♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, April 11, 2014

❤️Rindu ketat-ketat❤️


Harluuuu uols sayam2 sekelian ❤️...

Almost 6 months #BerlumutTerukDahNi ai x update anything kat sini serious ai rindu ketat2 #GengBlogger semua❤️, susah nak update kt PC sebab ai memang prefer update guna PC sebab pics save kat situew but since ader princess ni tak mampu nak on PC ....so update guna iPad jer la .


My princess Mia Arisa turn 6 months old on 3/4/14 how time flies ekkk...please don't grow up so fast baby. So ai upload sket her pics ✌️. Gambaq dia ambik from instaBforBaby app ni ala2 IG cuma hat ni for baby jer. Cuma lupa nak print screen hat dia umoq sehari until sebulan tu...x per previous n3 dah ader gambaq tu.











Since princess dah 6 months so kena cucuk BCG ituew pun dia lewat 3 weeks sebab weols sefamily kena influenza type A last months. 



FYI This is how they do it, 9 needles injected twice.Say nehi nehi..itaiiiii...but she`s strong girl....nasib baik tak demam.



adam oniichan with princess mia :)❤️❤️❤️❤️❤️


Banyak nak cherita kat sini but x sempat...later2 la ekkk uols...b4 lupa nak say omedetou to #GengKetat2Sendai Dr Hanis for 2nd pregnancy im so happy for u babe ❤️ ...Rindu nak BW nanti ai terjah teratak uols oke...!













7 comments:

Aziela said...

Waaa...dah besar dah princess nie. she's beautiful... Seronoknya ada baby girl. Pricess pun pasrah jer bila di mekap macam2 kan..hehehehehhe.

Puan Awin said...

akakkkkkkkk...miss u so much tau, lama sangat mengeramnya...la ni, sekali post, princess dh besar, cumell sgt....

Cik Puan Eka said...

kejap gila masa berlalu kak. Dah beso dah si kecik ni. Hehehehe

sampai eka dah kawen pun ni hihihihihi.

Dah la comel. Geram. Doakan eka plak dapat baby tauuuu

Nurzakiah Hanum said...

SINGGAH PTG

happyichigo♥ said...


Lama tak bace celoteh, mmg rindu.
Comelnya Mia... Dress up habis, vogue baby gituew!
Hanis pregnant ye? Waaah..tahniah..tumpang gembira u all pls pray for me too..teringin nk ade baby lagi..
Take care dear! Muah muah kat princess mia..

sitiezahim said...

eh hanis dah 2nd baby? wahhh... hihihi.. mmm i perasan senyum mia ni sepesen la ekekeke :D

yongfarehah said...

akhirnyaaaaa. lama sangat dah tunggu update! boleh kata rindu la jugak. haha. kawaii sangat princess! :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...