♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Sunday, February 27, 2011

♥Nice Weekend ♥

Semalam lepaking with murni and family dekat Sakuragicho Yokohama. Memula plan sepatutnya jumpa Ida dan Murni tapi masa ai sampai kat situ Ida still kat clinic sebab tak sihat so tak nak kiter orang tunggu lagi lama dia terpaksa mencancelkan diri (owh sedey oke) sebab hope sangat nak jumpa dia before dia balik for good. But she say insyaAllah masa golden week leh jumpa...yatta! Tujuan sebenarnya jumpa sebab pesan kat murni beli sesuatu from Mesia hari itew....nak tahu apa dia ...jeng jeng jeng


peneman di kala sepi

Masa balik Mesia hari tu novel ni dah sold out kat Alor Star puas pusing cari tak jumpa nasib baik murni jumpa dan beli....arigatou yer murni *______* Lepak pun tak lama mana lebih kurang 2 jam lebih jer sebab murni ada hal pukul 3pm tapi kami sempat bawa our kids bersuka ria di cosmo world :-))


memula nak test jer lepas tue lupa nak zoom...muka kecik jer semua hikhikhik tq kat nihonjin yang sudi tolong MENEMBAK untuk ai @___@


haaa ni pose 2 howt mom yang perasan retis....siler muntah hohoho *__

____`
Nak ucap terima kasih sekali lagi kat Murni sebab sudi kasi baju kat Adam, kami jer gi dengan tangan kosong :((


arigatou auntie murni...baju ni nanti summer Adam pakai oke!


Lepas lepak kat Sakuragicho kiter orang terjah gi Maihama sebab my darl nak beli biskut dan chocolate disney so singgah kat disney shop lebih kurang sejam...beribu kali datang pow tak pernah buhsan kat cini...:-p


at Disney Shop dah selesai shopping chocolate



nilah chocolate disney tue...my darl suka box disney yang chomell itew...buat collection :))

berpuluh kali gi pun mesti wajib snap kat cini...habit hikhik


Destinasi seterusnya kat Odaiba tengok matahari terbenam sambil makan ebi/udang burger McD dalam keadaan sejuk...arrrr.


view senja di Odaiba


p/s:: Rasa panjang pula entry kali ni...penuh dengan foto nasib baik tak tempek semua hikhik!


10 comments:

PakYa said...

lama tak singgah blog lady ayu, teringin nak makan coklat disneyland tu.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jemput2...ader lagik 3 box x makan lagik
hikhikhik `______@

Lady of Leisure said...

bestnya jenjalannnn... kawaii neko tu cat yer? hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Lady arrr mean kucing yg comey ♪(v^_^)v

kew_chop said...

arigatou gak pada auntie ayu yg bagi duit yen untuk maira n kimi (^o^)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Sikit jer Murni Kira duwet beli ice cream for kids ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

Schajar McFlurry said...

n0vel melayu...! lame nyer tak bace... huhuhu...
kalau bace novel sambil makan choc tu mesti sedap kan3... huhu..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

owh ai pow baru start awal tahun ni giler baca novel ni...eeee

IlyaAbdullah said...

Ohaiyo! bila nak dapat g Jepun ni...tempat pertama yang teringin sekali nak melancong. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

datang la coz now everyone can fly ~____^
now dah x sejuk so oke nak jejalan :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...