♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, September 28, 2011

♥ PEMENANG GA HEADER LADY CHENTA ♥

Today sepatutnya ada wordless wed khen but di sebabkan kemarin merupakan tarikh akhir bagi GA header Lady Chenta so hari ni wajib ai umum kan siapakah 2 orang bertuah ituew. Alhamdulliah seramai 29 orang yang sudi join, bagi ai dah bayak giler tu sebab ai agak dalam 8 orang jer ngeee....sebab makin dekat dateline ramai plak yang join....dalam 29 ni semua bunga kecuali sorang jer sang kumbang nyer.....ikutkan hati nak kasi kat semua tapi apakan daya terlalu ramai ....kang kualiti kureng plak. Ok 29 orang yang join GA ini ialah::

1)   AZAM
2)   KAK IEDA 
3)   ET
6)   Mama Airis
7)   Mi$$ oZja
9)   Kak Ngah
12) Nani 
18) Nida
24) Miya
26) Zie



 Dah ready semua???? drum roll plizzzzzz......THE WINNER IS.........



lucky number 1 ::>>>>> 10) Iqawangi




lucky number 2 ::>>>>> 1) Azam




SAGUHATI ::>>>>> 21) Pnsusu

  



Omedetou/congrats/tahniah yang menang GA header kali ni dan di sebabkan sambutan yang menggalakkan ai sudi kasi 1 lagi header saguhati. Yang saguhati ni tak boleh letak tema apa just ai ikut la idea apa ai nak kasi nanti.Kepada 2 pemenang ituew sila emailkan tema header,if ada pic nak letak attach sekali yer,background color apa,nak tulis apa kat header nanti ....juga kepada pemenang saguhati sila emailkan ai supaya senang ai send header nanti. Kepada 3 orang ni uols boleh email ke sini awek_ranggi2@yahoo.com (siler jangan fengsan baca url email ituew ngeee...email sweet 18 gituew until now ai guna lagi ngeeee). Kepada yang kurang bernasib baik uols tak pulang ngan tangan kosong jer....ai sedey tak boleh nak kasi semua header but ai happy kiranya uols sudi terima sijil penghargaan dari sebab sudi join GA yang ai buat ni.




Sudilah kiranya tampal kat dinding umah masing-masing ek....ader ker orang kasi sijil gini???



InsyaAllah next time ai buat GA jenis lain plak ek...yang pasti hadiah lagi better dari yang ni...doakan ai murah rezeki boleh la share ngan uols nanti. 



nota ibu jari manis ai::tq buat sista, hanis, mek ijahJue & Hanie (if ader yang ai tertinggal tak sebut nama tak...gomen ne) sebab sudi promote GA yang ai buat ni...sayang ketat-ketat yunk...♥♥♥







56 comments:

azam said...

yeyeye...menang tu....hehehehe

mazadhom78@yahoo.com

bg email kat sini blh tak???.....HAHAHA

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

azam::antara sang kumbang yg bertuah...congrats...email ai la butiran pasal header yg ai letak kat atas senang nak buat nnt

Asmara said...

Tahniah pada pemenang! wah curlast! siap ada sijil penghargaan gitew. hihi..
*uit header u x menahan mmg ranggi. :D

Umie said...

omedetop buat pemenang2x tu...kompem uols happy & puas hati dgn header baru yg bakal "Ayu yg ayu" ni buat nanti...;-)

CIK JATT said...

ramai betul orang join GA u kan. tahniah kat pemenang tu. tak sabar nak tgk header creatif u nanti

Cik TeN10 said...

omedetou !! akak ! u mesti terer gna photoshop kan.. i cbe gak nk belajar sdri dr tutorial2 kt youtube tu.. tp mcm ssh je bljr tak berguru ni.. lepas tu i give up.. haha

Anum said...

tahniah kepada pemenang

Jue said...

wohooo!!aku menang!tetibe hahaha
congratz to the winner! wah sambutan yg mgalakkan kan! x rugi buat GA =)

pnsusu said...

sukanyaaaaaaaaaaaaaaa......
terima kasih ya.....
saguhati pun besttttttttttttttt

YONG JIAO XIU said...

tak berjaya...sedih...
tapi..
takpe dah ada 1 melekat kat blog tu. hehehe.
ni mesti ayu kata-jgn tamak. hahaha ye ye yong dah tak tamak.
thanks cz bagi header tu ye.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.as::x sampai haty kalo x kasi apa2 kat theyols....sijil pow oke la ekk....auwwww header ranggi mcm ai muda2 dulu ngeeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Umie::hamboiii curlastt siap kasi ai new nick name tue...insyaAllah hope theyols puas haty nnt

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cik jatt::hope yg menang x request tema yg x mampu ai buat ngeeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cik ten10::hahahaha take time nak belajar sebab photoshop bukan utk kegunaan basic ...nnt ai ajar nak x?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum::sedey x leh kasi kat semua

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Jue::tertiba nama kuar sendiri ek hahahaha...tq sudi promote ek

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

pnsusu::email ai nnt ok

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong::bukan ai pilih
ai guna random.org pilih pemenang...bukan kira tamak ker apa..ikut number kuar kat situ :)

Hanis MY said...

kellas siap ada sijil... tahniah buat pemenang!

WuMing said...

Tahniah kepada yang berjaya..

Azam.. nama ko teratas...

ajumohit said...

Tahniah kpd pemenang!!!! Aju dh letak dlm draft since weekend lepas, smlm baru tingat nk publishh huhu, sib bek sempat

Teratak Hami said...

Ayu,
Nanti nak tengok jugak Header utk pemenang2 itu. Nyibuk jer kan???

Akak suka header Ayu kat atas tu. Nak menuju ke winter gitu.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hanis::mcm masuk DTN khenn ada sijil bagai ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

WuMing::arr dia org pertama join ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aju::x der rezeki nak buat mcm mana...jgn sedey ekk

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.fizah::tunggu depa letak baru surprise gituew ngeee...ai tgh carik idea ni..uwaaaa
header vogue ekkk auwwwww

mamaNoriz said...

congratulasi yg menang!

say tak penah join mana2 GA lagi, tak reti loorrr..huhu

et said...

muahaha..tahniah pd pemenang...curlast gitu dpt header awek ranggi..hehehe
dapat sijil pun buat et senyummmm tq\

kakngah said...

tahniah pd semua yg menang....

azam said...

hehehe....kat tempat keje xleh nak email la....nanti balik rumah malam nanti ye......

sini yahoo block.....hahaha

tiefazatie said...

tahniah2..hee..kheelllaassss gitu sis..siap ada sijil penghargaan u..hihi

ieda said...

alor x menang .. nak sgt2 header huhuhu
nak jugakkkkkkkkkkkkkkk ! :)

tahniah kepada semua pemenang ye !

Little Syrena said...

Unkle Asrul gak yang ketinggalan. Aish...

=)

jeBateja said...

alamak....terlepas plak....aisehhh......aisehhh....rugi2....

So Shy Lady said...

tahniah ye!

nak tngok rupa header tu nnti ;D

Ijah EmoTemo said...

tahniah utk semua! :)

no problem la setakat nk promote2 ni :)

Amie said...

tahniah utk semua pemenang.... lain kalu ada lagi, Kak Amie nak join gak...

❤paperdoll❤ said...

yeay..xmenang ;pp..cmna nehh!! bhahaha..welcomee sistas.nnt u pomot i pulak eh ;p

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tahniah pada yg menang...

ayu nanti buat la GA dpt watermark lak ye...hehehehe...boleh ke request mcm gitu....

kakD skg dok cari sapa la boleh buatkan watermark ni....nak cari pun biaq kwn2 yg kenai senang sikit...

Nani said...

huhu~ tak menang ^^
tahniah tau sapa yang menang tu! ;)

Nieza said...

Assalam Ayu...pe khabar?..lama akak tak singgah sini..tahniah buat pemenang GA yer..:)

Soo Hae Daa said...

wahhh...xmenang pon...hahahha..tp, dpt sijil...khelasss kak..!! de sjil gtu...ekekkeke...

thniah kpd semua pemenang..!! omedeto..!!

sitiezahim said...

panjangnye nak komen kene scroll ke bawah hehehe..tahniah pada yg menang..psstt nasib baik ayu dah kasik header pree arituh kalau idak kompom i join...tp kompom tak menang huhuhuhu

fazilzura said...

HAH ado GA ??????????????????????????????????????????????// header pree plak tu .. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sodihhhhhhh , nape i x pasan ni ...waaa aci dak wat kan tuk kenalan baru mu ni ? sob sob

zaty luvlianncezzz said...

tahniah pada pemenang! :) hope t ley join g kalo ada .

Jum hayati di sini (^o^)
my diary

Heidi Shafiq said...

tahniah kepada pemenang.. :D

Run Away said...

tahniah untuk pemenang..dan tahniah juga untuk pengalah yang berani mencuba..hikhik...;d

Hanie_Dew said...

tahniah pasa yang menang. yg tak menang. jangan sedih cuba lagi di GA akan datang. semoga kita berjumpa lagi di hari dan waktu sama. Sayounara.

ada bakat jadi pengacara tak?

Aziela said...

Konichiwa. Daang dari Laman Ayah Su.. Azam yang menang GA tu. Sangat cantik header dia. Errr..kalau nak tempah, boleh ke? hehehehe. Follow sini.

アヌム ちゃん said...

congrates to all the winner..tak sabar nk tgk header yg k.ayu buatkan tu.heeeee

Papa Mifz said...

tahniah pado pemenang....n tahniah pado ayu coz hasilkan header yg sgt cantek...

Ana Ghazali said...

hehe...cantik2...siap dapat sijil lg...class gitue...hee

happyichigo♥ said...

siap ade sijil penghargaan wah wah

miya said...

tahniah kpd yg menang... kelass la, ada sijil penghargaan giteww...

Aishah Amira said...

sedih la tak menang hihik . tape la , congrats juga untuk semua pemenang >_< ngee . siap ade sijil ek haha .

Nisa Greennnpanda said...

alamak.. lg sket kne no sy.. huhu~.. congrats winners!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...