♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, June 30, 2011

♥ Terapi Terbaek ♥



Dari semalam ai stress sebab baru perasan yang paha ai makin kembang
sebab try jeans semua ketat giler
bila dah natsu ai tak walking every morning dah sebab panas sangat
duduk dalam umah pun dah berpeluh macam lari 100 meter
maybe orang lain tak kisah if naik sikit but not me
sebab terasa diri makin kurus hanyalah ilusi rupanya
sebab paha dan lengan makin mokmok


darl macam mengerti naluri sang isteri lalu cakap
esok gi shopping na...OMG shopping???
super happy bila dengar sebab dia dah paham isteri dia macam mana
pengubat stress ai adalah SHOPPING
dan kebetulan hari ni dapat bonus musim panas
alhamdulliah ada rezeki lebih


tadi kuar gi Jusco dan G.U
habis 1man 8sen lebih kat baju ai saja
serious stress hilang terus..yatta
even shopping sorang diri...but enjoy


apa yang ai beli meh terjah tengok na
ai beli seluar besar,skirt panjang, dress dan baju
jeans langsung tak beli...kang sakit hati lagi
sambil dok shopping kaka cantek sms...shopping ker???
hahaha siap kasi advise kat ai suruh beli apa
dan kebetulan apa yang dia cakap ai dah beli hikhikhik...sejiwa gitew
then balik ryori kejap petang karang sambung lagi sebab tak sempat adam dah balik youchien.



hasil dari UMPAN ai hari nie...petang kiter sambung laen :D


nota ibu jari manis ai::so uolls plak bila stress buat apa ek??






16 comments:

nyonyacyber said...

aku jeles tahap nak hentak kaki nih! uwaaaa syonokkkknya ada bonus musim panas.. aku nak kerja kat jepun laa.. hang tlg cari kerja sat kat aku boleh hehehe

sitiezahim said...

hahahaha...banyak tuh en husben saya kata dlm 3k duit msia ye...hihihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Peah::sama Mcm mesia gak sthn dpt 2
Kali master ckp nihongo no Hal punya (~_~;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hajar::1man lebey kurang rm 350
Jgn tukar ke rm if not rasa pitam sbb byk shopping (^_−)−☆

nafham said...

HOMAIGOT, uols soooo expensive!!! *tangan tadah ke langit, supaya x dapat binik yang kaki shopping.....

Juwita Jamaludin said...

Ayu syoknya shopping.. Akak kat japan ni x leh nak shopping x de gaji la suamu kita student sob sob.. Tp kat msia memang iti tetapi terbaik kat sini dpt window shopping pun dah ok hilang stress.. Lagi satu akak akan masak resepi baru tp x nak mkn leh tak sebab takut mok mok so bagi kwn2 makanan tu ihiks...biasanya kek la.. Tp afa cite lain suami akak suka perli kalau kek tak jadi seperti yg diharapkan stress lain lak... Hahahaha

anie,Nagoya said...

ai stress tak da selera mkn.setuju tu,nmpk kurus.tp lemak mash bergayut.sarung suar, tersangkut!!!..tak lepas.nak salah sape tu nak?gmba shoping tak jelas sgt le.huhuhu....sib baik ai tak g temankan dia g shoping.gerenti tak cukup tgn nak bawak.

YONG JIAO XIU said...

wah bahagianya blh shopping.grenti abis beribu ringgit eh. wah bahagianya klo kaya. 'klo la aku kaya....(wat muka berangan...)aku nak beli buku byk2,nak baca smpi termuntah hahaha.' ha tu la impian saya.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Nafham::bkn selalu shopping gini
Selalu yg d doa x dpt ...Owh OMG (@ ̄ρ ̄@)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.ita:: sedey dengar x per nnt blk mesia gaji dh byk...
Mcm2 jenis stress ek...Kalo kiter berjiran kan best
Akak masak Ayu g mkn jer hahaha ....larikkkkkヾ(@⌒ー⌒@)ノ

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.anie::ader geng harus x muat tangan nk bawa eeeee
Mmg bg x clear surprise gitew
Nnt ai pakai Tgk la...lgpw guna iPhone snap (#^.^#)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Yong::ai selalu blk mesia mesti borong novel almost 200 hengget kt citu jer
Crazy betul...semua owg nk kayo ooo (~_~;)

ieda said...

kalau akak window je lah dik .. jaman soping moping nie dah jauh dari akak .. beli utk keperluan je .. kebanyakannya utk anak2 .. x perlah kena ukur baju bdn sendiri kalau bdn org lain susah kan ekkeke :) terapi minda akak tuuu :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

betul la k.ieda biler dah ada anak nie memang lebihkan keperluan dia org kan...

Hanis MY said...

bestnyaaa shopping! sporting betul ur hubby...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sebab itew UBAT terbaek dari ladang untuk ai ...wink*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...