♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, July 11, 2011

♥ Award Untuk Blogger2 Ini ♥



wah lately banyak n3 pasal award ek
kali ni ai plak nak kasi kat blogger tegar yang rajin terjah dan comment di sini
uolls ambil jer ek tak payah jawab tag etc
tanda penghargaan ai buat uolls semua
sudi comment setiap kali ada new n3
even isinyer nan hado jer


bak kata pepatah orang berbudi kiter berbahasa gitew
dan ai tahu ramai yang jadi silent reader
jangan malu dan segan tonjolkan diri uolls
sekurang-kurang dapat juga ai kenal dan appreciated



ok sebab mood RAJIN datang ai design 2 jenis (skill dah lama tak asah ni :D)
so uolls kena pilih salah satu (repeat 1 saja ..jangan TAMAK hikhikhik)
if nak letak kat sidebar maybe uolls kena resaiz la
sebab ai disable right click so uolls double click kat pic tue jer then copy macam biasa
if tak boleh copy pic...bagitahu ai yer


kena ada ciri jepun gak kat award hikhikhik...



mereka yang selalu comment dan terjah blog ai adalah nama seperti di bawah::



hope uolls suka ngan design award ni ek
ader sapa2 yang tertinggal nama yang selalu comment sini
plz let me know oke
pada tomodachi yang ai tak sebut nama bukan tak appreciated
tapi nama ni memang lekat dalam top commentator ai
hugs and kisses ♥




nota ibu jari manis ai::hope link yang diberi itew betul ek...if tersalah gomen ne sebab malas nak double check sebab ramai sangat...boley gitew?? ngeeee~


ADEH MEMANG TAK BOLEH SAVE (ai malas nak ubah setting ni)...SO UOLLS IKUT STEP NI YER....TEKAN PRINT SCREEN KAT KEYBOARD THEN UOLS LEH PASTE KAT PAINT(dalam start windows program-accessories-paint) OR PHOTOSCAPE. IF tak boleh nanti ai send kat email....kasi email or fb link kat comment yer...TQSM



32 comments:

ijayuji said...

Salam ayuuu!! sob sob kesat air mata huhu... artis lagi glamer dr kita2 ni sbnrnyer kan kan kalau tak de kita pun artis2 tak leh glamer wakakakaka... pssst>>dah tukar header ya? kawaiiiiiii!!!! eh? dulu keja buat design2 mcm ni ke? kita kalau bab2 IT mmg bukan takat buta sahaja malah tuli n keras tgn gituu wakakaka... macehhhhh!!!! muaaahhhhh!!! nanti ai copy, tp kena guna IE sbb guna mozila i tak gheti :D kalau guna IE pulak lappy i akn hang kalau lama2 sgt guna sbb tu ai suke guna mozila niii tp bab2 copy mmg hancussss! hihihi... macehhhhh!!!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ika::salam...arr hary ni terlebey rajin nak buat ...semua tukar baru hahaha...ai budak IT dulu...lama giler tak buat design gini...sebab sakit x der benda buat so ngadap benda ni la....jap x boleh save plak....kena print screen ai rasa...jap jer nak ubat setting

hazila said...

Salam ayu,
Thanks for the award. Ini akak datang ambil ye...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Tq akak selalu KOMEN kt cini...sila2 (^_−)−☆

Hanis MY said...

blog ni dah berwajah baru...makin vass gitu i loike... award tu pun like jugak arigatou... ssh nk wat pilihan ni :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Vass ker Hanis ? Ahaks
Saja Kasi 2 pilihan....Kasi confuse skit oppssss (^_^)☆

Teratak Hami said...

Salam Perkenalan, Hajimemashite ...
Wah duduk Tochigi ye?? Dulu "Kampung halaman" akak for 4 years. Natsukashiiii !!!

NAnti akak geledah lagi isi blog ni ye :-)

anie,Nagoya said...

Ayuuuuuuuu......aishiteru!!!!!ketat maut!!!!!.nnt kkanie ambik.ni terjah guna hp.kkanie suka yg pertama.KAKOI!!!!!!....nak sikit gaya jyanki.hihihi.....terima kasih sekali lagi.

Asmara said...

wow kagum! cantik dan menarik! pandai ayu buat. hihi.. thanks ya. InsyaAllah nnti amik.suka dua2. :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hi Kak hami
Dulu stady kat dai sini ker?
Tq sudi terjah cini....nnt Ayu pergi umah akak plak yer
Now kt luar kejap...Salam kenal mata ne!(~_~;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Kaka cantek meh hugs ai ketat plak ngeeeee
Same here ai pow kt luar lagi ni
Guna iPhone reply comment....nnt ambil na d(^_^o)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.as::benda ni rajin jer boley buat
Smlm mood terajin dtg tu yg jadik 2 jenis hikhik ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tak haci..tak haci...nama kakD tak dak...huhuhuhu..qheyau sambil hentak kaki...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kakD...salah sistem itew sebab nama akak x der...uwaaaaa :D

sitiezahim said...

time kasih ayuuuu...hihihi sukeeeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sama2 kaseh hajar...wink*
yg manakah pilihan haty uols??

アヌム ちゃん said...

wahhh..tenkiuu akak :)tambah koleksi award..hihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

welcome dear :))

YONG JIAO XIU said...

WAH! thanks a lot ayu!!! hehehe really thanks. first time I got awards nih. happy!! hehehe thanks again..millions thanks.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong ur welcome ...and tq sudi komen setiap kali ada new entry kat cini....:))

Ummi said...

Salam kenal, lompat dari dapur Ika, singgah sini...owh ni rupanya Ayu, igtkan Ayu mana...hehe, Akak kenal Ayu Singapore jek, ni Ayu Jepun la kiranya eh...happy blogging Ayu!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

salam k.ummi
ayu kenal ngan k.ummi just jarang comment jer lepas ni leh terjah selalu la umah akak...jgn tutup pintu yer :))

アヌム ちゃん said...

dah ambik dah..dh letak bahagian award2..hihi..arigatou~

Nieza said...

assalam Ayu ..wahh terharu pula akak dpt award ni..dua-dua lawa tu..tq atas ingatan yer. akak tak pernah sampai jepun lagi tapi bila masuk blog ayu ni rasa mcm hari-hari pi jepun..hehe ok nanti akak gantung yer...lately ni bz saja.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.nieza:it's ok take ur time sis
Sane here rasa masuk umah Kak Mcm Ayu kt Finland plak
Besh ε=ε=ε=ε=ε=ε=┌(; ̄◇ ̄)┘

nyonyacyber said...

aku tamak.. nak dua2 huhuhu santekkkk! hehe tenkiu ayu!

Juwita Jamaludin said...

ayu akak dah amik tau.. thanks beribu2 lemon.. hihihi ( lama tak dengar ayat tu yek) .. rajin buat award2 ni.. akak suka yang no satu tau.. lawa tau ada kelassss.. hihiihii

ieda said...

tkasih dikkk ! .. :) nanti akak ambil .. akak baru balik dari MC .. pusing mata semalam .. huhuhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

peah::tamo tamak hahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita;;kaseh d terima beribu2 lemon jugak...wah gitew...curlastt ...suka kalo akak suka gak :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ieda::patutla sunyi jer umah itew...rupanyer tuan umah sakit...get well soon ya

Papa Mifz said...

tq for the award....sgt2 berterima kasih...xtau nak pilih yg mana 1...2 2 cantek.....kene letak kat side bar nih...wajib...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...