♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, June 15, 2011

♥ Biler Ai Jumpa Mereka ♥


actually pics ni dah lama benor
but nak share ngan uolls gak la
dulu ai active berpolitik(dulu kala la , now tak minat dah)
memang jumpa ramai orang buat paling ai suka jumpa
orang yang ai kagumi selama nie iaitu...
jeng jeng jeng


with Tun DrM phewittttt (buruk kan ai dulu...nie kena edit letak tudung sebab dulu ai free hair...rambut ai panjang uolls). Ramai jelez sebab ai leh terlepas snap sesorang ngan tun waktu nie...waktu nie tun join us lunch together @ PWTC


then ada pic weolls reramai ngan Tun
masuk dalam semua paper tahun 2003
bangga taw leh dok sebelah Che Det (owg kedah plak tue eee)
kira precious moment la
pic ni ai besarkan gantung kat umah (over ek?)


masa ni umur 20 thn ...(edit lagi sebab free hair)


yang nie plak ai jumpa Alex Yoong
dapat special appointment sebab Alex masa tue kawan baik ngn my sis
arigatou uncle Hanifah (ayah Alex) yang tolong arrange
jumpa kat satu hotel di Penang...
kami pergi whole family ngeh ngeh ngeh
Alex ni ensem uolls (pengsan..darl jgn jelez yerr)
kena speaking eng sebab BM dia pandai sangat @____^


ai with zizie ezzette


yang ini pun kira special juga sebab jumpa zizie datang ke school ai
zizie ngan ahmad idham datang buat promosi drama cinderella masa tue
ai form 3 or 4 masa ni ...tak ingat la
jakun giler masa jumpa zizie nie...masa dia kuar dari keta
cakap dalam hati mak aiii putih giler dah la cantek..humble plak
ai ciwi waktu tue 5 6 kali snap ngan dia...(muka tataw malu)
sayang pic ngan Idham tue tak de kat sini
pernah hantar kat majalah media hiburan ruangan bersama artis
dapat surat dari abe-abe serata mesia nak berkenalan
almost dari abe-abe askar dan air force (motip sangat khenn)
bila ingat balik kelakar sangat.


actually ada banyak lagi pics ai ngan retis dan pak-pak menteri
buat ai tempek yang kira special
ada kisah di sebaliknya
lagi pun malas nak edit sebab semua pics ai free hair
special thanx to kak azza aka (Dato Sri Azalina Othman Said)
sebab dia pernah jadi boss ai kejap


nota ibu jari manis:: Rasa uolls yang tinggal kat key ell mesti selalu jumpa orang ternama ek!




20 comments:

Asmara said...

aaa..best2, penah gak gambar ngan Tun n wife, lama dulu 2001, ada perasmian masa tu. hehe.. bestkan dpt jumpa selebriti nih. tengok real lg cam puas hati gitu eh. *bila la nak terserempak ngan Jun Matsumoto ni. ahahaha...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

arrr selalu dia org ni muka lain lagi cantik dan putih dari kat tv or gambar...

JUN MATSUMOTO??? hentak kaki kalo jadik nyata...lidah kelu berkata2 ngeh ngeh ngeh

saba kagawa ken said...

kak ayu kite pernah salam dgn najib mase dpt biasiswa esso.....fgn retis pnh 1 flight dgn fahrin ahmad duk sebelah lagi..dan fizo omar....tapii.....depa ni kerek nk mampuih la.....senyum pon xnk....org2 lain nk amik gamba at least senyum la...tp die duk sebok tgh jwb call mase amik gamba.....xkose kite nk p amik.....wek...wek....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ekkk??? jenis kerek nie susah ek....over bila rasa diri fofuler sgt kekadah nyer...

dulu kwn akak citer mawi pun sombong...si ekin oke plak walaupun ramai x suka bini nyer....:D

Juwita Jamaludin said...

Salam ayu.. Bestnya bergambar dgn org glamour ni ihiks.. Akak ambil gambar x pernah tp di sapa oleh najib dan sultan perak pernah la... Syok..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita:: if sultan susah sket sebab byk protokol kena ikut...but moment tue best kan kak hihihihihi

Papa Mifz said...

wah bergambar ngan Tun eh....jeles la...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jgn jelezzz nnt insyaAllah ada peluang uols plak nanty :D

Hanis MY said...

bertuahnya uuuuu i likeee.... i tak pernah jumpa org ternama la huhu... thanks for sharing... rasa mcm i pun turut sama ada masa tu hehe...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Nie dah berzaman la Hanis
Now nk jmpa x de harapan la ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

anie,Nagoya said...

Hentak kamera.penh terserempak gan artis,tp malu lak nak ambil gmbo.kot dia org tak layan,bunuh diri nnt.tak snggup.suami kkanie penh jumpa Tun n masuk surt khabar 15thn yg leps.hubby sendiri risau jika Tun tamat berkhidmat.apa jd kat mesia. Dia kagum btul gan Tun.jeles....huh...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bawa2 bertenang ahkak anie ngeh ngeh ngeh
jgn smpi bunuh diri na...naya
tue dia lama giler otosan gi jumpa tun...kira masa tue tun masih cihat kan...now risau asyik masuk keluar IJN jer...dah badan pow nampak dah susut :(

YONG JIAO XIU said...

wah...hebat2. siap dpt amik pic gan org2 fav sy la ayu. mmg sy suka sgt gan Tun Dr M. alex? terujanya, kat tv pun dia dah npk hensem lah, mmg suka dia. eh ayah alex tu Islam eh? n antara fav menteri sy mmg Dato azalina gan dato hishamuddin, 2 2 tu mmg power lah, suka2. sy just dpt amik pic gan Datuk Syed Muszaphar kat majlis bertunang dia, menyelit pakai tiket wartawan majalah. hahaha.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Arrr ayahnyer Islam yg anak2 blm lagik dapat seru agaknya...
Tue semua gambar lama la Yong hikhik (。-_-。)

YONG JIAO XIU said...

alhamdulillah..ada bertambah umat. wife dia tak join sekaki ke masuk islam?
pic lama pun, still blh amik gan depa. wah...terujanya. sy cuma blh tgk kat tv je.
gan dato azalina takde ke? ce citer sikit pasal dia blh? baik? tegas? kelakar ke? brutal ke? wat entry khas tuk dato azalina blh?
xcted nak kenal dia lah. klo jpa dia grenti sy speechless..

nafham said...

dulu memang suka senyum sampai ke telinga eh?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong::kak azza tue bila keja dia serius sgt dan tegas...but bila x keja dia funny leh bergurau senda ngan weolls...ai pernah gi umah family dia kat PJ tue mak dia pow baik...semua album ada kat mesia ai x bawa datang sini la...hentak kaki...uwaaa

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nafham::curlasttt uols perli ai baek punya ekk
owg kata senyum tue sedekah
ai buat amal senyum kat uols...ngeh ngeh ngeh :D

Nieza said...

wah bestnyer dapat bergambar ngan Tun M tu...akak tak pernah lagi tapi hubby ada jugala keja mcm dia selalu juga jumpa org besarx2 ni...akak jer low profile..hehe btw ayu dulu cun la sekarang pun maintain cun lagi..:D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.nieza::dulu boley la jmpa org besar2 nie sebab line keja gitew..now x der dah hihihi....menten ker...dulu kuruih la mcm bambam la...hentak kaki :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...