♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, February 12, 2011

♥ Almost Perfect ♥

No one is perfect but for me she is almost perfect. Pengiran Anak Isteri Pengiran Anak Sarah(PAIPAS) crown princess of Brunei. Muda lagi baru umur 23 tahun tapi dah ada seorang puteri dan seorang puteri. Badan still macam anak dara (mak jelezzz tengok).
Ai suka sangat cara PAIPAS tudung sangat simple tak der selempang atau belit sana sini dan selalunya PAIPAS pakai baju berbunga tudung kosong @___@.


Simple tapi tetap anggun, cantik dan menawan. Jarang tengok orang mesia pakai tudung gini kecuali mantan Raja Permaisuri Agong Tuanku Siti Aishah, Tuanku Azizah dan Datin seri Azizah.

Tapi if tengok kad raya yang di kirim dalam kalangan kerabat di raja Brunei almost pakai tudung gini. But bak orang kata kalo orang cantik pakai apa pun cantik (tak gitew?). Apa yang ai baca kat forum ramai orang Brunei suka PAIPAS ni sebab katanya sopan santun, sangat merendah diri dan selalu bergaul dengan rakyat jelata. PAIPAS like Lady Diana.

2 pics ni ai suka sangat sebab terserlah sifat keibuan PAIPAS, selalunya VVIP ni jarang nak bawa atau dukung anak sendiri selalu kasi pembantu buat kan...but not her...*__^


Just satu ai tak berapa berkenan sebab jurumakeup tue suka make up PAIPAS jadi mature tang kening dan lipstick suka pilih color gelap...ai rasa if pilih natural color lagi nice right sebab dia masih muda gitew!

yang pic ni macam budak belasan tahun yang masuk PLKN jer...comey

PAIPAS wit her bro jejalan beli juadah berbuka puasa kat bazar ramadhan. Siapa cakap princess tak boleh gi tempat gini.

12 comments:

anie,Nagoya said...

sekom.

maceh dtg ke nagoya.jauh u dtg tu.penat tak?hihihi...jg serik dtg lagi ya (^_*)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Salam
Hikhik letih la gak(>人<;)
Dah la samuii
Gi lain Kali kena belanja mkn na (^_−)−☆

Aisha mimi said...

ehh..dah 23taun ka? cam baru ja tgok dia kawen..kawen muda umoq 17taun..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Mean kiter makin berumoq la!(◎_◎;)
Dia kawen umur 16 thn (nangesss)
Ms dok skoll lagik!(◎_◎;)
Untung umur 23 dh Ada 2 owg anak

Peri PiA said...

lovely!!

MasyAllah dia pg bazar pakai seliper je,kagum

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

khenn...ai puw kagum sebab tue buat special entry about her :))

YONG JIAO XIU said...

hmm pic dia yg pakai baju askar tu nmpk comel sgt, natural. yg first pic tu, terlalu mature, npk lebih tua dari usia dia. yg pic lain tu lagi sesuai la gan usia dia. tp yg natural la yg paling best tgk.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dia nie jgn makeup tebal sebab nampak mature if x makeup simple mmg dah comey lol

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

Salam taaruf dari saya =0).
w/pun entri ni lama, tapi saya sungguh suka membaca nya. suka nengok PAIPAS..lembut ayu gitu..really down to earth..sifat rendah diri nya sungguh menawan kalbu rakyat jelata termasuk warga Malaysia =0).

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq vivi sudi singah
simple n3 sebab ai like her so much :)

Ana Ghazali said...

Dia sangat-sangat cantik...simple jer cara pemakaian dia...suke <3 Mantan permaisuri agung tuanku siti aishah pun ape citer la sekarang nie yer...

Noor Fatin Nadia Ismail said...

she's too beautiful..!!! tgk la ayahnya.. sultan brunei kan hensem.. hee..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...