♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, March 24, 2011

♥ Keitai owh Keitai ♥



Dua tiga hari lepas keitai/hp ai buat hal
tertiba screen blank
rasa macam nak nangess jer
sebab tekan apa pow tak boleh
ai pow pura-pura merajuk ngan mr husband
then dia cakap
uiks nangess ekk
pada hal ayaq mata tak kuar lagi pow
gedik lebih
sebab ai sayang keitai tue mr husband
kasi hadiah awal last year
so sangat precious kat ai
since ai kawen almost 7 year ni
ada 3 kali dia kasi hadiah keitai
memula tahun 2005 dapat keitai from samsung
lupa jenis apa tapi sangat chomel dan kecik
tapi hilang masa letak dalam keta sebab orang curi
sedih sangat masa tue
then tahun 2007 dapat N73 from nokia
until now keitai ni elok lagi
masa sampai nihon tahun 2009 nilah keitai
yang ai guna kat sini...sayang sangat
then latest awal tahun lepas dapat iPhone
iPhone 3 jer dia kasi 2 bulan sebelum iPhone 4 keluar
nak demand lebih tak sampai hati plak
sebab mr husband selalu kasi yang canggih buat sang isteri
tapi dia pakai keitai yang murah dan biasa jer
tapi tue memang sifat dia
lebihkan isteri tapi buat diri sendiri pakai yang murah pow tak apa
owh hati ai sangat terusik bab ni
bukan tak mampu tapi tak mahu membazir katanya!




ini 2 dari 3 hadiah keitai yang ai dapat dari mr husband.


pasal screen blank tue nasib baik tak bawa gi repair lagi
sebab kat internet ada cara nak solve
alhamdulliah oke lagi ketai ai.....T____T
D@rling arigatou ♥♥♥







6 comments:

PakYa said...

PakYa mampu pakai 3310 saja, bertuah lady ayu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

pak ya:: sedeynyerrrrrrrrrrr
tapi ai macam tak caya jer
3310 ek....tak baek tipu
dosa @____^

sephia said...

samelaaa..terbeli C3 now tapi still xmo pakai..rasa membazir jek..sony dah paralyzed kalo tak mmg ai xbeli..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sephia::bab hp nie mmg letih nak kejar
baru beli dah kuar design baru
habis gina :-p

Nieza said...

ayu, Hubby nieza pun sama mcm hubby Ayu juga belikan is3 hp yg canggih dan mahal tapi dia punya selagi boleh pakai dia akan pakai tak nak tukar..dia jenis yg tak pandai nk bergaya sama..hehe..apa pun syukurlah kan..:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hikhik same la plak ek nieza
Ni baru syg isteri beli-beli kan
Alhamdulliah ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...