♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, February 25, 2011

♥Minggu yang agak rajin @___@ ♥

This week mood ai meronta² nak try macam² recipe sebab weather tak sejuk sangat so mood nak berada di dapur pow dah oke....:-)) Memula tengok lady of leisure.bikin nasik goreng carrot dengan daging masak jintan with dalca sangat la terlioq so ai pow bikin juga C&P jer recipe di situ cuma beza nasi ai tak buat nasi goreng tapi nasi hujan panas hikhik...sedap tq yer Lady *____*.

meals hary itew :-))

Lepas itew teringin nak makan puding roti yang dah almost 2 year ai tak buat...alhamdulliah dapat sambutan yang hangat dari hero
² tersayang, haty berlagu riang bila semua makanan yang di masak lincin ....kepuasan gitew *_______^.


my special puding roti


Kemarin sempat try buat sushi just tengok kat youtube jer...1st time try tapy honestly ai tak berapa puas haty but ai never give up ...insyaAllah next time nak try lagi sebab nanti kena bikin bento kat Adam bila dah start youchien/kindergarten this April. Tadi sensei dah bawa tour satu youchien and adam look really excited :))


ini hasil sushi ai yang tak berapa kemas :((


Semalam ai dapat kad kawen dari classmate masa kat UNITAR dulu zura. Actually ai dah pesan jangan pos sebab mahal lagipow memang confirm ai tak boleh attend then she say oke then bila postmen kasi memang terkejut sebab dia susah payah pos juga...so kat sini nak ucap terima kasih atas ingatan, semoga majlis nanti akan berlangsung dengan meriahnyer @____^.


cantek kan kad jemputan ini *_____*



2 comments:

Anonymous said...

boleh tak lady ayu share recipe puding roti, teringin nak buat macam sedap.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nanti saya buat yerrr tq sudi singgah :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...