♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, April 28, 2014

❤️チューリップ❤️


Konichiwa uols sayammm❤️,

Kemain previous n3 berjanji katayer nak update seminggu sekali gituew...last non hado malaih khen DUSHHH!!! hampunnn beta sangat tak de mood nak update plus busy ngan princess...nak pegang iPhone & iPad tak senang since dia dah pandai nak ambik barang ni. 


N3 berkaitan ngan tulips again?? yes again but this time weols terjah ke fav place gituew....if dulu kat oyama sejam 20 mins jer nak ternah Hitachi Kaihin kouen nie now dah jadi 2 hour 10 mins gurai...pi balik total 310km #pitammmm kemain jauh gigih nak tengok tulips  (o^^o)  .


Lepaih ni kena pikiq sepoloh juta kali nak terjah since ader princess ni....sebab kali ni weols g situew kejap giler sebab princess asyik nangihhhh jer :( . Rasa dok dalam keta lagi lama kot!! She`s not feeling well...muntah ataih ai masa OTW hari tu...pity her..tue pasai bad mood jer..nak senyum ambik gambaq kemain susah uwaaaa #hentakKaki (´-`)


Ai start terjah kouen ni since 2010 but cari n3 tue tak de plak.... boleh  baca kat tahun 2011, 2012 and 2013 . Yang tahun 2010 tak de plak ke ai tak update....plus malaih plak nak cari #DoubleDushhhh! Since tax naik 8% so parking & entrance fee pun naik 10 yen yer uols. Siler la layan gambaq di bawah...tak banyak sangat snap sebab princess bad mood plus umat macam semut hari tu...giler punya ramai orang (@ p @).



 kireiiiiiiiii....colorful tulips


 The one and only princess Mia Arisa , leopard theme hari tuew...auwwww OOTD from makcu celinda ....arigatou adekku ❤️❤️❤️


 mia chan okasan


 my lovely fam....luv luv luv ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


 Behind the scene


 semut orang yang ramai...nasib baik kouen ni besaq 


 ke #lautanBiru aka nemophila 


gambaq ni jer yang sempat capture masa kat area nemophila ni sebab princess tengah test vocal tahap meroyan dah ai dengaq....tak dan ai nak mari hindustan ngan darl m(._.)m












17 comments:

Umie Artoqiemie said...

lama x singgah sini kak... besar dah anak hehe.. waaa!! tulips very colorful. lawa gila.. selalu tgok kat calender je gambo2 camtu hehe.

Nurzakiah Hanum said...

bestnya bila la anum nak sampai sane

Puan Awin said...

ya allah, sonoknya kak....kagum ngn keindahan alam, ciptaan-NYA....

Aty_Fared said...

punyer lah lama tak kesini..tup2 ada anak kecik comel giler..!! :)

aIEn said...

Salam ukhwah, 1st time singgah sini..jalan-jalan blogwalking.. salam perkenalan =)

waahhh, skrng mmg musim tulip ye. td ade blogwaking pun update pasal tulip

Ayu said...

Assalam lady Ayu,
masyaallah cantiknya bunga2 tulip tu..sedang musim bunga diJapan ya..
comel betul akak tengok princess...senyuman yang tak ada gigi tu..mencairkan siapa2 yang tengok dia..kalau dekat memang akak gigit pipi dia tu...:)

sitiezahim said...

OK le tu mia senyum. Zayd pesen kalu jalan mesti zzzz. Padahal kat umah susah je nak tido huhu..

Cik Puan Eka said...

Asal masuk sini je mesti tergoda dengan bunga2 ni adehhhhhhh

Cantik sesangat

Kesuma Angsana said...

jelesnya KA tgk pic2 ni.... yr daugter.. geramnyer KA tgk dier

happyichigo♥ said...

Meh sini nak tgk mia nangis.. Menti aunty terkejut sebab selalu tengok gambar mia senyum dan sengeh aje...hihi..
Comel sangat, geram!! Teringin nya nak tengok bunga di jepun, klu sophie temgok mesti seronok dan tak nak balik..

Yang Bersinar said...

wow subhanallah.. indah ciptaan tuhan al-khalik

hai saya munirah
http://harinumunirah.blogspot.com/

HasnulYakin Mohammed said...

Perkhhh! Cantik!

Siti Hajar said...

Cantiknya. Banyaknye bungaaaaa!

❤Kamsiah❤ said...

geramnya tgk tulip tu...geram jugak tgk budak comel yg asyik tersengih tu...comell..

babYpose said...

salam, comelnya princess Mia Arisa, bestkan dapat menikmat kecantikkan bunga tulip.

sudipVSsenduk said...

Subhanallah..
cantiknya 'wallpaper'!!

najah salwa ismail said...

Subhanallah...cantiknye bunga2 & view dia...bile la de rezeki nk gi sna gk?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...