♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, July 9, 2011

♥ Award & 7 Things About Me ♥


1st nak say arigatou kat kak cantek sudi bagi award kat ai
1st time dapat award (lap ayaq mata) TERHARU
so kena buat 7 perkara tentang diri ai
nyapa 7 jer ek....bukan 10 hikhik larikkkkk


7 thing u should know about me

1) ai anak ke3 dari 4 adek beradek, dan sangat close ngan my sis...dulu weols selalu gaduh now dah jadi BFF ngeee.

2) waktu sekolah ai ada geng yang di panggil GENG BLACK(sebab weolls suka pakai t-shirt hitam) ...iaitu 4 gegurl yang howt (nah baldi siler la muntah ) start form one until form 5...weolls sangat fofuler (pecaya tak???) sila la percaya hahaha.

3)Cepat marah bila lapar atau letih dan seorang yang honest dalam masa yang sama suka lepas cakap ...bila dah cakap baru rasa nyesal giler...uwaaaa...ini ai nak ubah sangat.

4)suka makan cake dan dessert sampai badan boleh naik mendadak...now dah dietkan diri.

5)Drama Queen juga...oppsss.

6)Jiwa ai sangat sensitif, if tengok citer sedey mesti berbakul-bakul tisu habis sebab lap air mata ai even ai keras kepala but hakikat nya hati ai selembut sutera gitew.

7)Suka berjalan-jalan makan angin...tak kisah jauh atau dekat bawalah ai bersama ngeeee :))

Actually banyak lagi yang ai boleh type buat theyolls request 7 jer khen...so kena tag 5 orang ingat nak tag hanis ngan ika but kak anie dah tag mereka so kat bawah adalah orang yang BERTUAH kena tag ngan ai.....*___________*

5.Kak Hazila








22 comments:

Ijah EmoTemo said...

hiks , ai dpt jgk ke? tenkius kaka ayu. *malu* haha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

dapat la...lalalala...suker x? :))

アヌム ちゃん said...

aaa.tenkiu k.ayu..heee..dah dpt gk sebenarnya cuma tak terbuat2 lagi..hee.insy akan buat nnt k :P

wah geng balck tu..takott..larik laju2..hihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum...arrr pusing2 ke citu gak khen...nak buat mcm mana rezeki uols...yes geng black wahahaha :D

Ijah EmoTemo said...

hiks , mesti la suka ;)

tq ye. nnt ai update dlm belog :) hikss

YONG JIAO XIU said...

tahniah dpt award.
ha sama la kita anak ketiga dari 4bradik.
mmg suka kek. klo g memana grenti bedal kek dulu, takde maknanya nak tgk g cari nasik dulu.cuma tak penah berjaya diet secara penuh.hehehe.
tu r terlebih honest,so kira mulut kekadang pedas gak,now rasa blh kontrol dah sikit.kiranya klo tak puas ati tu diam je. klo tak suka,senyum je.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mek ijah::nanty ada lagik award coming soon...tungguuuuuuu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong::same bintang ke kiter ni????? hahahaha

Papa Mifz said...

tahniah sebab dpt award tuh....:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq papa mifz...lepas tue tag owg jer ngeee :D

Juwita Jamaludin said...

ayu thanks atas ingatan pada akak .. nant iakak buat ye.. maaf busy sikit weekend ni sebab gi sungai mandi manda.... hihihihii

anie,Nagoya said...

so cute.i like cite sempoi.suka3.geng black yg comel mesti femes ni.peminat mesti ramai kan?samalah....kkanie n angah dulu2 masa kecik kerap bergaduh.tak sangka, skrg kami amat rapat.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.Ita::it's ok take ur time
Berbuih jelez leh mandi sungai
Ayu Sakit x lega lagik nk buat apa pow x selesa
Uwaaaa (>人<;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Kaka cantek itew jer antara sweet moment kt sekolah
Khennn x phm nyapa kecik2 mesti gaduh ngan abg,kaka or adek hikhik
Mcm mana Lulus x ujian ai ni?(@ ̄ρ ̄@)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah sudah lama tak kena tag2 ni....huhuhuhu...nasib lg tau...kalau tak mesti dah bocor rahsia kan...hehehhehe...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

KD ni namanyer award berantai gitew hikhik...pecah dah rahsia :D

ibundo said...

wow...hehe..
kalau nak tau rahsia apa pun, masa ni lah kan..
salam.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ibundo::khenn...maluuuu :-p

Syaima' said...

wow geng black tuuu.black2 pon tapi jiwa sensitif eh.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

malu la syaima....hahaha jiwa sensitip gitew...owg kata cepat sentap...larikkkk

Amie said...

selamat malam ayu,
seronok dpt kenal ayu lebih dekat,
yg ke 3 tu... kak amie pun cepat marah kalau letih tapi tak pula kalau lapar,
bab lepas cakap tu...kakak masih dlm kawalan, tu yg buat kdg2 rasa sakit jiwa sbb tak terkeluar apa yg nak dicakap.....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahaha k.amie cikgu mesti tahu mcm mana nak kontrol kan...banyak bad habit ayu ni sebenarnyer @___@

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...