♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, February 23, 2011

♥PRIVATE BLOG ♥

ai noticed lately ramai juga dah start private blog walaupow follower dah beribu² lemon....ai sempat tanya sorang blogger tue nyapa dia private blog sedangkan blog dia tengah howt gitew..dia cakap bila dah fofuler nih ramai tak puas haty. Ingatkan artis jer yang dia orang gossip now blogger pow dah kena tempis gara² terlebih fofuler :-p dan ada gambar yang di upload blog di copy dan di salahgunakan...bab itew serious ai gerun dengar sebab dah pernah kena dulu.


Urmmm ai rasa ada betul kata
² dia tue sebab ai juga ada baca another blog yang dia kena kutuk teruk² dengan anon. So kiranya ada pro dan kontra dunia blogger ni. Nasib baik ai belum kena tahap nak private blog for safety. So sebagai langkah berjaga² ai dah start low profile hukhukhuk. Satu lagi yang ai noticed if blog yang howt ni ramai giler orang comment but tuan punya blog tue x reply pow comment yang di post yalah comment sampai 50-100 (banyak kan)...sometimes kecian tengok soklan yang di tanya tanpa jawapan...ni bukan ai dengki atau jelezz oke but reality.


Pada yang nak private blog itew jangan lupa invite ai oke....peace XoXo @_____^.



4 comments:

Dalyana Salleh said...

miahahahha...biar la..aku pun bukan terrer bab berblog blog nih...
:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

part mana ni?
yang tulisan aku cakap itew ka?
hikhikhik

Lady of Leisure said...

huwa betul tu ramai nak tutup blog sebab cik anon.. kesian kan.. nak jadi blogger nowadays kene kuatkan semangat kan..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Kena ubah setting la jawabnyer ek (>人<;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...