♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, February 21, 2011

♥STRESS ♥

Lately my mood tak menentu becoz my physically and mentally sangat exhausted.
Mood nak jejalan pun tak ada even nak mandi pun malas(tapy tetap kena mandi juga) *____^.
Bertambah stress bila fizikal berubah tidak seperti di harapkan, kini mengerti istilah DIET namun mengharap diri ni berDIET sangatlah mencabar kerna DIET tiada dalam kamus hidupku.


Pening juga melayan perasaan macam ni, bertambah pening dengan keadaan sahabat dan rakan taulan. Penat menjaga haty orang tapy haty sendiri tiada yang peduli. Mulai sekarang nak bertukar menjadi seorang selfish (can ai?).


Alangkah indah jika berada di bora-bora ketika ni. Menghidup udara panas, bermandi manda di pantai dan membaca novel sambil mendangar bunyi deruan ombak. Perlu mencari kembali diri yang asal...maybe ai harus mencuba therapy yang penting iaitu shopping @___________@.


8 comments:

Aisha mimi said...

yang nak pening ngan sahabat2 tu knapanya..depa2 la..diri sdri lain crita..hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sebab aku teman bicara depa...
kira tempat luahan haty...penat nak terima input dah...hikhikhik

Aisha mimi said...

kdg2 bla dgaq mslh org,dan kita plak letakkan diri kt situasi tu, kita kan jd caca marba nt..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lagik dok jauh lagik ramai yang mencarik
cian plak sebab luahan puw thru YM jer
tapy tue la...input dah full sat gi nak process output hang plak @___`

Aisha mimi said...

jgn sampai hang wei..satg ang yg kong..ekeke

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kong ka???
dah x berguna kena buang jer nanty :((
hikhikhik

Lady of Leisure said...

adui bestnya kalau boleh relax2 dekat bora2 kan..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Lady::khenn itew tempat idaman nak pergi sangat
biler nak sampai ntah la....hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...