♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Sunday, July 24, 2011

♥ Camp Fire ♥



Natsu yasumi/summer holiday dah start since hari isnin lepas...adam cuti sebulan lebih sampai 30 august nanti kira dia start youchien sebelum raya la.Hari Jumaat lepas adam ada aktiviti tidur kat youchien/kindergarten sehari semalam...so dalam sehari semalam itu memang ada macam-macam aktiviti yang dia orang buat.....salah satunya camp fire yang mana parents di jemput datang selama sejam jer.



suasana sebelum start camp fire...adam muka letih sebab tired :(


Nama pun camp fire mesti ada ungun api kan...so sensei situ buat satu ungun api yng besar kat tengah padang youchien tue kali ni aktiviti melibatkan sensei jer student semua jadi penonton jer. Best sebab semua sensei perempuan kecuali encho sensei/pengetua dan yang penting semua muda belia lagi. Jom layan pics!



see muda belia kan sensei2 ni plus body semua slim tak ader mokmok macam ai pow...uwaaaa jelezzz tgk :D


ala-ala teater bila sensei2 ni berlakon...niceeee


last sekali ada hanabi





nota ibu jari manis ai::malas nak type banyak-banyak kali ni....esok n3 himawari/sunflowers akan menyusul tunggu yer...*_________*





28 comments:

アヌム ちゃん said...

wahh best2..meriahh je nampak..heeee.. i likeeee hanabi..huhu...aa kira nnt raya dia g youchien la ye k.ayu..huhu..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum:: itew la pasal akak beraya sesorang la sebab si papa dia pow keja uwaaaa....tiada istilah raya nampaknyer :((

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

mesti best kan...betoi2 cikgu dia molek2 lg...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Kids enjoy la kakD (((o(*゚▽゚*)o)))

Amie said...

ayu pun body slim macam sensei2 tu apa.... wakakaka.....wakakaka

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.amie::lupa type sensei itew cikgu (。-_-。)
Ayu slim Mcm dia org ker????
Kembang suda hakikatnyer hanya la ilusi uwaaaa 。・°°・(>_<)・°°・。

Hanis MY said...

best la sekolah kat sini kan, bertuah adam kun...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

itew la kecik2 dah kolah kat obesea kiter dah tua baru sampai uwaaaa~

YONG JIAO XIU said...

wow camp tuk bdk tu. kecik2 lagi dah diajar. mmg bagus lah. pastu time raya ayu tak blk malaysia ke? or adam ponteng?

Asrul "iLham" Sany said...

meriahnya...curlast

;D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Yong d sini mmg kids di latih berdikari dari kecil
Yes raya this year kt japan lagik 。・°°・(>_<)・°°・。

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Asrul::mmg meriah gitew (^_−)−☆

jeBateja said...

tumpang tanya...cikgu2 tu dah berpunya ke lom...ahakz

YONG JIAO XIU said...

kesiannya tak dpt blk kg.mesti rindu gan suasana raya kat sini kan. belah utara pun sambut raya meriah lagi.huhuhu. so bila blk kg?
wah mmg budaya jepun ni mmg bagus lah.mmg tabik spring kat depa ni.

Syaima' said...

sama la kitaaa.beraya keseorangann.nasib baik esok tu kakak sampai.hehe.

kyo_9 said...

huhuhu..
comel nyer hanabi tu..
lol

anie,Nagoya said...

salam dear.alahaiiii....baru dpt tenet.resah jiwa raga ku.ewahhhh....

ni,....nak habak ni.apa sat buat fire camp masa panas?dah le panas?bertambh hot3.cikgu sana suka panas ka?nangis tak mamanya bila adam tido semlm kat yochien?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jebat::still but available or not tataw la hikhik :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong::sebelah penang FIL memang meriah
ni 2nd year x balek ....masa 1st year jer sempat berpuasa dan raya kat mesia....kena berkorban la sedey mmg sedey nk dengar lagu raya puw x boley uwaaaaa~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

syaima::ader geng rupanyer
nasib baek u duk jauh
if dekat mmg ajak dtg rumah kiter beraya berdua hahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kyo::tunggu show hanabi plak lepas ni~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.anie::mama dia x sampai nak nangess tapy haty sayu jer but si anak relax jer hahahaha

p/s::dah dpt ternet oklah x der la ai rindu sangat hahahaha

LuN@_aiDi said...

wahh musti adam pandai ckp japan erk? kagumkagum(: hihihi
btw salam pekernalan, sy br follow blog neh.. jom singgah blog kami di New Zealand^____^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

luna aidi::alhamdulliah dia boley cakap much better than me...ngeeee bebudak memang laju bab2 ni hahaha

Teratak Hami said...

Sure your Adam pandai cakap jepun... kawaiiinya !!!

Akak pun dah lama tak bercamping. Tapi dok Melaka takde member "sekepala".

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.hami::owh akak suka bercamping jugak ek...
tunggu ai blk nnt kiter camping sesama ek :D

nyonyacyber said...

beshnya kan.. teringat zaman kita sekolah dulu2 kan

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

khen...dulu nakai giler hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...