♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, July 16, 2011

♥ Super Kawai Ashida Mana Chan ♥

Ai memula sampai kat nihon memang suka tengok gegurl bernama Ashida chan ni berlakon...dia ni petah giler bercakap rasa macam nak geget dan peluk ketat-ketat jer... kawaii sangat. Kecil-kecil dah fofuler gitew. Baru-baru ni dia duet ngan Suzuki Fuku album dan dah sold out...dalam masa 2 weeks 2 juta download. Jom layan lagu bebudak nie...dah boleh hafal lagu dan step dance yang kawaii tue!






Meh layan clip di bawah....dah banyak kali Ashida di jemput ke SMAP bistro...curlasttt gitew bintang holloywood selalu terjah citu rasa geng SMAP ni ryori/masak...heran nyapa selalu ke Mesia demand macam-macam kalo kat japan senang jer masuk tv ngan local artis...latest last weeks lady gaga... humble giler dia even fashion selalu pelik. Uols tengok geng SMAP yang sempoi giler melayan bebudak ni...sekali kimura yang selalu control ensem itew TERLEPAS kali ni ngeee!












26 comments:

ijayuji said...

oh ayuuuuuuu ai tgk my PAKWE ajerrrr kimutakuuuuu pitam jap tgk dia berapron berline merah gituuuu seksa betullll mata ai tgk dia! wakakakaka.... budak tu pun kawaiiiiiii!!!!! tp ank2 org jepun mmg petah2 lah tk mcm ank ai sume lmbt2 huh!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

OMG pakwe ker?????? hahaha
dah berumur muka dia pun dah laen
harus uols kena tgk bistro SMAP every monday gitew
petah ker??? ngan budak ni jer yang ai geram hahahaha *___________^

K.Nor said...

hihihihi... funny betul tengok yg duk tiru kat belakang tu.. mmg sweet jer budak pempuan tu ayu :)

K.Nor said...

ehh lupa nak cakap, budak laki yg duk nyanyi sama tu cam anak ika jer :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.Nor::sama mcm anak Ika yang mana? ilyas ker???
owhhh sangat cute hahaha

geng SMAP itew mmg kelakar tambah yang pakai apron hijau itew...

ijayuji said...

Ayu, kebanyakkannyer lah ank2 jepun yg ada kat sini seumur setahun stgh ya Allahhh! petahnyer ckppp! sbb dia org kan rajin bacakan buku sblm tido pastu kalau hari2 biasa pun dia org suke bacakan buku kan, ai jer yg malas sbb tu ank ai lmbt ckp :D kdg tu yg pompuan, baru 2 tahun dia orgnyer lukisan aiyoooooo ai pun kalah tau!mmg cantek! tp biasanyer gegurl lah mcm ank ai yg gegurl tu pun suke melukis lg cantek lukisan dia dr abgnyer :D kepoh pun satu hal jugak yg gegurl tuu :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ika:: citer pasal gegurl sedey ai sebab mengidam lama but x der rezeki lagik uwaaa.....best la uols sebab ada gegurl leh geng gak..masak2...makeup2 nanty ngeeee....nihonjin mmg rajin ....bukan kata uols ai pow malas bab itew...habes mcm mana anak nak improve khennn @____~

Hanis MY said...

Kawai kawai kawai ternyanyi sam a plak taxi hiks

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hanis::jadik kanak2 riang kejap :))

ijayuji said...

Tak pe, saba, ada rezeki tuuu lepas ni dpt gugurl insyaAllah, usaha ketat2 naaa hihihi.... ai dah tak boleh da, cuma 3 jerrr teringin jugak tp dah ikat dahh, rezeki segitu jerrr, mungkin ada rezeki lain mudah mudahan insyaAllah aminnnnn...

jeBateja said...

ahakz....lagu tu lagu mengisah kan apa...cer citer sket....

YONG JIAO XIU said...

HAHAHA igt td budak pompuan melayu... macam nama melayu je.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

IKA::ikat?? awalnyer
tapy oke la dah 3 org meriah umah gitew :))

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jeBateja::citer pasal life
alah lagu bebudak...makan minum mandi tidur gitew la...but sound fun rite @____^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong::bunyi mcm nama budak melayu ek??
x perasan plak :D

jeBateja said...

hik...hik....lagu tu kalau buat ringtone best kan...kan...kan....ahakz....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

riang ria gitew...ngeee

Umie said...

so true..aii pun suka sgt tgk ashida chan yg sungguh kawaii ni... kalau pregnant in future bb girl nak tgk muka dia la hari2x..kot2x leh kenan muka cam dia nnt..hehee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

umie rupanyer ai ader geng jugak ek...kawaii sangat budak nie...

Asmara said...

maru2 mori2... adoi Batrisya ni hari2 dok nyanyi dan tiru tarian tu. mama pun layan kan jugaklah. skrg popular kat bdk2 sekolah, citer dia pun ada kul 9 mlm. kalah akb dah. hehe..

Syaima' said...

kawaiii

Teratak Hami said...

Comelll!!!

Akak pun nak belajar step Maru, Maru, Mori, Mori ...

anie,Nagoya said...

mrng.dah bangun?kehkehkeh....

pertama kali tgk cm manachan, "wat sat comelnya bdk ni?dah le comel.ckp pun petah.kalo ada pempuan nak cam manachan.leh gitu?hope dia terus ceria n tak sombong bila dah meletob3 nnt

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.as::khen jadi virus budak2 dah lagu dan drama itew kiter pow terjoin sekali gitew @___-

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

syaima & k.hami::mcm nak geget rasanyer ekkk :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.anie::semua dok berimpi nak baby gurl gini....ganbare ne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...