♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, February 9, 2011

♥ Seputih Salju ♥

Pagi tadi yuki/snow turun dengan lebatnya, rasanya 1st time lebat dalam this year.
My son seronok boleh bermandi ngan yuki, sebab bukan selalu turun...


view pukul 8.32am


cian my darl meredah yuki yang lebat ke kaisya/company nak drive hantar tak boleh sebab still pakai tayar musim panas *__^.

Kali ni turun agak lama start dari pukul 7am until 11.45am...then tengah hari dah panas...lega sebab boleh kuar beli barang nak masak berbuka nanti....:))


view pukul 1.15pm yuki dah start cair.....


2 comments:

aisha said...

salam perkenalan dari saya juga..

wahh seronot ye yuki turun..pg td pun turun tp sikit jelah..:)

aisha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

salam aisha
arr tue la ida citer dia kata kejap jer
sini lebat pulak...:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...