♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, September 27, 2011

♥ Giveaway Header From Lady Chenta ♥

Salam uols seperti yang ai janji kan di last n3 yang ai akan buat GA for da 1st time ngeeeee (ketaq tangan ni hikhik). Macam yang uols sedia maklum ai ni tak pernah join mana-mana segmen apatah lagi GA but ai berbesar hati kira nya ada blogger yang sudi join GA ini. Nak kasi souvenir yang hebat-hebat rasanya tak mampu lagi so sebagai ganti ai sudi design header untuk uols. Header hanya di sediakan kepada 2 orang pemenang bertuah sahaja...2 pemenang ni boleh memilih design tema yang ingin di gunakan sebagai header nanti.






Syarat nyer amatlah mudah (ai c&p macam GA kawan-kawan lain buat) ::

1~ terbuka untuk semua follower Lady Chenta.

2~ Buatkan satu entri bertajuk `GA header from LadyChenta`

3~letakkan loga di atas

4~ komen di ruang entry serta link entry pernyataan masing-masing.


Sangat la mudah pejam mata pun boleh buat khennn. Ok tarikh akhir adalah 27 September 2011...Iaitu next week. Pemenang di tentukan melalui cabutan bertuah (moga uols antara yang bertuah)





67 comments:

Ijah EmoTemo said...

noks...ai takleh join ni sbb ai dh dpt header dari yu hihihi. kang bertuah nangis org lain ekeke.

apa2pun ai akn tlg peromot :pompom:

azam said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

no 1 agaknya

Teratak Hami said...

Gud luck Ayu ... akak give way pada followers lain. Takmo tamak :-)

アヌム ちゃん said...

wahh ga k.ayu pulak..sy punya baru je habis.heee.smoge ramai yg join nih^^

ieda said...

nak joint lahh ... mana tahu ada luck kan :)

Jue said...

cantek la header tu ngan yg lam entry ni beb. i loike! =)

jue tolong promote nanti ya. Kasi kat org lain join contest ni. Nanti jue & hanie menang lak..hahaha gurau je! pe2 hal nanti kitaorg tolong promote ^^

ieda said...

akak joint dik

http://iedaimmi2.blogspot.com/2011/09/salam-semua-akak-nak-joint-ga-ini-sila.html

Jue said...

hahaha bak kata Hanie, kitaorg ni BFF yg ley bc fikiran msg2 agaknya haha. sorry eh buat ko confuse hihi

my dear, vlog tu ley tgk kat youtube, cari Jue & Hanie atau kat blog kitaorg tu, on your right (bila tgk pc,lappy) ada sidebar skali ngan link tu entry & vlog =)

Hanis MY said...

wahh malatopsss...

Ana Ghazali said...

wah...ade GA le...hehe...nak tunggu org lain joint dulu...heee

yatie chomeyl said...

rajin u buat GA, bertuah p org yg menang tu nanti dpt hasil sentuhan seni tgn u ; kellas gitu

Juwita Jamaludin said...

bagus2 buat GA.. mesti ramai yang join... selamat maju jaya semua

Lady of Leisure said...

wah ada GA gitu hehe

L said...

berbunge2 jek ht dier,, huhu

dah sembahyang belom??
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

YONG JIAO XIU said...

ala bg la kat suma, sebulan buat dua. hehehe setahun ada 24 org dpt dah. hahaha.lama tak npk ye, cuti sakan 3hari ya. sama la yong pun cuti post entry now. dok bz baca novel. novel sadis-takdir fitrah terindah. lagi- aku bukan mistress, ku seru rindu ini. hahaha tu tak sempat post. ari ni rajin sikit buka, ni pon buka kat ofis.

anie,Nagoya said...

you tipu tipah...kat ai tak leh wat sesutu pejam mata.kene celik.jgn mara na.....

kalo ada kepalangan ai nak join le.kalo ai tak menang siap hang.hahaha...ugut dulu ni.(abaikan....

WuMing said...

Wow.... best nii....

Hanie_Dew said...

hehehehe..ur name takde sebab masa tu kite belum berkenalan lagi. insyallah next projek ada la.

Jue said...

my dear, aku 'pomot' GA ko kat entry aku ya =) sorry darling x dpt nak copy+paste T&C - function disable gitu time aku right click hihi

Hanie_Dew said...

C++ la best ☆*♥L@dy @yU♥*☆. mencabar gitu. tapi aku tak kreatif nak design bende comel comel. kek si merahitujambu tu kebetulan je. tibe tibe tgn gerak sendiri. hehe

Hanie_Dew said...

mungkin jugak fasiliti dulu terhad. sekrg yang tak pandai pun boel pandai sendiri. sume ada di hujung jari.

Syaima' said...

wahhh!hebatt hehe.

Jue said...

mcm mn sambutan so far dear? moga2 ramai yg join =)

c++ tu faberet subject beb hoho. Kalau VB, aku mmg surrender awl. harem xtau!hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

"Syrena suka tgk header auntie Ayumi selalu tukar2. Kawaii sangat," kata Syrena

YONG JIAO XIU said...

Ayu!!!!!!really thanks ye, dapat!!!!!yes!yes!yes! happy ni. hahaha. got 1 header dr ayu! wah bangga nih. lom sempat nak wat post pasal tu lagi.really thanks ya comellllllllll.xnak bukak kelas kat blog ke?ajar nak buat cmne.hehehe tetiba tamak plk.bagi betis nak paha.hehehe.thanksssss. arigatou...

Umie Artoqiemie said...

menariklah

header kawaiii ;DD

Nadzirah K. said...

Sayang la nak tukar header kite :)
btw,support you,good luck :)

einz miszmessy said...

camne nk copy logo???takleh right-click???

WuMing said...

Good Morning... OoHaiYooo...

Hanie_Dew said...

iye sis, aurora bole jugak dilihat di negara2 lain, macam russia dan canada.
yang penting terletak di kawasan magnetik bumi yang kuat. tu yang hasilkan aurora.

et said...

as-salam.....

nak jugak..nak jugak..moga ada tuah.. :)
http://littlelulu-cempaka.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-lady-chenta.html

Soo Hae Daa said...

kak ayu..help2..nape sy xleh copy logo GA kak ayu ni?huhuhhhu

Soo Hae Daa said...

akak..sy dah join... =))

http://akirasawaki.blogspot.com/2011/09/giveaway-header-from-lady-chenta.html

Hanie_Dew said...

kenpa blur.. kat sidebar tu ada part I & part II =)

einz miszmessy said...

hoyeah berjaya juga joint!!

ni einz punye penyertaan...

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/09/giveaway-header-from-lady-chenta.html

tq ^_^

mama airis said...

Salam...MamaAiris join <3

http://nurairisqaisara.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

laskar pelangi said...

waaaaa...

Diana @ bilakukatacinta said...

waaa..ade GA lah....

mi$$ oZja said...

saya join!:)

http://pinkliciousme.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

Cik TeN10 said...

akak ! td kn i tgk watermark yg akak buat kat emo-temo !! tomey sgt !! i nk jgak akak.. ngeh3 lain yg org suruh buat lain yg i buat.. maap ye akak.. :p

Joel Leslie said...

saya join sekali :D

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

hrp2 bertuah :)

thank youuu & have a great day!

kakngah said...

hai..

nk joint juga

http://gengggkapak.blogspot.com/2011/09/giveaway-header-from-lady-chenta.

❤paperdoll❤ said...

takmo join td nk menang buleh dakkk ;pp

iqawangi said...

join

http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

Rtp Farra Arisha said...

goodluck to all the participants!! :)

Nisa Greennnpanda said...

joined.. ^_^

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-lady-chenta.html

Nani said...

join xD

http://litelitecra2y.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

YONG JIAO XIU said...

er macam ni eh?
http://seorang-yong.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

TQVM

fiqah fauzi said...

http://fiqahfauzi.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

Mama Ishazah said...

MAMA JOIN..
http://mamaishazah.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html
OK

asiah_najihah said...

asiah nak join...

http://asiahsukacontest.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

Nida said...

As-salam.

Kak Nida turut serta.. dah lama mencari header yang cantik (tapi tak pandai buat...huhu), moga ada rezeki.. ameeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

id follower: Nida

tq:)

seputihsalju said...

join

http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

tq

tiefazatie said...

hye dear!
ifa join!

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

id follower: tiefazatie

tq yaa

pnsusu said...

su join.............

http://susugebu.blogspot.com/2011/09/giveaway-header-from-lady-chenta.html

thank ya

mizzwaniey said...

waniey join + follow urs

http://hafizwaniey.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

:)P

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

miya said...

follower 238 dtg join GA..

http://miyainsyira.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

fazzlim said...

fazz join ^.^


http://sunshine-fazzlim.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

Zie said...

Join yer...

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/09/giveaway-header-from-lady-chenta.html

Adyshariz said...

aisha dah join

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/09/giveaway-header-from-lady-chenta.html

tq

So Shy Lady said...

salam ayu

wow mnarik nih tp akak msih syg lg header lama tuh hihihi dtg nk follo ;D

NM02 said...

gud luck pada semua yg join GA ni

Schajar McFlurry said...

gudluck yek dear! hopefully u can win dis :D

ajumohit said...

Joint!!

http://ajumohit.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

Aishah Amira said...

join jugak ^^"

http://aishamyra.blogspot.com/2011/09/ga-header-from-ladychenta.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...