♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, August 17, 2011

♥ Wordless Wednesday 3 ♥


pelik @ cantek @ new makeup uols mampu???

kirei/ cantek kan...rindu nak tengok `lautan biru` ini







.

46 comments:

azam said...

yang atas tu xberapa....gmbr bunga tu azam suka sgt....hehehe

cantik GILERRRR>>>>>

yatie chomeyl said...

aiyooo gmbar 1st tu mcm hntu okeh

ijayuji said...

Salam ayu! uuuwaaaaaa cantekkkkkkkknyerrrrrrr! bukan gmbr yg atas yer wakakaka gmbr yg lautan biruuu ituuuuuuu, romantik gituuu kalau jalan malam2 kan kan tak bnmpk ler birunyer nanti kalau malam ehehe... yg atas tu ya Allah! mmg kurang ilmu nak make up agaknyer ahahaha... tp org jepun ni kan kalau kena yg pelik TERSGT peliknyer, baik2 kawaiii dah jadi kawaii kunai! :D

Anum said...

x mampu sis

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

eemmm..mekap tu...naik takut plak tngk...

LuN@_aiDi said...

picha atas :: sumpah den tak mampu bermake-up sedemikian ropa..hihjhj

picha bwh:: chantekknyer lautan bunga^^ errr leh guling2 tak atas tuh..hihihi

sue-sama said...

subhanallah :)cantik kak bunga biru tu..

mizzkechique said...

gmbr 1st => org ke rimau tu?? erkk..

gmbr 2nd => Sejuk mata memandang.. cantek!!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

azam::mmg munger tue cantek bangat kan :)))

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yatie::antu yg glam uols
siap msk tv ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

salam ikaaaaaaaaaaaaaaaaa
romantika de amo dong...mmg cantek giler ni waktu haru hary tue...satu bukit penuh ngan bunga biru ni taw...lawa sesgt...jepun ni kan mmg suka pelik2...selamber jer dia makeup gini masuk tv ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum::x mampu kang org ckp kiter x betul plak ekkk ngeeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kakD::jumpa mlm hary harus lari lelaju hocay :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Lun@::sumpah ai pow x mahu makeup gitew ngeee

nak guling2 ala hindustan x boley...sini boley tgk jer ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sue-sama::nama bunga ni Nemophlia...ada waktu spring jer...itew puw kejap jer...satu bukit tue color biru taw

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

MK::rimau jadian kot larikkkkkkkkkkkk

lawa kan sebab tue ai rindu nak terjah sana lagik :)

zaty luvlianncezzz said...

xpayah nk make up terok2 sgt la kn. haha

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
balik KAMPUNG!!

Kamalia said...

mampu ke?pitamss..haha
lautan biru tu bunga ape ye?cantik sgt hokey..

p/s:iA,ade rezeki tuk ayu nanti.mungkin bkn dlm waktu trdekat ni,mungkin tahun depan ke.sabar ye.(sambil betul2kan tudung.:p)

ajumohit said...

Takut tgk gmbr 1st tu, panas2 ni mandi laut mmg beshhh ngeeee

アヌムちゃん said...

kat mane tu yg 2nd pic tu...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

zaty:: itew bukan makeup tapi conteng2 kat muka ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lia::ai angkat kain putih x mampu uwaaa gerun uols...
insyaAllah doakan yang terbaek na

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aju:: mandi laut sunburn nanty kiter terjah taki/waterfall la ek ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum::kat hitachinaka ibaraki

kyo_9 said...

huhu..
gambar pertama tengah bercerita ttg seks tu?? ada tulis kt dalam gambar.. huhu~ citer apa la akak tgk nih ek?

aleen aiden said...

xmampu nak mekap camtu u ols..xde keje!hahah

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kyo::hahaha kantoi ada yg faham kanji ni..lupa nk blur kt word tue...citer ni dah lama godek2 pic jmpa yg nie...ntah x ingat pasal apa...cuma tertarik part dia makeup tue jer ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aleen::hanya mampu tengok jer uols :D

Ijah EmoTemo said...

lautan biru sgt santek!!

Niena Pengembara Ilahi said...

subhanallah cantiknya bunga tuuuuu!

Asrul "iLham" Sany said...

lagy gagap ke tu? :D

Papa Mifz said...

serius gmbr bunga2 itu sgt2 cantek...

Ana Ghazali said...

cantiknye bunga tu...kat malaysia tak boley tnam ker?hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Mek Ijah::uols dh biasa tgk kan (^_−)−☆

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Niena::kt sini mmg byk bunga cantek2 taw
Geram Tgk !(◎_◎;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Asrul::uols rasa????

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Papa mifz::guling2 suker
Best dating kt cini ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ana::kt mesia Kalo tanam tinggal tanah jer kot
Kang ader yg cabut blk tanam kt umah plak ngeee (~_~;)

YONG JIAO XIU said...

woa lawanya bunga tu. nama dia lebih kurang nama nemo the fish lah. sapa amik nama sapa ye ni. hehehe.
woa..klo terserempak pompuan pki make up cm tu time malam even bulan puasa pun sy lari, hantuuuuuu.

YONG JIAO XIU said...

ayu, yong dah sent kad raya td, hope dapat la, sebab kekadang yahoo tak hantar. sesat tengah jalan. huhuhu. try bagi pakai gmail tp tak lulus sebab kad elektronik bkn format yg dia bagi.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Yong::confirm larik lelaju sbb ingat antu susu ngeee
Ehhh dah send ek???
Tqvm esok ai check na....kad raya pertama dpt this year ngeee ureshiiii

Juwita Jamaludin said...

ayu macam shibazakura la.. tapi bunga apa yek namanya ni.. suka kalau dapat gi tempat2 macam ni seronok..:)cantik sangat..

yang make up atas tu tak mampu la nak pandang muka sendiri ... kekekeke

Ida,Japan said...

gambar atas tu tak mo...nk gambar munga2 biru tu...kirei sgt ayu...

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

gmbr yg 1st tuh mmg geng ladygaga sungguh...hehehehehe..ni agak2 kalu saya berdandan gaya gituh p masuk ofis, mesti semua org toleh byk kali..aww!rasa glam gituh dibuatnya..;0).
sis ayu dh start kukis kukis sekut? saya blm lagih...kalu malas, saya buat sekut2 tunjuk ngn jari jer nanti..hehehehe ;0)

Diana @ bilakukatacinta said...

yang pic first tu i tak mampu okay?? serius....tak kirei pon dimata i...lagi nak kawai... Ie...


yang bawah tu.... kirei na... lautan bunga itu...

WuMing said...

Gambar kat bawah tu cantik laaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...