♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, August 24, 2011

♥ Wordless Wednesday ♥

Rindu nak main yuki/snow







nota ibu jari manis ai::uwaaaaa Lee Min Ho dah couple ngan Park Min Young ...lap ayaq mata sat...motip gedizzz bagai ...lucky gurl dapat LMH voley gitew??? ngeee







58 comments:

ajumohit said...

hallamak bestnya dpt main salji...weuuuuu

Anum said...

syoknya sis

NM02 said...

bestnye nok

Ida,Japan said...

sabar ayu...tak lama lagi autumn..lepas tu winter, bole la main salji lagi...pas tu akak lupa nk bgtau ttg kuey teow yg akak guna..k'ida beli yg kering, tekstur dia halus sikit...rice noodles product vietnam..boleh la, rasa ada cam kuey teow
satu lg....sorry baru dpt wish 'hepi anniversary' utk ayu and hubby ..sbb dh byk hari tk bersiaran

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aju::mari kiter main yuki fuyu nanti ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum & NM02::best mmg best lepas tue sejuk giler sbb atas bukit plus berangin mmg x boley main lelama la

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.Ida::It`s oke mmg tahu akak bz pow
ooo guna rice noodles vietnam ker...ayu beli udon yang jenis lebar dan besar kalo teringin nak makan kuey teow tue...but tq fro da info akak

fazilzura said...

WAHHH sonok nye main snow... kalau kt msia ni kene pi kt ICITY le baru leh bersnow2

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

fazilzura::uiks kat ICITY ada ek
ai tataw plak sungguh la JAKUN ngeee

mizzkechique said...

best giler dpt men salji..kt sini men ujan je.. kdg2 men banjir.. hukhuk..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

MK::main salji pow bukan selalu sbb kat tempat ai x der sajli bertimbun2 nak main kena gi kat skijyo la

WuMing said...

Best nya.... best..best....

yatie chomeyl said...

x lama dah nak yuki..tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eheh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

bestnya dia...boleh main2 dgn salji....

Amy A. said...

ni mesti kawasan atas2 jepun kan..tebal je nmpak saljinye...

p/s: sy rindu salji jugak...tp nnt sejuk!

LuN@_aiDi said...

tak per -tak per tak lama lai leh maen salji balik^^_
tapi salji kak ayu nmpk gebuuu giller!
kt mt ruapehu ari tuh salji tak tebal lagii..hukhukhuk!!

p/s: Lee Min Ho dah kapel?! owhhhh mencik!mencik!

Teratak Hami said...

Ayu,
Dah try main ski? Kalau belum, ajak le Darl tu... lagi seronok tau!!!

Niena Pengembara Ilahi said...

wahh best nye dpt main snow :D

aleen aiden said...

pergh3...ini sorga donia nih!hu3

@tune® said...

laju lagi berlari dr sliding...hihi

CIK JATT said...

bestnya!!! rindu nak main snow gak

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

WuMing & KD::naik main lambat lagik ni ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yatie::tempat uols tebal x?
tempat ai susah nak turun yuki if lebat pow esok tu dah cair :(

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Amy A::ni kat Nikko
tebal sebab atas bukit ngeee
sejuk yg x thn ekkk

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Luna::if x tebal mmg x best main if jatuh sakit hikhik...gebu ker?? rasa sama jer yuki ni ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.Fizah::x pernah sebab ada budak kecik ni...gi mana nk ikut nk maik ski kena naik tinggi adam mcm takut plak...susah nak tinggal

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

niena & aleen::hikhik best
sorga ker uols ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

@tune::dia mmg lari laju hikhik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Cik Jatt::x per sekurang2 nya dah merasa main khen :D

ieda said...

wah syoknya main salji nie :)

Run Away♥ said...

waaa....best nyer....;d

アヌムちゃん said...

rindu yuki...huhuu

sephia said...

BESTNYAAA,,BILA LAA AI NAK SAMPAI :P

Nadzirah K. said...

seronoknye :)

Ijah EmoTemo said...

nak jgk main salji -____-'

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

kak ayu..bez nye dpt main salji...kite nak ekot! =0).

Papa Mifz said...

papa mifz sgt2 jeles bila tgk org main snow....bila la boleh g main snow nih...huhu

Lady of Leisure said...

huwa bestnya main salji.. hehe.. buat snowman tak? :)

jeBateja said...

hang rindu nak main salji....den teringin....tak dapat2....uhukz....pos ke malaysia se kontena salji plz...

Soo Hae Daa said...

akak, nk main snow gak....hhuhuhu...nk p jepun...hukhuk...

lee min ho ensem+cute+comel dh diambil orang...huwaaaaaaaa.....

Syaima' said...

tidakkk tamau yukiii lagi sabaq duluuuu

YONG JIAO XIU said...

ayuuuuuuuuuuuuuu....wahhhhhhhhhhh jelesnye.....nak main jugak....hentak kaki(ni dah terikut gaya ayu ni)hahaha. aw bestnye boleh main snow, main baling-baling snowball gitu. dreaming je la yong ni....

sitiezahim said...

aaa windu nak main salji kan? walaupon tak luncur2 cam ayu, tapi rindu nak baling2 bola salji ngan en husben n anak2...hehehe
pssstt saya google park min young tuh, plastic surgery ek? hehehe..tapi alaaaa lee min ho...uwaaa

miszlullaby said...

seronoknye kak ayu..tetibe rase rinduuuu kat moscow time sejuk2.uuuu...

Selamat hari raya kak ayu..
Raya di jepun jugak ke kali ni?

Hanis MY said...

Tak lm dah tp I tk sanggup nk thn sejuk wuwu

Juwita Jamaludin said...

rindu yuki juga... tak sabar nak pergi main tahun ni..:)

Asrul "iLham" Sany said...

yg PENTING jake akak...

JAMBU...

curlast

;D

wawa abdullah said...

beshnye sis ayu maen salji..nak maen jugak..hehehe

Selamat Hari Raya sis.. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.ieda,Run Away,Anum,Sephia,NadzirahK::best mmg best takut sejuk tahap dewa dewi itew yg x tahan ngeeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

V::dec awak dtg dah winter if nasib baik boley main snow juga :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

papa mifz boley jer bawa wife honeymoon nanty ;-p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Lady Of Leisure::arr buat...penat nk bolat2 kan tera nk jadi snowman itew ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Jebat::pos kat mesia sampai2 jadik ayaq sebab hangat hikhikhik

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

SooHaeDaa::japan x sesejuk korea taw
yes dah berpunya LMH ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

syaima::tamo yuki sebab x nak samui ekk?

yong::baling,tidur siap makan pow oke sebab kat situ bersih jatuh from langit gitew ngee, kalo letak color ni dah jadik ABC ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hajar::biler winter merungut plak x tahan sejuk ekkk...mcm2 la kiter ni ngeee...

artis korea mmg ramai yg buat plastic surgery sebab tue depa lawa2 semua...bukan ori pow muka tue :-p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Fida::modcow mmg sejuk giler khen

selamat hary raya dek
mmg raya di sini jer la :((

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hanis::sama ngan ai tapy gedik nak main yuki :D

k.ita::last main yuki next year ek...jom gi main ski sesama nak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...