♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Sunday, July 17, 2011

♥ From Germany To Japan....Arigatou Hajar ♥


N3 khas buat Hajar yang berada di Duisburg Germany atas kiriman fridge magnet (FM) yang tak di sangka-sangka itew. Owh ai amat terharu...bersyukur sangat dapat kawan-kawan yang baik hati dan tak berkira. Memang ai ada bagitahu hajar yang ai ni suka collect FM so pesan kat dia nanti tolong belikan then ai akan bayar la. Hajar cakap ok nanti dia pos bulan December but last weeks dia PM kat fesbuk nak address mati-mati ai ingat dia nak send kad raya (motip dok ingat semua orang nak pos kad raya kat ai????) then dia tak mention apa pun pasal FM ni.


Semalam darl check peti pos then dia cakap ada surat from Germany untuk ai ...OMG surat untuk ai??? peminat kah??? (lempang pipi laju-laju sebab perasan giler).Memang surprise la...senyum sampai telinga.



Inilah suratnyer...siap letak priority kat citu....penting oooo :-p

siap kasi postcard kat ai...auwww...dia ader tulis something kat belakang but BIARLAH RAHSIA (bak lagu DCT)



Dan yang paling penting dia kasi 2 FM yang sangat cute/kawaii ni kat ai....owh rupanya Hajar ingat yang ai pesan setiap country dia visit tolong belikan FM 2 jenis....(melampau tak request gitew...but ai nak bayar tapi dia mati2 tak nak...adeh ni sorang lagik baik hati sungguh la) sebab Hajar tinggal kat eropah so senang dia travel sana sini ngan jayanya(part ni memang ai berbuih jelezzz uwaaa) hikhikhik. Then last month memang dia ada gi trip ke Italy gitew dan tak sangka dia ingat gak kat ai uwaaaaa terharu giler ni...(lap ayaq mata sat).


♥♥

♥♥

♥♥

♥♥

♥♥

♥♥

♥♥

♥♥

♥♥

♥♥


tara kawaii khen FM ni...suka bangat yang kapal bentuk LOVE♥♥ itew




nota ibu jari manis ai::TQVM sayang Hajar ketat-ketat ...... jasamu tidak akan ai lupakan. TQ Allah sebab ketemu ai ngan kawan-kawan yang begitu baik hati begini. Tertiba tengok FM Italy ni teringat kat kawan ai Peah yang selalu jadi mangsa beli FM kat ai....TQ peah yer...FM itew still berbalut ada kat Mesia @____@! AI MEMANG HANTU FM HARAP MAKLUM ♥

PICS TAK BERAPA NICE SEBAB CLICK GUNA IPHONE JER...excited sangat tak sempat nak sambar DSLR ngeee....lap u hajar xoxo...emuhhhhhhsssssssssss!



31 comments:

Amie said...

bestnya.... mesti ayu senyum sepanjang hari, jauhnya kawan tu pos....moga persahabatan ayu dgn hajar akan berpanjangan.

Teratak Hami said...

Aggghhhhhhhhhhhhh...........sangat jeles!! Nak FM jgk. Next time suruh Hajar beli 4 okey, 2 untuk akak ..hehehe

jeBateja said...

Alamak...best nya......nanti tunjukkan semua koleksi Tun...mana taw....leh den bodek...nak mintak satu.....ahakz...tak aaa....acah jerk...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.amie::memang senyum simpul gitew ahaks...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kak hami::wink wink
selalu ai jer jelez tgk FM akak hikhikhik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jeBateja::nak bodek tun pasai FM tun x layan...hikhik boley gitew ngeeeeeeeeeeee :D

Hanis MY said...

Syoknya ijeles ok hik2 bertuahny u. Dedua fm tu santekkk sgt.

Wow header br lg currlassttt

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hanis::yes ai bertuah dapat kengkawan gini...jgn jelez babe u pow bley dapat...curalssttt ker?? sexy sgt x? ngeee

Niena Pengembara Ilahi said...

isk2.. best nye dpt gi oversea.. niena pnah gi sekali tau.. tapi.. kat.. erm.. kt takbai jer hehehehehehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

niena::takbai ai x sampai lagik but orang ckp cantek khen...nak gi gak nanty...:))

アヌム ちゃん said...

bestnyaaa..saya pun tgh nak mengumpul fm yg cantik2..yg japan punya pn ssh nak cari yg cantik..dekat area tokyo byk la kot..cni xde sgt..huhu..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2 header yg seksi gitu....cuba ubah topik sbb jeles...hehehehhe...

Asrul "iLham" Sany said...

sy suka dapat adiah coklat free masa valentine;s

;D

jeBateja said...

Hamba tak maw sebenarnya...akan TETAPI...bila mana hamba membaca beberapa BLOG akan hobi seperti ini....HAMBA semacam teruja pulak....INGIN sekali di hati mempunyai sebegitu.....ahakz

Nieza said...

tahniah dah dpt FM tu...akak pun masih ingat pesan ayu tu masih lagi mengumpul..lagi 2 weeks ada satu lagi percutian nk pi...InsyaAllah nantikan yer...:)

Ijah EmoTemo said...

best nyaaaaa FM itueww jeles!!! *nangishentakkaki*

ijayuji said...

Salam ayu! waahhhhhhhh! mata ai tertengok yg atas ituuu ajerrrr tak berkelip ai menegoknyer :D hihihi.... cekci u! pegang kasut lagi itu motif bahawasanyer tuan umah suke soping :D passt> cantek FM tuuu, kalau kat sini balik2 gajah, pastu temple pastu tuktuk tuuu haish! kalau nak bgtau jerr ai leh hantarkan penuh satu sebok tu nanti wakakaka...

YONG JIAO XIU said...

wah u r really lucky la ayu. suma sayang ayu. muah!!! hehehe wah really cute lah. sy suka jgk collect barang cmgini , suka kumpul keychain, dulu kala suka kump poskad yg lawa2. key chain ni smpi tak tau nak letak mana dah. dulu suka gantung kat rak buku. skg ni syg nak rosakkan rak.so berbungkus dlm plastik je.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum::nihon mmg susah nak carik nihonjin suka jual key chain dari FM ni...narita airport yg nak byk pow...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

KD::seksi nasib baek cartoon jer kan akak...mati kalo letak manusia hahahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jeBateja::hahaha cubalah tuan hamba cuba mengumpul pasti jadi TAMAK nanty :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.nieza::owh akak ingat gak ker????
terharunyer ai....super excited ni ngeee @_____@

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mek ijah::now ur turn hentak kaki
sebab last 2 weeks ai dah hentak kuat2 kat umah uols itew...hahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

asrul::alah coklat letih nak makan
motip ai cakap gitew ngeh ngeh ngeh

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ika::yg siam ai ada 2 ketul kat fridge nie ada tutuk...itew pow bos nihonjin yg kasi then masa kami transit kat bangkok hary itew memang x beli lagsung sebab dah ader....(motip buat ayat riak)....sexy khen...nasib baek bukan bulan posa gitew if not kurang pahala...nanty ai but yg alim2 plak na....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong::ni hobi since 2004 sebab beli fridge besar so suka tempek2 FM ni but since kat japan fridge kami kecil jer dah full la...key chain ai suka yg japan sebab pelik2 ada pedang samurai etc hikhikhik.

jeBateja said...

Baek lah....hamba sedaya upaya memulakan nya....

Juwita Jamaludin said...

ayu akak pun peminat FM no 1 tau kalau gi mana2 mesti cari FM tapikan kat jepun ni susah cari tau tak mudah juga.. sebab gi mana2 kadang banyak yang tak de.. gi izu ni dapat kumpul 1 je..:(

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jebat::ganbare ne

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita::yeahhh ada geng lagik....kat izu ada gak ek??? kira ok dapat 1 pun...lupa nak pesan la uwaaa

tiefazatie said...

comel gle FM itu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...