♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Sunday, February 6, 2011

♥AKHIRnyer ♥

hari itew teringin nak sangat makan kimchi tapi tersalah beli
tapi semalam darl beli baru...yes sedap arigatou darl
and thanx to IDA, sebab recommend kimchi ni
...agak pedas dan kurang masam dari kimchi yang selalu makan.
sebab dah mengidam dah lama semalam makan nasi ngan kimchi jer....
tak der lauk lain hikhik itew pow puas haty ...terangat gitew



4 comments:

Ijah EmoTemo said...

ai tak pernah rasa kimchi. rasa dia mcm mana ek? hehe.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

selalu nyer rasa masam...
tapy yg nih sedap sebab pedas sket
try makan kt restoran korea

IDA said...

yg ni kurang masam skit kan..tu la..dulu penah beli brand lain..masam tak berapa lalu nk mkn.
btw,suke sgt gmbr kat atas blog yg baru ni..cun :-)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

arrr sahur pemalas nak masak makan kimchi ngan gohan jer...tue pow laju habes siap tambah 2 kali gohan hahaha....amboi ida jgn puji leleby ek mak hayam kembang lebaq nih hahahaha *__-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...