♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Saturday, June 18, 2011

♥Dapat Hiyoko ♥

cantek ek box yang theyolls balut nie


Semalam my darl gi meeting ngan client kat Tokyo
but weolls tak boleh ikut sebab Adam gi youchien
ai hentak kaki kuat-kuat sebab tak leh jejalan
sebagai ganti awal bulan depan moh kiter berfoya-foya di Disneyland(melampau tak)
ok berbalik pasal citer semalam
darl bawa souvenir untuk weolls
darl beli ANAK AYAM aka HIYOKO


rupa box hiyoko


kelakar dengar khennn
actually benda ni ada jual kat UENO eki
bukan peberet ai sangat sebab makan 1 ketul pun dah muak
but kids maybe suka


bentuk kat dalam plak


dalam box ni ada 14 ketul hiyoko ¥1575
kalo 8 ketul pow ada just ¥850
jual kat area Tokyo jer
senang cari kat eki/station Tokyo or Ueno mesti ada



uolls pernah try tak hiyoko nie?
bahan utama tepung dan telur jer
alahai banyak betul benda kretif nihonjin buat rite!





22 comments:

Ijah EmoTemo said...

makanan ke ni eh?

nyonyacyber said...

comeinya aku tgk. sayang nak makan aihh :p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ijah::arr makanan...:D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cik peah::khenn mcm coklat disneyland tue la...semua comey bangat :D

Juwita Jamaludin said...

Ayubakak pernah mkn rasanya kwn bawa waktu majlis mkn2.., rasa relur kan.. Lemak2 gitu..

Bestnya nak gi disneyland kami pun sebelum balik for good nsk gi lagi..:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

arrr tepat sekali k.ita lemak berkrim gitew ngeh ngeh ngeh...akak nak blk 4 good bila? jom la join weolls gi sekali...reramai baru best :))

Hanis MY said...

i suka hiyoko ni sedapppp sgt! yummy! jeles ok u nk g berfoya apapun have fun k!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

owh hanis pow dah biasa makan ek???
jom la kiter berfoya-foya reramai weee @____^

❤mika'lulu❤ said...

bawak balek..nak bela..kahkahkah..comey gilaa..sukaa!..xmaw makan..nk wat perhiasan..hoho ;pp

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sis comey giler khennn??
nanak ker? nanty ai pos kat uols semua na
bela sampai dia besaq na hahahaha *_____-

Asmara said...

kali ni aii yang jakun x penah makan. hwaa... ramai dah try eh. cam sedap. gi tokyo nk cariklah. Ayu nnti bg akk souvenir yg ni eh. hahaha.. kalau tak dpt hntak kaki cam ayu tu. ekekeke..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.as nak ker?
if nak nnt ayu turun tokyo beli then pos kat akak ek?

YONG JIAO XIU said...

comelnya...rasa sayang nak makan, comel sangat. hehehe. mmg depa ni kreatif tul.
novel regim mahkota tu, nak try baca x?try la baca ayu, mmg kelakar tak ingat, tapi ni pasal budak sekolah la, mmg best lain dr novel lain sebab ni pasal keluarga bkn cinta. ni blog aini : http://nurulainibakar.blogspot.com

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ada kt blog tue ekkk?
Nnt leh terjah baca tq Yong (⌒-⌒; )
Owh kt cini byk benda comey2 hikhikhik (~_~;)

Asmara said...

Oh my dear ayu! Hihi .. Xpe lah saja je tu. Nasib baik x ngidam kalau x mmg sure nak soh kirim jugak. ahahah.. Akk suka jugak try kuih2 jepun nih. En asben la tukang tilik boleh mkn ke x. Sedap2 jugak kuih dia kan. :D. Tq tau ayu siap la pulak nk tlg belikan. Hihi..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Eh x kisah la k.as sbb nnt mmg nk turun sana pow
If nk pm Ayu nnt kt fb yer (^_−)−☆
Mmg sedap kuih dia org sbb x sweet (。-_-。)

ijayuji said...

Yuhuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! aaaauuuwwwwww!!! kita kalau kat sini HIYOKO ada lah pusat karaoke org jepun :D selalu kalau lalu depan kedai tu terus ckp dgn ninja dlm karaoke ni mesti girl2 dlm tu miang2 belaka namanyer hiyoko wakakaka.... Iskhhhh kita duk nagano jakun sikit dgn menda2 mcm ni :D apa rasa ayu??? cuba citer??? hihihi... sambil kejam2 mata :D bukan kerana bulu mata pelesu yerr :P

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ika::harus hiyoko tue miang keladi khen
Dah terbayang mcm mana gedik theyolls tu eee
Nnt blk nihon singgah beli la....rasa agak sweet Dan padat gitew ☆〜(ゝ。∂)

Papa Mifz said...

kat tokyo je jual eh...sah2 x pernah cuba...hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hihihik...mana tahu ada org bawa bagi rasa :D

miszlullaby said...

Macam sedap je kak.rase macam kuih bahulu ke?kekeke

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Bahulu kureng manis compare yg nie (^_−)−☆

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...