♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, June 25, 2011

♥ Couple Day ♥



ticket for couple day just ¥2000.


Semalam sempat berdating ngan darl almost 5 hour, since tinggal kat nihon nie kami tak pernah nak dating berdua semua bertiga ngan adam. But semalam kaisha darl cuti so ambil kesempatan yang ada kuar dating puas-puas sebab adam kena gi youchien. Yalah kat sini nak tinggal adam kat sapa? if kat mesia memang balek aloq staq tinggal kejap...if weolls kuar pow nak pengang tangan darl susah sebab adam jealous giler bila tengok mama ngan papa dia rapat-rapat mesti dia cepat-cepat duduk tengah....alahai anak sapa ni? :D



weolls tak beli popcorn sebab darl tak suka ganti ngan french fries dan churritos ...sedap~

wah nampak macam dah kuruih but jeans still ketat...hentak kaki uwaaaa...why why why??


Lepas hantar adam gi youchien kami ke heavest walk tengok wayang, ikutkan nak tengok pirates of the caribbean but untuk english start pukul 1 lebih then movie tu lama jugak almost 2 jam setengah then memang tak sempat sebab adam balik pukul 3.27pm. Frust so sebagai ganti weolls tengok X-Men pukul 10.35am........awal buta sampai kat cinema sebab mood excited nak berdating dan kebetulan semalam ada promosi untuk couple day just ¥2000 untuk weolls...manyak murah oooo.


orang tak ramai tengok movie sebab hari keja....

movie tak start ai dah mula makan...*winkkk*


Lepas tengok movie singgah kat Starbucks kejap minum pilih dark mocha frappuccino urmmm agak pahit sikit but heaven bila minum waktu panas gini, lepas tue terbatuk-batuk hahaha (padan muka ai...hentak kaki). Then terjah jusco shopping barang umah, weolls memang tak lunch sebab tunggu adam balik dari youchien makan kat luar...ai suka sebab leh gantung kuali :D


mocha frappuccino and cookies

lincin....slurppp


Lewat lunch makan nasi unagi....setiap musim mesti ada makanan yang nihonjin makan contoh untuk natsu/summer makan unagi badan jadi tak letih...lama tak makan, umaiiiiiii sou :)).


muka orang kelaparan

set lunch ai...nasi unagi + salad + miso....salad n miso tu just ¥100 jer...murah giler rite

adam buat muka sedey tak boley join mama and papa dating...sob sob :-p

lincin lagik....macam mana tak mokmok kan...uwaaaaaa~


Then borong cake sebab hari Jumaat satu slice just ¥105 jer, tak der la sedap sangat padan ngan rega la. Ai dah lama tak buat cake sebab nanti ketagih macam dulu...letih nak diet nanti :D


dalam semua cake yang green tea tu sedap...yang lain biasa jer.


nota ibu jari manis ai::haty risau sebab wan my darl kat hospital tak sedar diri sebab sakit 3 serangkai plus sakit tua...tolong doakan yang terbaik yer uolls....ARIGATOU!








19 comments:

Juwita Jamaludin said...

Ayu bestnya.. Akak lama x dating gini dulu kat msia wajib buat gini tiap tahun untuk merasai nikmat bercinta gitu.. Hihihi.. Kat jaan ni x merasa nasib bulan satu baru2 ni balik msia sempat dating tinggal anak2 kat opah dan atuk.. Unagi tu akak x pernah mkn tau.. Oishisou...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita kiter kat sini memang susah nak rasa macam zaman berchenta sebab anak2 kan....akak unagi nak makan tnya dulu pasal soyu tue...setakat nie ok leh makan :))

Asmara said...

waa.. best dating 2 orang! akak ni kene angkut 3 askar. tengok wayang pun kene gilir. huhu.. cedih. tp kalau weekend tak keluar kami selalu tengok movie sefamily. asben rajin donlod latest movie. hihi.. tp kami suka ghibli studio punya cerita, best! unagi dah keluar, tak sabar nak gi makan. tp mahal jugak kan!
*akk doakan wan Ayu cepat sembuh dan sihat seperti sediakala. Amin..

*psst line tenet bengong. kalau dh dpt mesej sebelum abaikan je. ;p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kalo ikutkan weolls pow rajin download movie layan kat umah jer but kali nie nak dating saja gedizz nak gi cinema hikhikhik...ada unagi mahal ada yang murah selalu yg sedap 1 plate ¥2000(glup hahaha).

pasal wan tu maceh k.as now sensei dah tebuk lubang kat tengkuk nak kasi ubat masuk...sedey taw dengar...uwaaa

❤paperdoll❤ said...

haha..kesiannnya anda..untung saya xda anak..haha..blh detim selalu..ahaks

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sis apa sal nickname asyik bertukaq?
owh biler dah kawen ader anak kamo paham la nanty hikhik...x per nikmat dating lebey terasa biler gini...larikkk

YONG JIAO XIU said...

that's so sweet la ayu. dating..hehehe.
cake....(muka teruja n meleleh air liur) bestnya kek...terliur lah. sy ari ni bantai big apple doughnut.hehehe, cam biasa amik yg coklat saja.
semoga, wan sedar kembali n tak sakit teruk....amin...

Nieza said...

wahh best tu dating..akak ni memang dating sokmo..maklumla masih berdua teringin nk bertiga juga...insyaAllah...btw didoakan semoga wan ayu sihat yer..amin

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong::owh kiter sama la HANTU CAKE
but x leh makan selalu sebab leh mokmok
OMG donut big apple ekk ...sedap lama x makan :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.nieza:: x per guna peluang berdua ni berhoneymoon ...insyaAllah ada la rezeki untuk bertiga nanty...tq kak

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

best no...keluar dating2...

utk wan moga cepat2 semboh ok....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kakD::best2 ntah biler plak lepas nie
wan dah meninggal pagi tadi...:((

nyonyacyber said...

haaa kan dah berjaya g dating gak.. heheh besh kan!

アヌム ちゃん said...

bestnyee deting dgn hubby ye.heee..sy takpenah tgk wyg lg kat sini..bile la agaknye..tgk wyg donlod je kt umah.hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Peah::harus best...rasa Mcm tgh berchenta...ahaks☆〜(ゝ。∂)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Anum::x per nnt2 ur husband ajak gi tgk la nnt...ai pow selalu layan download movie jer (^_−)−☆

Hanis MY said...

syoknya detim2 i likeee hehe... best kan citer tu!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

best2....tgk u review pilem tue yg x sabaq nk gi tgk :D

tiefazatie said...

pergh..nasi unagi tue sedap!hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...