♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, February 14, 2011

♥ Ramai bertukar status di bulan feb ♥

selamat pengatin baru
selamat berbahagia
selamat ke anak cucu

selamat sejatera

Ramai betul kengkawan sedara mara yang memilih February sebagai tarikh penamat zaman bujang :)). Antaranya classmate ai masa kat UNITAR dulu nana dan zura. Congrats to both of them. Sukanya tengok gambar nikah dia orang yang sangat cantik dan suci itew. Teringat plak detik² nikah ai dulu hikhik...4 kali lafaz taw...gemuruh agakanya mr husband ai masa tue. Ai pun tak sempat nak soal selidik dia orang lagi...kasi dia orang honeymoond dulu :-p

susah nak cari gambar nana yang sorang dan pandang camera...maybe photographer tak upload lagi.


Nana selamat nikah pada 5 Feb 2011...manakala zura pada 11 feb 2011. Frust juga tak boleh attend nikah dan kenduri dia orang. Tak per ai doa dari jauh jer la ek...


zura...she look gorgeous rite...


Bestnya kawen zaman sekarang ada baju lawa² dan pics semuanya cantik²...hire photographer yang melatop gitew...ai nikah 7 tahun lepas bukan kata baju tak cantik cuma design sekarang lagi unik dan lawa la. Just part gambar kawen jer macam tak best sebab tak nice sebab DSLR masa tu tak ramai yang pakai dan photographer tue tak edit pow pics kawen macam orang buat sekarang :((....but ai tak pernah menyesal kawen awal sebab maybe jodoh sampai awak sebab after ai konvo 4 bulan ai terus nikah. Ai antara yang nikah awal umur baru 22 tahun (wink*wink)...nak tempek pic kawen rasa tak sesuai pulak sebab dulu ai freehair now dah bertudung :))


Next week pula my bro in law nak nikah...sedey tak boleh balik, lagi sedey dengar sora mom in law huwaaaa. Buat yang bernikah bulan ni ai doakan semoga bahagia hingga hujung nyawa...setiap hari adalah hari kiter mengenal dan belajar tentang diri pasangan kita...percayalah selepas kawin baru anda kenal true color pasangan masing
². Dugaan silih berganti bak kata lagu P.Ramlee sedangkan lidah lagi tergigit nikan pula somi istri, tempuhi la dengan tenang dan tabah *________*.

note::
Next year tunggu anak sapa kuar dulu hikhikhik.




2 comments:

NanAFarhanA said...

wahh sayunya ada entry pasal aku..huhuhu..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anggap hadiah kawen la nana ek hikhik @___`

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...