♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, February 2, 2011

♥ keciwaaa ♥


semalam tekak ni teringin sangat nak makan kimchi
then kuaq pergi super cari
ngan confident nyer beli kimchi di atas
nasib baik belum tergerak haty nak makan
bila my darl balik dia baca rupanyer ada gelatin
OMG dalam kimchi pow ada gelatin? apa kes
keciwaaaaaaa uwaaaaa
weekend ni nak kuaq cari lain
nak homemade rasa tak berbaloi sebab yang makan ai jer (U^ェ^U)


2 comments:

IDA said...

siannya.nanti ida send gmbr kimchi yg boleh mkn naa.ada kat rumah ni..hubby beli.mmg sedap brand yg kami dok beli ni.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ayu gi beli sorang2 sebab confident kimchi kan sayur jer x kan nak letak benda x sepatutnyer...rupanyer tidakkk....tq yer ngidam nak makan ayu beli yg ni sebab nampak mcm pedas hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...