♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, July 12, 2011

♥ Dapat Free Gift ♥



Alhamdulliah lately murah rezeki kat ai sefamily then last weekend masa jejalan weolls di offer (ulang di offer) untuk hadiah ini......syukur alhamdulliah...ai suka benda free gini plus dapat hadiah yang agak canggih hahahaha....nak tahu dapat apa???


jeng


jeng


jeng


jeng


jeng


(berapa banyak jeng jeng jeng daaa)


digital frame

pic from iPhone direct send ke frame ni...canggih uolls

then dapat gelas `otosan` hahaha otosan dog...ni simpan nanti balik mesia leh kasi kat kawan cina ai.


Ok buat tomodachi kat nihon dan pengguna softbank siler terjah softbank yang berdekatan boleh dapat hadiah ni...tak bayar seyen pow...just bawa alien card dan passport jer. Lagi senang if uolls pakai iPhone sebab all pics from iPhone terus di send ke 1 number iaitu number digital frame ni. If nak guna pics from camera uolls kena beli SD card 2G jer. Sayang satu jer softbank ni pakai DOG sebagai mascot .... kat sini banyak theyolls kasi free gift gini...tak kedekut khenn...dok harap celcom,maxis or digi kat mesia leh buat gini gak...ngeeeee (dalam mimpi jer kot). Dulu masa beli iPhone pow dapat free gift dapat set di bawah but ai bawa balik mesia bagi jiran cina...dia punya suka hahahaha.




Selain softbank rasa AU pow ada buat kempen gini gak....ai memang plan nak beli digital frame ni but dah dapat free tak jadi la....rasa nanti future semua akan pakai digital frame ni khen.



nota ibu jari manis ai::mood sangat happy even tengah tak sihat...nak say TQVM pada top commentator yang sudi gantung award yang ai kasi kat umah masing-masing...lalalalala. Arigatou sudi baca yo!


TERTINGGAL FAKTA PENTING ACTUALLY KENA PLUS¥400 OR ¥600 DALAM PLAN YANG UOLLS AMBIL TUE...(MALUUUUU KASI SALAH INFO) BUT MURAH JER KHEN...IF TAK NAK GUNA PLAN ITEW PUN TAK PE BOLEY CUT NANTY...GOMEN NE~



34 comments:

nyonyacyber said...

standard la kalau kat m'sia dpt gak hadiah.. tp hadiah payung hahah tak besh langsung kan,.. beshnyer dpt digital frame.. !

ijayuji said...

Salam ayuu!!! alalalalalala... ai pun tumpang ureshiii sbb dpt free nanti yg free tu ada lagi bg kat ai pulak wakakakaka.... ha ar! dah lama teringin nak beli digital frame ni mmg cun!!! tp kena letak sebelah tv kot baru benda tu dok diam mcm tgk tv gituuu :D kat sini pon tak de lah free2 gift gini kalau free pun apa ya? ahahaha...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

peah::payung itew kira dah canggih depa bagi khen...aku pow tak sangka nak dapat sebab staff dia pangey suruh ambik hahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ika::siam ngan mesia lebey kurang sama jer kedekut giler ek...asal untung banyak giler.....ai pow memang letak kat sebelah tv...guna letrik ....berpuluh2 pics dah transfer ....

anie,Nagoya said...

Byk tu.yg suka digital frem.sape tak mo.tp kkanie x guna iphone.g kedai tu kata nak gift?seluruh jpn ke?clinic dekat sgt gan softbank

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.anie:: seluruh jepun ker??? itew x sure plak...but kampen ni dia kasi untuk semua yang guna softbank even bukan iPhone pow...try p tanya...mana taw rezeki kan....

Syaima' said...

wahh nak try tanye lah!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah..best la...dpt free lak tu....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

syaima::arr gi la tnya...termasuk dlm plan sedia ada kot...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kakD::khennn harus happy :))

Hanis MY said...

seriusly?? dah berangan dah ni kalau tak dapat, hentak kaki uwaaa (gurau jek) syok tu dpt digital frame...i likee....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

HANISSSSS termasuk dalam plan yg uols ambil ada kena plus yen sket la....if tamo pow x per ngeeee

Asmara said...

Ayu! isk. tadi dah bersinar2 mata ni, laju2 je rasa nak bangun tukar baju bagai. wakakaa..tp sib baik baca nota jari manis u tu. ahaha.. tp cam best kan dpt digital frame tu. nnti nak try terjah la. thanks dear atas info. ;D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.as::haha ramai jd gitew bercahaya mata lepas baca note tu terus ilang sinar itew uwaaaaa。・°°・(>_<)・°°・。

Aisha mimi said...

penah piki nak bli digi frame ni..tp frame hat biasa pn xgantung ni kan plak yg digital takot anak bg hempok..ekekeke..tp best la..leh set tukaq2 gambaq lg..

ieda said...

wahhh syoknyaa dikkk cantik adiah tuu .. paling best bear tuu so cute :)

dik nanti akak amik award tu ya .. masih x sempat huhuhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mimi::kalo aku jadi ang pow x beli lagik sebab anak x paham bahasa sebab kecil lagik...si adam ni dah taw so aku x kisah...kalo pecah mmg sayonara terus la

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ieda::it`s ok take ur time...
x gi mana pow award rue...ngeeee

ibundo said...

digital frame? canggihnya..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ibundo::canggih khen kat mesia brpa ratus ek?

Anum said...

wow
bestnya
banyak tue

Niena Pengembara Ilahi said...

best nye dpt free gift..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum::ikut kan ader kipas gak taw...but dapat yang ni...kira ok la

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

niena::sapa x suka benda free khen.....lalalalala

YONG JIAO XIU said...

WAH memang sentiasa murah rezeki lah family ayu. alhamdulillah...changgih gitu..sekarang suma main digital kan.mesti mahal klo nak beli, tp ayu blh dpt free tu.
alahai sayangnya..klo dpt yg lain blh keep tuk diri sendiri,kan. tapi nak wat cmne, rezeki kwn2 cina ayu la tu. hehehe.

Nieza said...

uishhh bestnyer...akak tumpang tgk jer lah dulu...hehe

Asrul "iLham" Sany said...

canggihhhh

;D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong alhamdulliah syukur sangat rezeki dariNYA khen...sini paling murah pow dlm RM 160 la...itew la kalo bear lain mmg keep but dog malas la nak simpan...rezeki dia :))

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.nieza:: tengok pow oke akak hihihihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

asrul itew la tema hadiah CANGGIH ngeeee :-p

kyo_9 said...

huhu..
nasib baik ada pembetulan kt bawah tu..
terkejut gak sebab xde dengar berita apa2 pon pasal "free gift" tuh..

tp ada jer free gift kalo angkat iPhone Softbank.. dia kasi router free kan?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

masa ai beli dulu dapat bear otosan ngan kasut otosan jer...router x dapat pow...uwaaaaa....

fazilzura said...

wahhh besh nye dpt digital frame .. tingin jgk nk beli , tp rs2 nye x penting lg pun.. tp kalau dpt pree lg besh kan kan ..

* salam kenalanan dr malaysiaaaaaaaa

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hi fazilzura tq terjah sini...urmmm mmg x brpa penting pow...mahal lg skrng....tunggu rezeki lebey leh uols beli khen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...