♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, March 1, 2011

♥ LATEST ♥


Last weekend ai gi jejaln kat Tokyo masa kat kat eki/station terdengar dua tiga nihonjin cakap machine tue sugoi/hebat....curious apa yang sugoi then ai terjumpa benda alah ni....

<<<>>>

<<<>>>

<<<>>>

jeng jeng jeng

rupanyer latest vending machine





urmm function ala smart machine ....jika tak ada orang screen ni gelap tapi bila 3 tapak sebelum sampai kat vending machine nih keluar kat screen mata....`cakap selamat datang sila pilih menu minuman anda ` (rasanyer ayat itew yang dicakapkan hahaha :-p)...actually semua function touch screen...honestly ai JAKUN masa tengok ni hahahaha...



ai lupa nak snap guna DSLR sebab yang ni ai snap guna Iphone so pic tak berapa clear plus agak gelap kat bawah itew.... dan ai noticed vending machine ni tak banyak pasang lagi....lucky ai tinggal di negara yang serba serbi canggih ni.....patut dia orang cakap sugoi dan memang pun SUGOI thumb up


10 comments:

amira aihara said...

wah bsetnya duduk japan..heheh

btw..jempt ke blog sya..heheh

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq mira singgah
nanty kiter g blog awak oke :-p

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Lady Ayu,
bestnya..teringin plak rasenye..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

best kat machine jer
yang air tue sama jer cik chumel hikhikhik

IDA said...

jgn kate ayu jakun..ida sama..lagi la...xpenah tengok pun lagi..hahaha.....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ida sebab dia nih dia orang tak pasang meluas lagik...ni ayu jumpa kat 2 tempat jer...uyeno & tokyo eki jer jmpa -____^

Lady of Leisure said...

fuh, touchscreen lagi tuh hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Now semua buat touch screen la lady (^_^)☆

nyonyacyber said...

dan aku pun belajar ckp jepun ngan hang! hahaha SUGOI!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kiter belajaq pelan2 na peah :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...