♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, August 10, 2011

♥ Wordless Wednesday 2 ♥

really miss this moment
with kakak-kakak dalam `PRINCESS`
sayang uols ketat-ketat


168963_179737688726680_100000713508523_440582_510247_n
uols rasa aper yang dia orang buat kat ai??


163783_1748280142361_1099546789_32012732_4323149_n
pasti ai kurus waktu ni sebab super women leh dukung ai ngeeeee


183211_10150108240758788_605833787_6240136_3528458_n
jadi tangga tak?....ai dan murni over acting larikkkkkkkkkkk





52 comments:

NM02 said...

gambar last mmg sangat manis

yatie chomeyl said...

xover la pose last tu..cuma terlebih cute sikit je hehe

azam said...

seronoknya zaman muda²...hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

NMo2::candid jer tue

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yatie::terlebey cute dlm erti kata laen adalah over gak kan ngeeeeeeeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

azam::bukan zaman moda semua pics awal tahun ni la

Anum said...

bestkan ingat kenangan muda2
hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum::bukan pic muda2 ni
semua pics awal Jan & Feb la
if muda2 ai free hair

WuMing said...

Wah dia boleh dukung..

Nanti lepas raya suruh laa dia dukung lagi..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

WuMing::nak suruh dukung ai kena blk mesia la ngeeeee

mizzkechique said...

gmbr tangga tu cantek..hehe

ieda said...

so sweet !

ps : dikk doakan buat akak ye .. buat akak kuat hadapi semua ini dan doakan akak terus bersabar demi anak2 .. susah utk akak luahkan dan ceritakan kerana ia mengundang air mata .. hanya air mata peneman setia akak .. demi anak2 akak bertahan dik ..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mizzkechique:kena try buat lain pose gini ngeeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ieda::uwaaaaa jgn la gitew akak ai yg baca sket ni pow dah nak nangesss...rasa ayu dah boley agak tapy ....takut salah teka...insyaAllah akak Allah bersama ngan orang2 yg sabar.....

PinKy MoMMa said...

sukaaaaa sgt surrounding ngan kawan kawan yang happening camni!
baru la ceria uols :)

LuN@_aiDi said...

gambar last tuh, dak tecit tuh tgk
cam pelik jer..^^ hihihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

PinKy MoMMa::sebab ai jenis giler2 orangnyer mmg selalu jadik laur biasa ngan theyols semua ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

luna::itew anak ai ngeeee
sbb candid itew yg dia confuse hahaha

aTy _faRed~ said...

comel..:)

ijayuji said...

salam ayuuu!!! amboiiiiiii!!! seronok kan kalau ingat2 zaman2 mcm niii, kita tak de gmbr sgt tp byk gmbr masa keje kat kilang dulu2 :D tp tu lah geng cuma 3 org jerrr tak ramai sgt :D gmbr bwh tu ai like!!! :D adam ke bingungan tgk mak dara berposing pelik2 ahahaha..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aTy _faRed~::comey kerrrrrrrr??
arigatou ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ijayuji::salam ikaaaaaaaaaaaaaa
if uols tgk pics ai zaman muda remaja mesti geleng kepala mcm2 aksi ader atw ngeee....ai ramai kawan but yg kira geng 4 5 orang jer...nak cari 1 kepala susah gak kan.

hahaha pose tanpa di rancang tertiba si joe husband murni yg snap hahahaha

chekpid said...

hi..singgah sini nak berkenalan, tgk profile tochigi, japan terus mempolo. rindu nak ke sana lagi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

chekpid ::hye uols
pernah dtg tochigi ker????
jom2 berkenalan ngeeee

Amie said...

bestnya saat2 begini bersama kawan2 ye... siap angkat lagi, mesti ringan habis tu Ayu...

Papa Mifz said...

kene smackdown ke apo..haha

Asmara said...

meh aii teka, diorang nak sign autograf kat tudung u yg cantik tu. hehe..
*kalau adam pandang depan confirm tangga baik punyer. :D

Asmara said...

eh2 lupa, takut ayu x baca komen balas. wax museum ada kat dalam tokyo tower, nnti jgn lupa terjah eh. :D

Ana Ghazali said...

hehe..kuat betul kawan tu angkat...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.amie::harus ai kurus waktu ni ngeeee...nak badan mcm ni balek :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Papa Mifz::propa jer lebey weols ni

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.as::tang mana??
bawah tue ker hary tu gi x perasan la plak...oke lepas ni leh terjah...

theyols nak tunjuk dapat pen baru ngeeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ana::hikhikhik
kawan ai tue mmg GAGAH taw ;D

Teratak Hami said...

Ayu,
Tu kengkwan nak kasi farewell wish kat awak ke? Nanti suruh dorang angkat lagi, tanya "ada beza tak?" .. hehe

Akak suka candid yg last tu. Ayu ni nampak "gila2", dah boleh join minah2 jepun yg kekadang gila dorang memang betul2 gila. Rambut colorful etc ...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.Fizah::harus patah tulang angkat ai now
Ngeee ai actually mmg giler2 but Tgk kt org yg ai jmpa gak la...Selalu bab pose mmg ai jadik leader hahaha
(((o(*゚▽゚*)o)))

Hanis MY said...

sonoknyaa tengok semua gambar tu... i mmg suka tgk gambar u posing curlassttt gituu...

eh kuat eh akak tu angkat u macam pricess gitu, baju u pun santek i likeee...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hanis::Selalu jmpa kwn2 mmg meriah gitew
Akak tu super women ai taw
Baju tu pakai sekali jer lepas tue tinggal kt mesia (^_−)−☆

sabar kagawa japan said...

ehh kurus gilee kak ayuu ehh kalo org leh angkat mctuh...kite ni 56kg pon ottosan xle nk angkat..heheh

YONG JIAO XIU said...

hehehe happy days lah ye tu. sakan berposing tu. best klo dpt berkumpul geng reramai-hmm dok pk grenti raya nti ada reunion lagi ni.hehehe

Juwita Jamaludin said...

wah menariknya gambar dengan murni tu... macam tangga tapi yang diaotang letak something kat ayu gambar first tu apa ye

Niena Pengembara Ilahi said...

seronoknya... :)

erk.. larat angkat org tu ehhh hehe

kamalia said...

Ayu..bestnye dpt jmpa kgkawan lm..ai dah 3x blik mesia,asyik2 dpt jumpa yg sorang tu je..lenlain bz ngan keje..sob2..wei,mst ringan sggh yu kan waktu tuh..Like..like..;)

L said...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

saba::ni bulan kurus
cuba la ni hikhikhik
rasa akak tue x sanggup kot

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yong::arrr ai bukan selalu blk so setiap kali blk cuti mmg full aktiviti la sebab ramai kengkawan nk jmpa ekkk

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ita::pen disnyeland yang ayu kadi :))

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

niena::kira ai x berat la gitew ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Lia::my frenz kalo tahu ai blk mesti ajak jmpa...ader yg merajuk x gi jmpa theyols semua ngeee....arrr badan slim waktu ni ngeee

Lovely Kitchen said...

tu ringan jerrr, member boleh angkat lg!!! bestnya ada geng otak giler2 camni...

burger mesia tu uli tgn je 15 minit, senang je ayu bawa depan tv ramas...cukup 15 minit jadilah ia...hihiii...buat jgn x buat...;o

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

suka nengok gmbr2 ni..comey! =0).
insha-ALLAH november nanti saya ikut suami ke tokyo...kalu ada rezeki, kita jumpa ya kak =0).

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.e-na::ringan waktu tue lepas
now dah mokmok ngeeee...weols mmg gini close and gila2 even akak2 ni lebey berumur dari ayu :))

burger tue nnt nk try gak

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

V::dtg let me know oke]
insyaAllah ada rezeki leh la jumpa :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...