♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, March 3, 2011

♥ HANTU novel ♥


Lately ai suka baca novel melayu serious since tinggal kat Japan banyak sangat free time so hobby ai selain layan Kdrama ai baca novel.

Since dah ada blog yang siarkan novel or cerpen melayu ai selalu follow baca....then bila dah follow tue wajib nak tahu kesudahan bukan? pantang ai if ai tak tahu ending citer tue macam mana.

Bila dah follow then ada dua tiga yang terpilih untuk di publish novel tu kat pasaran if orang lain ai tak sure rasa macam mana but ai sangat stress sebab nak membeli jauh bonar...plus pos ke sini cukup mahal even untuk surat berdaftar dah rm 55, inikan pula novel yang tebal tue...so the best option ai suruh kawan yang balik mesia tolong belikan.





Macam hari tu murni dah belikan novel coke dan sundae (CDS) dan jodoh atau cinta (JAC)....dapat hari sabtu tapi hari isnin dah setel baca....giler laju kihkihkih JAC ai baca hari isnin sebelah malam habis kul 12am lebih hikhik....sampai my darl cakap alahai nasib badan la dapat bini yang hantu novel ni hohohoho. Now dah setel baca total 5 novel melayu yang almost ai follow kat penulisan2u. After this my target is novel M.A.I.D pula dah suruh my sis tolong belikan hikhik.

Lepas ni kena start cari novel english pula sebab novel melayu susah nak cari... -_______*



5 comments:

sephia said...

ombak rindu..kekeke

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ombak rindu ai hilang masa kat kolej
now available ke x novel ni ek?

Lady of Leisure said...

huwaa dulu suka baca novel, now tak boleh start balik sebab sekali baca susah nak stop selagi tak habis hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Arrr tepat sekali wahai lady(@ ̄ρ ̄@)
Asyik Kena pot pet pot pet after that ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌(; ̄◇ ̄)┘

Ijah EmoTemo said...

Kaka ayu! kita sama!
Ai pun hantu novel tau. Ai dah kumpul novel dah dekat 50++. Eheh. Ai punya lah sayang jiwa raga novel-novel ai tuh. Ngee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...