♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, March 28, 2011

♥ VIRUS ♥

mood agak tak stabil lepas blogwalking 2 hari lepas...fobia pun ada. Al kisahnya ai BW kawan-kawan baru sampai ke satu blog tue...keluar WARING ada virus(bunyi macam keta bomba hikhik)...arggghhhh terkena la jawabnya sampai my blog pun ada virus.


Try nak remove tak boleh so nasib baik ai tanya pada yang pakar...alhamdulliah berekor-ekor virus tue dah di tangkap ngan selamatnya @___@. Ai tak sure nyapa jadi gitu maybe ada yang letak virus tue kat blog dia orang actually bukan satu blog jer kena hari tue masa ai BW ada 3 blog kena attack. Cian pun ada sebab ai pun kena gak, kira berjangkit gitu....if tak remove kat blog kiter cian orang yang BW pun kena gak.


So better pakai antivirus yang strong, just ai risau sebab selalu juga ai on9 guna iPhone then kat keitai tak ada antivirus ...so lepas ni mungkin jarang BW ke blog tue sebab ai tengok virus tue still ada. Serius gerun ingatkan hari tu macam nak buat new blog jer. But alhamdulliah semua dah settle, ai hope blogger tue perasan yang blog dia kena virus sebab nak bagitahu dah tak berani nak masuk blog tue. Terasa diri macam selfish pula....uwaaaa!



2 comments:

PakYa said...

tangkap virus letak di mana lady ayu? rupanya kat blog ada juga virus hihihi, gurau je.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

letak jadi perhiasaan boley? hikhikhik
asal nama internet semua ada virus *______^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...