♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, July 14, 2011

♥Gara-Gara Ben Ashaari♥




Al kisahnyer tadi agak tekejut bila tengok kat blog update ada n3 pasal award yang ai kasi kat bro Ben Ashaari(BA). Serius ai memang niat di hati nak kasi thru email jer dan tak mau buat special n3 sebab karang orang cakap ai giler glamour plak...but tak sangka BA buat special n3 pasal award nie LINK ...tertiba blog ai di terjah lebih dari biasa. Dan kerana itew juga follower ai bertambah semua ini kerana pengaruh kuat BA la.


inilah design award untuk BA


Honestly ai tak pernah join mana-mana segmen yang BA buat but every n3 yang dia publish memang ai baca sometimes ai comment dan ai tak rasa BA kenal ai ngeh ngeh ngeh.Then jenis BA ni dia tak suka reply comment yang blogger post but dia memang baca comment itew sebab dia moderation semua comment tue right. Dekat twitter lama gak ai follow BA before ai berani nak bertwit ngan dia hikhik...takut kang twit pow tak berbalas...but surprise rupanya BA rajin reply twit kawan-kawan dan ai pun tak terkecuali ...sometimes setakat say hi hi hi bye bye bye jer dan dia tak memilih dalam berkawan hahahaha.


Then semalam tergerak hati nak kasi award kat BA sebab dia merupakan salah sorang blogger yang hyperactive dalam berblog nie.tataw dalam sehari berapa puluh n3 yang dia publish... BA buat n3 macam update fesbuk jer uols khenn...hahahaha dan sebelum itew memang ai buat award untuk top commentator di blog ai link SINI... Tengah malam baru start design then ai send email dan BA cakap TQ. Bila tengok list blog update yang BA buat baru perasaan ada error type kat blog itew...maklumlah URL copy dan paste jer http terdouble 2 kali plak...dan ai tak perasan benda tue until di terjah kat umah BA.....gomen ne bro.


TQ bro BA sudi terima award tak seberapa dan tempek di umah bro itew...owh ai sangat terharu. Arigatou gozaimas...SOB SOB SOB (lap ayaq mata)♥









23 comments:

ijayuji said...

omedetouuuuuu!!!!!! kita pun tak kenal si BEN niii :D maklumlah kita tak kesah sgt hal2 pasal blog2 niii hihihi just suke2 :D

sitiezahim said...

terus ayu gelemer gitu hik hik hik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

OMG Ika x Kenai ker????
Serius??? Hahaha uols cari super2 chef jer khen
X per ai suka umah uols penuh mknan gitew(^_^)☆

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hajar:::x la biasa jer uols
Just ramai yg terjah cini yer (^_−)−☆

Hanis MY said...

tula BA mmg blogger tegar, i pun tak kenal sgt komen gitu2 je... malu2... hehe cantik award u buat kat en ben...

jeBateja said...

den pun sama dgn ijayugi....tak ambil pot sgt pasal BA...sebab alasan sama dgn IJA.....suka2...

Salam kenal...ahakz...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hanis ai design simple jer kt BA tue...cantek ke?? (。-_-。)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jeBateja::tq sudi singgah
Nnt ai terjah uols plak na
Now on9 guna iPhone jer x puas nk Tgk (*☻-☻*)
Salam kenal dari ai jugak yer

Asrul "iLham" Sany said...

dua2 femes gituuu...;D

EE said...

Lagi satu blogger tegar jiji yue..everyday mesti ada entri yg hengat dunia yg dia buat..pak ostad tu tp secara santai.terjah jgn x terjah..

http://nesloo.blogspot.com

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

EE::ingat somi erra fazira engku emran EE tue hikhik...owh really???
x kenal pow x pernah nanty ai terjah na..tq for da info :))

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

asrul::give and take...
saling berterima kaseh gitew haha

ijayuji said...

eh ayu? nape tak ambik kerja sambilan buat design mcm ni? cantek tauuu! siyesss puji niiii bukan main2, kita suh design mcm ni ai tahu lukis pokok jer lahhh wakakaka...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ika::skill x improve lagik la
Otak berkarat lama x asah ni
Ader owg Mintak buat but x confident
Lgpow software canggih2 ai x install lagikヾ(@⌒ー⌒@)ノ

Juwita Jamaludin said...

ayu.. ha baru leh nak komen hari ni akak keluar so dapat baca je blog ayu tadi dah leh komen dah bila buka dari google tapi tak leh pos plak.. wuhaaaa... sedih je tulis2 tak leh send.. wah glamour gitu... happy blogging..:)

YONG JIAO XIU said...

wah u got special entry kat blog glamor lah.congrats! dulu,masa mula2 terkam blog mr Ben Ashaari ni mmg surprise gler tgk angka yg jadi follower dia. gempak ramai lah. n cara dia type pun mmg santai, best je baca.mmg penuh honest dia meluahkan pendapat dia.

アヌム ちゃん said...

wah hebat2 kasik BA award..hik2..memang pengaruh besar BA ni..blogger idol la kate org..huhu

Nadzirah K. said...

untung la...hehehe :)
award tu memang lawa...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita::x paham akak kuar ke mana????
ader 2 3 org jugak ckp x leh comment adeh...
x per kaka x perlu comment every n3 pun x per
mcm menyusahkan akak plak....
miss uuuuuuuuuuuuu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong uols x sangka ai lagik la...owh follower dia dah nak cecah 17k ...mmg ramai hikhik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum::akak saja2 kasi,x sangkat dia appreciated..ngeeee @____@

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nadzirah::owh award itew simple jer...buat tgh mlm ngan error type bagai...hahahaha

Papa Mifz said...

perghhh...otai ada wat entry pasal u eh...femes la lepas nih...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...