♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, June 14, 2011

♥ Ferrero Rocher Collection ♥


n3 yang agak jakun (tak malu ngaku :D)
masa weolls gi Sano Outlet last Sunday
ai sempat terjah tempat peberet weolls iaitu PLAZA
borong beli ferrero rocher (peminat tegar)
dalam dok belek terjumpa la FR collection
1st time rasa FR perasa kelapa..uolls pernah try tak?
macam tak percaya ada juga perasa kelapa ek
rasanyer macam biskut raya la ngeh ngeh ngeh



dalam FR collection ni ada perasa kepala, chocolate crunch dan FR yang selalu makan tue...gomen ne tak sempat nak snap chocolate crunch tue dah lincin ...*wink*wink*



murah jer for box FR collection ni ada 9 biji just ¥450 jer
box love FR biasa ada 8 biji ¥450 juga
manyak murah lol selalu kalo gi sano outlet memang borong FR la
banyak juga chocolate dari serata dunia kat situ.


Lepas makan FR singgah makan nasi campur plak
cuma satu je kat Oyama nie

menu cihat ai hary tue....

nangess orang mesia tengok ai makan
mesti cakap menatang apa nie khennn
benda nie jer yang HALAL untuk di telan
uwaaa hentak kaki...menu leh buat ai kurus hocayyy ngeh ngeh ngeh







28 comments:

anie,Nagoya said...

hati ku jtuh cinta gan lagu kat blog ni.coklet tu tak penah mkn.hihihi....ikan saba lupa nak smlm.sbb dah tamak tgk sale.hihihi....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

im so lonely broken angel ngeh ngeh ngeh (adakah kiter sejiwa?????)
ai selalu saba buat kuah laksa...lemak berkrim gitew :))

Kamalia said...

uwaa..makyung dah terliur dah ni.rs cam xpenah mkn kot yg ade kelapa tu.sob..sob..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sabaqqqq ...ampun buat uols terlioq plak
ingatkan ai sorang jer x pernah makan
rupanyer ramai x try ek....yihaaa ada geng

saba kagawa ken said...

ayoooo tuh saba no miso ni ker.....alahaii ngindu.....kire pernah masak japanese food selama semingu turun 2kg setengah tau....kurangkan minyak kurangkan gula....sure selim melim mcm simm river gituu....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

saba kalo teringin kat jusco ada jual pes miso tue then masak la...alolo kejap jer next week dah leh makan...arr slim mcm gegurl nihonjin gitew *____^

saba kagawa ken said...

hhahaa akak kite kt malaya bwk balik miso....tp baik xpayah ler masak kt sini sbb kite sorg jek yg makan...waaa tangkap nanges....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

betul la saba...
hary tue akak pernah bawa blk yg instant bagik family kat mesia last weolls yang makan...my sis ngan abah ai jer...yg lain x layan cakap x sedap ...uwaaa hentak kaki~

ijayuji said...

sapalah yg suke hentak2 kaki nehh??? org siam nak dtg pun tak tenteram ni haa bergegar jer sepanjang perjalanan wakakaka... pssst> kita kalau cekelat ferrero ni suke yg ori jerr dedulu cuba beli yg itam legam tu sume tp tak minat, ttp suke yg gold tu :D tekak ai cerewet sikit :P

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ika::x per jln stabil walaupow dok gegar ek..
ntah budak mana suka main hentak kaki nie...weols suka try benda baru bila dah tahu sedap beli byk2 ngeh ngeh ngeh...but yg crunch tue sedap la x sweet sgt :D

Hanis MY said...

i likeeee FR kelapa..sedap kan? yg lg satu tu tak pernah makan... wahh mmg peminat tegar FR ni, kalau tahu beli FR kat u hari tu... makanan gambar last tu pun sedap gak next visit bawa kitaorg mkn kat sana k hehe...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hanis dah try ek???
nanty kiter borong lain bukan jauh pow nak gi sano outlet tue...
nak makan kt citu ker??? baek makan kat teratak kecik weols lagik malatop gitew ngeh ngeh ngeh *___-

Umie said...

ayu... iols pun jatuh chenta gak ngan lagu kat blog uols nie..sedap telinga mendengar sesedap mata memandang FR tu.. ade lagi tak? meh pos kat iols sikit... hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

FR nie beli la byk mana pow x dan tunggu esok dah lincin....uwaaaa hentak kaki...maapla stok dah habes ngeh ngeh ngeh

Juwita Jamaludin said...

Ayu.. Nak hentak kaki gak la sebab tak dapat coklat tu huwaaa... Sedapnya nampak perasa kelapa.. Lemak2 gitu... Akak pun peminat tegar FR kalau sesiapa gi langkawi suka kurim kat sana murah...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita::terlambat sehary dah lincin hikhik
betul if gi langkawi beli 3 kotak besar tue tapy syarat kena tinggal lebih dari sehary....:D

Mrs.Yie said...

mintak sikit..nampak sedap je tu :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Mrs.Yie terlewat suda....habes daaa `_____~

Papa Mifz said...

baru tau FR ada perisa kelapa....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

owh kalo ai x beli pow ai tataw ada inti kepala nie :D

Asmara said...

mcm sedap ikan masak kicap dia tu. ahaha.. ikan letak soyu pun jadi lah kn. dah xde benda lain boleh makan. balik2 dok mkn mknn yg sama tak ikan, tempura tak pun udon, soba, sushi. hehe.. tp i like japanese food. :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tapy mmg ikan saba tue nihonjin selalu masak guna soyu ek k.as....nak buat mcm mana itew jer makanan yg boleh d makan :))

Anum said...

nice blog,
salam perkenalan
follow me back

YONG JIAO XIU said...

haip, hehehe murah? bunyi cam mahal je ratus-ratus ni. klo wat gaya satu coklat sama gan RM100 mmg yong tak beli. 450yen sama gan brp inggit malaysia? ada jejak RM100 tak?
yong suka beryl bitter sweet.hehehe sokong buatan malaysia.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong x der la...¥100 bersamaan 3.50 hengget jer
bunyi mcm mahai actually x pow...:D

z a z a said...

bestnye akak dpt duk UK. tp maybe yg x best sbb pemakanan la ye..hurmm..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Zaza akak kt japan bukan UK la cayang...if bkn negara Islam mmg Susah bab mkn nie。・°°・(>_<)・°°・。

tiefazatie said...

alahai..nape la ifa duk suka tgk mmknn je nie..haha..sedap!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...