♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, February 10, 2011

♥ My Special Readers ♥

Urmm best kan bila kiter tahu orang kiter sayang sudi luang masa baca blog kiter rite...
chewahhh tak der special pow entry ni sekadar meluah rasa haty yang keriangan ni...gara² my darl rupanya dalam diam sudi terjah dan baca my blog coz ai tahu dia super busy every day.

Lagipow dia bukannyer minat nak baca benda tak berfaedah macam ni hikhik...maybe another husband selalu baca blog wife dia orang but not him....ai pow hairan nyapa la tertiba dia sudi terjah ke sini but same time ai TERmalu la plak....walaupow dia baca waktu weekend jer @___@

Biler dia baca, banyak juga yang di tegurnyer *WINK* terutama tentang bahasa ai muahahaha...tak per darl blog ai ni bukan untuk golongan professional pow just sekadar suka
² jer..really appreciate darl ♥

the guy who stole my heart
age 24th
location Karuizawa Nagano
date pic taken::2004/02/01 16:04pm

Note:: saja tempek gambaq zaman muda remaja.. teringat zaman bercintan cintu dahulu kala... mode:: gedix *_____*.


4 comments:

IDA said...

hubby i xpenah bace..tp kdg2 dia saje bukak depan i n dia bace kuat2..malu tau..saje nk usik2 org :-p.maybe lepas ni dia akan bace kot bile kami berjauhan...uhuhuhuhu....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nnt WAJIB la baca sebab rindu sure dia nak tahu aper ida rasa & buat....
tapy mmg malu kannnn hahahaha

sephia said...

lagu SO7 hariku bersamanya..hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq sephia tertiba jatuh jatuh ngan lyric lagu tue *___*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...