♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, September 14, 2011

♥ Wordless Wednesday 5 ♥





nota ibu jari manis ai::biler dah kaya beli t-shirt 5k tak heran khen (tengok la brand apa ngee) ...ai tak mampu uwaaaa..uols mampu?? ...crdt kt tuan punya baju ai dapat email yang di forward oleh my fren ...oppsss Wordless lol *_______^






55 comments:

CIK JATT said...

mak aiiii. siapakah gerangan empunya nih.
gaji sebulan pun tak mampu beli

WuMing said...

Beli saja asalkan berkualiti dan cantik... walaupun tak ada brand..Oppsss Wordless.....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cik jatt::khenn sehelai baju dah stgh bulan gaji ooo...fengsan kalo nk beli sbb membazir...dia ni nodel kawen ngan org kaya ngee

Diana @ bilakukatacinta said...

buleh buat bayar duit muka kete..ye tak?...


aduhai..super senang ni..

Hanie_Dew said...

alahai. banyaknye duit die.kto ye pon bjau harga sampai 5k. gaji sebulan aku takpotong kwsp pon xdapat nak beli. adesss..

penat nak bakar satu satu tingkat kek tu. huhuhuhu..

PinKy MoMMa said...

uols menangis ai tengok rege baju tu huhu..agaknyer smpai tua pun mcm tak mampu jer huhu

sephia said...

ini peminat setia herve leger ; http://ryanraffael.blogspot.com/2011/09/off-topicmy-herve-leger-again.html

6 bulan gaji kita oiii hehehe

azam said...

mak aaiiii...mahalnyer....

boleh beli motor sebijik tu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

WuMing::ai selalu habiskan duwet untuk handbag jer...baju jrng plng mahal x lebey 500 ratus

Anum said...

wow
mahalnya
siape la gerangan empunya tue sis

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Diana::boley bayar monthly sewa umah 3 bln ni ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hanie::org mcm kiter ni mana la mampu nk beli brand gini khen

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Pinky Momma::ai hentak kaki tgk
alahai boley beli handbag gucci seketul ni ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sephia::ni kwn ai yg forward kan email...dia ckp model kawen ngan org kaya...perhhh baru terjah x terkata tgk baju mahal itew uwaaaa

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

azam::dapat beli cash motor gitew khen ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum::katanyer model

YONG JIAO XIU said...

t-shirt 1= 2 bulan 1/2 punya gaji tu!! tu kira tak makan la tu, mkn baju je kot, klo beli baju tu. isi minyak keta tak payah. kayuh besikal pepagi g keja, tolak dari rumah pukul 5 pagi. puasa hari2, buka mkn kurma 3 bijik saja. gila r beli t-shirt cm tu klo keja gomen mcm yong ni.

ajumohit said...

mak aihhh ayu, brp gaji dia sebulan ni? masyuukkkk....

Jue said...

ingatkan 5k yen..rupanya 5k RM..fuh!!i mampu tgk je..huhuhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong::berpada la membeli bagik org mcm kiter ni...ni dah gaya retis Hollywood woot woot...rasa husband dia kot yg kaya ai tgk dia biasa jer

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aju::agak2 brpa ek???
nangess tgk khennn

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Jue: herve leger kalo ada ¥5000 ai pow mau beli ngeeee

yatie chomeyl said...

kalau 500yen leh la beli..kalau RM5000 mati katak la nak beli huhuhuhuh

ZaNa aDieyZa said...

zana pernah baca blog tuan punya baju ni.. http://ryanraffael.blogspot.com/

sehelai baju bersamaan 2 bulan gaji zana.. huhuhu.. x mampu nak beli..

p/s: nice blog dear..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

zana::owh itew blog dia ek???
hikhik kat email kt kasi link blog la
WOW seksi ekk orgnyer

mizzkechique said...

mahal gilakk... pengsan ai..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

oh mak ai...tanjat vee nengok rega baju tuh =0).

sis ayu...nak mintak tolong boleh? ;0).

dgn rasa tanpa malu nyer, vee nak mintak pertolongan..nak mintak info from sis, hotel mana rega nya murah & berpatutan di kwsn tokyo..sb vee n hubby ke sana bulan november nih..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

okeh..nanti saya email akak...thanks byk sudi tolong vee..ni tgh kira duit tabung cap ayam nih..kira duit utk booking hotel =0).

oh yer, vee tak pitam baca email address tu tadi..tapi gelak goleng2sampai senak perut..wakakakakaka...=0)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

MK::boley buat duwet hantaran ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

V::zaman muda ranggi so harus email pow kena letak ranggi itew ngeee...nnt ai email detail na :))

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

fuyooooo.....mahal oooo....tekezut makkkk.....

Papa Mifz said...

Pergh mahal gilo

Ijah EmoTemo said...

5k sehelai rege baju?!! *pitamz*

sephia said...

model ni la kot..sweet je pakai..yela org dh cantik hehe

Hanis MY said...

aiyooo pngsan..tak sanggup nox

mokcik-ann said...

sayang duett.... ni bulih wat umrah

Hanie_Dew said...

ha'ah tu la....orang cam diorang je la boley. hishhh..membazir betul.

Teratak Hami said...

Perhhhhh ... RM5k ??? Brand yg nak sebut pun tak reti.

Ema Razali said...

tunggu 10tahun kumpul duit baru boleh beli waaaa mahalnya! haha untunglah sape mampu beli :3

Hanie_Dew said...

akak, malu nak tepek gambo besar besar.

k la besar kan gamba sekrg jugak. zaasss....!

Soo Hae Daa said...

wahhh...igt bj akak td...

mampu tgk jelah lau sy ni kak...huhuuhu

sitiezahim said...

huhu nampak sangat saya tak mampu sbb taktau pon jenama ni..tapi dr baju ni memang tau maheeelll gegegegge

abah khalisha said...

Mahalnya..nak pegang pun takut..calar nanti..hehehe
Siapa Sabotaj Siti

アヌム ちゃん said...

mahal gilaa.kalau boleh cop duit sendiri dh lama beli.heeee

ieda said...

wah ! nie bukan banyak duit dikk , nie terlebeyyy duit ekek x tahu nak bagi sape .. soo belanja lah utk kepuasan diri ..

x hadoo lah ahkak nak membaziooor mcm nie .. lebih baik duit yg adoo pi beli makanan buat anak2 yatimmm haaaaaaaaaa

Ana Ghazali said...

pergh...mahalnyer baju...hehe..kalau tak ade tulisan harga tue..mesti ana taktau jenama tue mahal...:)

Juwita Jamaludin said...

beli tshirt je.. boleh pengsan akak kalau nak beli handbag harga gitu pun fikir 100 kali.. hahahha inikan nak beli tshirt.. duit tak tahu campak kat mana la tu..

❤paperdoll❤ said...

baek cheq beli scooter p jenjalan dari beli baju neh..haishh..gilass!

Asmara said...

mereka yg mampu saja ado, kita? non ado! ahaha..

z a z a said...

alahai, bju mcm tu . mahal tuu

Lovely Kitchen said...

mampu nengok jekkkk...;p

YONG JIAO XIU said...

a'ah betul tu, rasanya mmg laki dia yg kaya, takkan la model dpt 1x byran smpi 5k kan. hehehe wat mengumpat plk. msk kat blog model tu, mmg la mcm hape beli baju mahal. kan bagus pas sikit duit kat org kat somalia yg tgh kebulur tu. hehehe.baik plk yong ari ni. er ada bunyi jeles tak dpt baju mahal ke? tak aih, yong tak kisah baju rega berapa, asal best pakai dan berpatutan n cantik.
p/s: still pakai baju t-shirt yg beli time form 2, n baju pak menakan yg dia beli kat bundle lahgi...15 thn dah kot usia baju tu.

Syaima' said...

ehehe ni stephanie liah kan?pernah lepak sekali ngan dia. anak org kaya dia ni.lagi muda dr i kot.pfft!

Asrul "iLham" Sany said...

"Saya suka jenama Missoni," kata Ashraf

Anonymous said...

Jgn tertipu ok.dia tu ala2 escort girl pg event pakai seksi2,minum2 dptlah duit.apa kayanya.gebang jer lebih ckp bapak dia dato.laki dia keje ngan company it.Bapak laki dia je berduit. blaja kat mmu tu dulu haa.nampak kat blog havoclah.. reality??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...