♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Monday, June 6, 2011

♥ Penghargaan Buat Blogger2 ini ♥



N3 nie buat blogger2 ni sebab sudi letak link ai kat blog uolls sebab bila check kat traffic sources kuarlah top 10 blogger2 yang howt dan lovely nie. Kebetulan semua dalam top 10 nie memang ai letak link blog uolls kat blog ai juga. Arigatou, kamshamida, terima kasih, merci, gracias, grazie, salamat, vielen dank & thank you. (nah ai letak 9 bahasa untuk tunjuk bertapa ai appreciate kat uolls semua).



Antara mereka ialah IDA , Mek Ijah, Umie, K.Ita, Saba, Hanis, K.Anie, Amjan, K.Hazila ,Murni dan tertiba lekat K.As juga di situ..dan 90% blogger dari Nihon. Ini antara yang terlekat kat traffic sources ai actually every week bertukar so link ni for this week so sesiapa yang letak link ai dan ai tak sebut bukan bermakna ai tak appreciate tapi ni apa yang ambil kat situ jer...selalunya 3 yang bawah selalu bertukar but yang top 5 memang fix dan tak pernah bertukar. Alhamdulliah now boleh bersyukur sebab dah ada loyal reader walaupun tak ramai.


Untuk uolls meh ai kasi bunga yang cantek dan belanja ice cream yang yummy nie.... ♥


cayang uolls ketat-ketat ♥♥



25 comments:

Juwita Jamaludin said...

Ayu.. Sayang juga ketat2 hihihi..:) ayu Thanks ye.. Moga persahabatan terjalin erat.. Nak ice cream betul leh tak ... Hihihi:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita::terharuuuu
boley nanty ayu terjah gi yokohama next month leh blja ice cream oke ...akak free x? @____@

ijayuji said...

Salam kak! omedetou!!!! lepas ni kena bg grand prize yg real punyer yerr, mcm sekrim kat atas tu akak kena bg lg besor mcm munga kat atas tu akak kena bg setaman :D . well done!!! Harap2 akak pun sudi mengeratkan silaturrahim dgn org siam ni ya maklomlah ai ajerr yg sesat kat siam ehehe...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

salam ija...suker yer pangey ai ahkak....:D
nak bagik setaman kena buka garden sendiri la jawabnyer....sawadekap....ai suka siam sebab tomyam dia besttttttt :-p

Hanis MY said...

owhh tidak! keterharuan melanda diwi ini, arigatou ne! wow, i like roses n eskrim, kalau i bebetul g tochigi nk claim real punya eskrim yer hehe...

syg ayu gak...hugs!

Hanis MY said...

eh lupa nak ckp tadi...wewittt header baru cun2! i loike...cemana nk wat mcm lukisan gitu..terror la u...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hanis meh la terjah cini(~_~;)
Setakat eskrim tu no Hal lol ...teratak kecik ai terbuka untuk uolls oke...

Yg header tue ai edit guna adobe photoshop...Ada pic nk suruh edit send kt email ai...meh ai tulun uolls buat Ngeh Ngeh Ngeh (@ ̄ρ ̄@)

Ijah EmoTemo said...

Hiks sayang ketat-ketat jugak dkt kaka ayu :D Ai mmg sjk tahu link belog kaka ayu mmg suka sgt baca belog kaka ayu ;) Thanks jgk dkt kaka ayu sbb selalu singgah dkt belog ai :)

*peluk*

Hanis MY said...

wah2 terharu utk kali ke-2 rasa nk pengsan je, kena geledah ambum gambar ni haha...ai sgtlah tak reti guna photoshop bagai ni huhu..

p/s: tak g pun palm of jumeirah tu (rumah atas pulau buatan), tak sempat huhu...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ijah::serius geng forum yg tahu link ai Ada 2 3 org jer...Kira geng yg ngam la...Dan uolls sorang jer yg Ada blog ...sbb masa bertukar link tu ai tak jadik blogger tegar lg now if x masuk 1 hr x blh duduk dah ...hugs back (*☻-☻*)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hanis:: carik pic yg mana sesuwei dulu karang ai PM u kat fb email ai yer...adobe jrg guna since habis bljq dulu...now baru nk terajin nk mengedit bagai....(。-_-。)

X per x sempat terjah pow oke ntah2 if gi pow x leh masuk per without permission (^ー^)ノ

Asmara said...

OMG2!! oh tak ku sangka baru beberapa hari terus termasuk list pulak. haha.. terharu gitu. anyway mmg best baca blog ayu. mesti ada loyal reader tu. hihi.. lagu nih sedap la. ulang2 kali dengar dah naik syok pulak. haha..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.as::ai pow tak sangka gitew...terharuuuu(lap ayaq mata sat :D)

lagu korea nie..membuai haty gitew :))

Papa Mifz said...

wah gmbr ice cream tu betul2 tangkap leleh la...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

eskrim tue ai copy kat ucle gugel jer papa mifz ...u tgk tangkap leleh ai yg copy nie dah meleleh ayaq lioq hahahaha~

anie,Nagoya said...

awwww.....ai lam list.thank's cik ayu yg comei.sayang you ketat2 siap kunci lagi.hihihi....aza...aza...fighting

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.anie::nope thanks to u la sebab rajin terjah sini jugak....haty ai dah macam baju ramlah ram yg liplap liplap tue sebab kena lock dah...hikhikhik

azam said...

sama²....saya follower yang terbaru agaknya....hehehe....selamat berjaya :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq bro...selamat menjadi blogger :))

saba kagawa ken said...

auwww kite dalam list jugaks.....arigatou ne....kak ayu cayang kak ayu ketat2 jugak...kembang idung kite bile bace nih....kene lanje ovalette mcni nih hehehehehe tunggu yerr

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Terlepas siaran kemarin ke Saba Ngeh Ngeh Ngeh (~_~;)
Eh kan ai ckp nk byq...x Sabaq nk buat apam ni Eeeee (^_−)−☆

saba kagawa ken said...

yup........smlm tenet mcm siput vavi la kak.bile bukak page akak kembang idung kite kejap hihihi..tuh pon kite br update arini...hehe...sabau na....kalo nk byk..lg banyakk kite bg nnti hihihih

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Cukup la tue
Tapy kalo nk bg keropok leko oke gak
Phweittt d(^_^o)

saba kagawa ken said...

kak ayu..i'll try....kalo xsinggah ke kobe mayb bwk..kalo tido kobe isau rosak nnti..tp kite bg kopok kering pon boleh kan....huhuhuh leh makan dgn nasi kerabu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Mcm menyusahkan plak (`_´)ゞ
X pyh la yangggg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...