♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, July 19, 2011

♥ Omedetou Japan ♥


type laju-laju sebab ada benda nak kena settle
macam terlambat jer wish congrats or omedetou kat pasukan nippon
sebab memang women`s world cup
1 word sugoi/hebat
tiada benda mustahil dalam dunia ni
saiz badan tinggi rendah bukan tiket kemenangan
Jepun dah membuktikan saiz bukan halangan
kat tv ada live team ni sampai kat airport




nota ibu jari manis ai::hope bola sepak mesia makin maju....nak bersorak riang macam ni juga....bulan 9 ada match japan-mesia kat SAGA ...sayang jauh sangat if not boleh terjah tengok ngeee.





31 comments:

Syaima' said...

wow SAGA kat manee?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

akak lupa le....check ada kat ternet...ticket dah jual rasanyer

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe.... masa tgh free join je laaa heheheheh

Hanis MY said...

omedetou nippon! terror ok.... wahhh cantik header baru n favicon lurrvee seswai dgn lady chenta..

anie,Nagoya said...

Ai ingat saga mesia tu.kehkehkeh.....tahniah tuk mereka.ambil masa berbelas thn maka ini le hasil kental mereka

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

niena::kira rajin gak tue~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hanis::love di sana sini hikhikhik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ader ker nama tempat saga kat mesia kaka cantek??? ai tataw pow uwaaa...hentak kaki

Asmara said...

cantik header baru! omedetou nippon!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

semua owg puji header jer ker k.as???
hahaha
ni pow tataw berapa kali tukar
asyik x puas haty jer

Papa Mifz said...

mmg terbaik team woman japan nih...x sangka kan leh monang world cup...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ibarat mimpi jadi nyata ooo

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2 bestnya lepa....

wowwi...header br lg...tersgt la jeles ok...ayu kamu ni pandai la...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahaha banyak actually header yang ayu design ni KD confuse nak pilih mana....hary2 tukar ek??? ni lama sket kot...letih mata ngadap nak edit jer :D

アヌム ちゃん said...

terer2 japong..heee..ada gk tgk aritu kt tv..tp xtgk habis n xtau result pun..hahaa

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ok gak anum tgk gak...ai waktu itew memang lena di ulit intan dah ngeeee

Umie said...

kecik2 cili api kan uolls... tu le..kalau dia buat kat saitama match tu mmg nak pi terjah le..tp nampaknya rezeki orang2x kat bawah je la yg bole tgk live kat stadium...huhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

umie::memula ai ingat kat saitama gak...dekat la nk terjah rupanyer...jauh kat bawah nun itew...

AZLITA AZIZ said...

waaa... cantik header baru...
dah macam anak dara Jepun dah tu .. comel.. comel.. comel..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

OMG Kak azlita comment la....tq akak sudi singgah ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

YONG JIAO XIU said...

Waah bagus la team wanita kat sana ya. er malaysia ada ke team bola wanita ya? tak tau pun. hehehe. yg penting now bola sepak negara geng lelaki dah makin bagus. terutamanya gan adanya safi sali.
p/s: lawa pic atas tu, real ayu gan yukata. hehehe.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Safi tu dah main kt club di indon rite...
Hikhik semua comment header jer ni ngeee (^_^)☆

jeBateja said...

kawe tak minat bola sepak...tapi bab Malaysia...den akan cuba tgkk....

Ummi said...

Assalam Lady Ayu...waaahh tengok gambar kat bawah tu menarik jek Ayu...comeeyyy...hehe

Juwita Jamaludin said...

wow.. omedetou Nippon.. baguskan .. moga Msia juga boleh jadi mcm ni

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jebat::uiks jarang lelaki x minat bola ni ....ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.umie::gambar bawah mana kaka syg???

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita::itew la doa2 gitew ek...

sephia said...

bangga! Asia tow..terkedu Solo Hope..;)

sephia said...

ai lg bajet retiss..fb wat utk friend je kt search tuh..hahaha..okies ini url.. / sephia.puden lepas tuh ai tutup balik laa..hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x boley..............sedey uwaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...