♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, February 7, 2011

♥ Kenapa ramai nak glamour? ♥

Banyak ai baca kenapa blog dia orang tak glamor dan follower tak beribu² lemon?
satu soklan terlintas di fikiran kenapa beriya nak glamor bagai ek??
if uolls follow someone punya blog so hope dia orang follow ur blog juga ker?
one reason ai buat blog ni becoz my sis yang paksa...dia membebel macam mak nenek suruh buat gak...so tahun 2009 ai buat 2 3 entry then be
rserawang selama setahun hikhik lepas bulan October 2010 baru ai active berblog balik.

Ada kawan ai merungut yang follower dia tak sampai 1000 lagi....perhh kira banyak tue tapi tak bersyukur lagi...yang ai ni 100 pun tak sampai tak der
bising sebab ai buat blog bukan nak glamor just suka² jer, sebab ai tahu isi blog ai yang nan hado ni...ai pun jarang BW or leave comment kat other blog kecuali blog my frenz or entry yang membuat haty tetarik nak comment, kira ai yang lebih kepada silence reader.

Tera yang ada la ni pow tak sempat nak terjah semua nih kan pula yang beratus
² or beribu² tak mampu nak handle nanti...but ai puas haty ngan my blog rite now @__@.
Lagi satu ai akan follow sesuatu blog if ai rasa ianyer menarik contoh food/recipe, fashion or on9 shopping hikhikhik...but if my frenz punya blog tak
kisah best or not ai still follow sebab nak support blog kengkawan. Yang penting adalah quality bukan quantity.
So tepuk dada tanya haty blog macam mana oulls nak..
.*__*



(bunga cantek buat semua my follower ihsan dari mr gugel)




16 comments:

Ijah EmoTemo said...

kekdahnya kan , mesti theyols igt bila org follow byk maka UV traffik pun naik mencanak. padahal ai ni wlupun follower byk , UV ai sikit je. Earning pun sikit :nangis: Ekekek.

Apa yg penting ai menulis belog sbb ai mmg suka menulis lps tu nk SS sensorg letak gmbr. Ngahaha :P

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlastt comment macam dalam porem jer bunyinyer uolls hikhikhik
tapy ai teramat agree ngan uolls oke...*__*
owhh dlm belog kiter biar SS pow x per apa kisah :-p

sephia said...

betol2..sy buat blog atas dasar pengalaman.minat & hobi..glemer2 buang jauh2 ;p

Aisha mimi said...

aah la..ada blog ni cam diary harian la..tua2 nanti panjang umoq leh tgok lagi apa la yg kita marapik masa muda2 kannn..aku plak lagi la xbitau sesapa ada blog..wakakaka

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Sephia::khenn...bersama meriahkan our blog hikhikhik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mimi::pasaipa ang x habaq kat other fren?
aku rasa blog ang dah oke now
tulih pow lagik panjang dari aku hohoho :))

xomie said...

glamour tuh bestt hahaha
xkisahla la nk gila glamour ker ape ada mak kesah hehe
yg pnting mak suke baca nyah punya blog tau:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

babe:: nak autograf voley??
hahaha tq babe..
mak hayam pow suker terjah ur blog
manyak baju cantek...nnt summer leh order coz now winter lagik *___*

xomie said...

muleh2 tarak masala mne mau sain hahaha
mali..mali..beli2 mulah..mulah ajer :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

manyak murah tapy biler pos ke jepon manyak mahai oooo...rega pos buley beli lagik 1 dress ...uwaaa but mak hayam suka yg mcm dress gitew..macam dulu mak hayam beli hikhik mahai pow x per janji vogue gitew :-p

xomie said...

hanyakkk manyak susoh looo
apa pasat duduk jauh sgt xpe2 nnti mak hantar pkai burung la jimat skit nyah hehe
insyaAllah dlm proses utk buat dress plak
skrg tailor manyak bz hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

manyak tension ooo...mak hayam mcm ketinggalan bab pesen ni...bkn tailor dah pulang ke sabah baa? oke x sabaq nak tunggu...kasi lip lap lip lap anak mami hohoho ~__-

xomie said...

owhh..sudh blk kl dh
cume skrg dia bz amik tmpahan baju utk budak PLKN
hehehehe
insyaAllah lip..lap..lip..lap dbuat atas permintaan saja sbb kosnyerrr sgt2lerr mahal nyah...pengsan mak nk mmbayornyer
kna tnggu mak jd jutawan hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

harus boom da boom la
sukerrr...
x kisah mahai if berkenan mak rembat jer
CEO dh kayer maaa :))
(doa ni)

xomie said...

CEO kaya tp poket kosong hahaha
amin..amin..amin..
tq so much nyah 4 ur support:)
hug2 manyak3333333333

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hugs jugakkk
urmmm manyak wangii hahaha
tc babe *__________*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...