap pic sebab terjah awal hikhik...purity series ni banyak soft color gituew...if tanya ai...ai prefer hormony series lagi.

harmony & purity series for my adek.

for my beloved umi.

mine... sakura blossom cream frappucino, today 14 march last day theyols jual...rasa? tak sesedap mana pun uwaaaaa.

Finally habis juga 1 entry di tahun 2017 yipiiii...in shaa Allah moga roh rajin ada lagi ai nak update Europe Trip last year weols pi UK, France, Brussels & Netherlands also HK disneyland.







2 comments:

Hanamiko Sakura said...

yeahh kak ayu akhirnya update blog!!

nampak macam org yang gila starbuck, gila dgn tumbler macam ni kan. hehe

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

hikhik doa2 moga roh rajin mai lagi 😅😅

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...