♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, March 21, 2011

♥Selamat Pulang♥




nak ucapakan selamat berangkat buat kawan² di Ibaraki
sebab esok pagi mereka akan kembali ke tanah air
flight pukul 10.30am
alhamdulliah mereka antara ken/negeri yang di pilih
nampaknya ai akan sunyi di sini sebab jiran sebelah semua pulang
walaupun rasa agak lambat proses hantar balik ni sebab
minggu ke 2 baru di suruh pulang
lagipun keadaan di sini dah agak stabil
tapi kena ikut juga sebab keputusaan government
semoga kembali dengan selamatnya
jangan lupa

PRAY FOR US!

insyaAllah Allah bless us♥♥




4 comments:

sephia said...

nape kak xbalik? :-s

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nama ai tak der dalam list
lagipun yang kena balik tempat yang kena tsunami
so mean yang tepi pantai...macam ibaraki,iwate etc
tgk keadaan alhamdulliah dah terkawal dari last week...doakan yang terbaik yer @____@

sephia said...

oooo camtu..takpe lah semoga semuanya selamat..:)insyaAllah..

Peri PiA said...

Amin,take care

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...