♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, March 7, 2011

♥ Bersantai bersama Ida ♥

Semalam (sunday) sempat picnic bersama IDA, Mr Nuar with our kids dekat Oyama sogo koen, tak jauh dari my house. Sepatutnya jumpa last 2 week sekali ngan MURNI tapi ida tak sihat. So alih-alih Ida cakap nak jumpa kira ok la sebab leh gak jumpa sebelum dia balik for good nanty. Sedey coz she my BFF in Japan.

Plan asal sepatutnya family kak nat pon join sekali tapi di sebabkan 2 orang anak dia demam sebab masa gi majlis `hina matsuri` so kak nat pon terpaksa cancel nak join. Hope next time can meet her.

Menu hari tu ai masak semua benda simple jer...bangun pepagi masak sebab excited nak berpicnic...ai buat mee goreng,cucur udang & kuah kacang,puding roti dan agar-agar....sorry ek Ida if sedap hikhik...lucky us hari tu cuaca sangat baik...sebab sebelum tue asyik sejuk jer :-p



menu kami

Lepas makan geng lelaki ngan activity main bola bersama our kids then us? jeng jeng jeng...sembang makan sembang...lepas itew start acara wajib iaitu bergambar hikhik...mak-mak budak lagi excited compare kids @_____@



dari Yokohama bertemu di Oyama buat 2nd time :))

boys club

`gurl` plak hikhik

mama ida & mama ayu wit baby irfan...urmm geram sangat budak kecik ni ^____-

Lepas itew kami start buat aksi jump hikhik nasib baik ida spotting orangnya...banyak NG biler start snap pic jump ni...10 keping ada 2 keping yang oke jer...antara yang NG pic ni


over excited nak jump sampai kasut pow terlucut...geng lelaki tak peduli kami cuma layan main bola jer hikhikhik.

nice jump ida...ai lepas makan terasa berat perut nak jump tinggi-tinggi hahaha (alasan jer tue)

Santai giler kami lepak kali ni penuh ngan gelak ketawa....hope after this friendship never end even dah pulang for good.

Terharu biler Ida bawa macam-macam seperti kerepek dan souvenir.



kerepek pedas yang sedap...walaupow ada irfan dok ganggu keja sempat bikin buat ai....TERHARU...arigatou sahabat :))

ni isi dalam green box itew...


memula ingat ida tersalah letak rupanya memang nak kasi kat US...sedap giler ichigo daifuku ni..ai yang paling banyak makan...ichigo dalam ni sweet sangat....sukerrrrr *_____*

Buat Ida & Mr Nuar terima kasih daun keladi hope next time di beri keizinan boleh berjumpa lagi oke....big hug ♥♥



6 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

suka picca yang lompat2 tu!!



Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

rasanyer selalu singgah
tapy jadi SR jer hikhikhik
lepas ni kiter tinggal jejak yer @______@

PakYa said...

lady pakya nak tanya ichigo tu apa bendanya?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

gomenne pak ya terlupa nak cakap ichigo itew adalah strawberry -______~

Lady of Leisure said...

bestnya picnic, menu pun dah la sedap2 hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Picnic masa winter Tak habes lagik hikhik
Hebat x lady Eeeeee Σ(・□・;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...