♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, March 9, 2011

♥ PSYCHO ♥


Ini berita tergempar kat Japan last week...budak perempuan umur 3 tahun hilang dekat supermarket then mom budak tue gi report police then dia orang investigation start from CCTV kat mall tue....last image menunjukan that gurl gi toilet then tak keluar-keluar.

Lepas tengok ngan teliti CCTV sorang mamat ni di syaki suspect sebab dia orang last yang nampak ikut lil gurl then keluar dengan bag galas dia nampak kembong dan berat.
Police gi tanya kat mamat psycho ni kat mana dia letak budak tue then tanpa banyak soal dia bawa gi kat tepi sungai....mamat psycho tue cakap dia ikut lil gurl tue dalam toilet sebelah tangan dia cekik leher sebelah lagi tutup mulut....then bila mati dia sumbat dalam bag...ya Allah terkedu ai dengar dunia sekarang senang sangat nak jumpa orang JAHAT.


nilah rupa PEMBUNUH kejam itew tapi ai lupa nama dia.

Mamat giler aka PEMBUNUH ni muda lagi baru 20 tahun...if tengok dari rupa yang nerd tue susah nak percaya dia buat lagipun mamat ni macam bijak dulu...dan dia pernah masuk tv berdebat ngan tokyo mayor just lately macam sensei dan tomodachi dia citer dia dah start buat hal dan selalu ponteng class. Ai admit kat Japan ni banyak case berpunca stress...yalah ada case tertiba naik densha/train then tikam orang tak berdosa... hijack bus, bakar umah etc....seriously ai gerun dengar....

Moga family lil gurl tue tabah menghadapi kehilangan yang di tarik secara tiba-tiba ni. Bila jadi gini ai dah ingatkan diri jangan biar anak gi toilet sorang-sorang sebab almost nihonjin suka anak mereka independent jarang control macam orang kiter. Buat sang pembunuh harap dapat balasan yang adil....just sedih kat japan hukuman mati boleh tentu dapat if membunuh...maybe dia kena jail 20/30 yr jer...unfair right?


4 comments:

PakYa said...

orang sekrang ni tak boleh nilai dari muka, semoga lady sekeluarga di lindungi.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ameen
thanx pak ya @___@

anie,Nagoya said...

cian bdk tu.mak bapak bdk tu aamat kesian.tak akan leka pandang anak2.boleh ke?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.aine::if keluar berdua ngan kid mmg susah nk control
Mcm my son suka sgt lari sana ni
Risau laaa(´-`).。oO(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...