♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, August 2, 2011

Attention everyone!
Nampaknyer provider lama dah cut line ternet awal dari yang di jangka so all comment or BW maybe lewat ai nk buat sebab guna 3G x selaju line ternet biasa...mana yg sempat ai buatlah...uwaaa stress giler without ternet ni....sob sob..so ni chance ai nk try new recipe ....buhsan giler ek...ni pow pos guna MMS.

Pic hanabi tue Saja jer letak sebab semalam weols tak berhanabi just sempat tengok kat tepi jalan bz berbuka posa...(~_~;)

Jgn noti2 taw
Hugs and kisses (。-_-。)

31 comments:

azam said...

sabar je lah....hehehe

Ida,Japan said...

slm ayu....selamat berPuasa ayu,alahai ciannyer line tenet kena cut ke..sabar ye ayu

mizzkechique said...

xpe, ada kesempatan nt berBW la puas2 yer.. hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

buka ape puan ayu??...

LuN@_aiDi said...

Hug n kiss juge utk lady @yu^^ jgn tensen-tensen yea^^

Syaima' said...

oo tukar provider kee napeee?

aleen aiden said...

wuuu,xde line tenet memang bley mati kutu dbuatnye.hu3

hazila said...

Ayu, kat sana bersahur dan berbuka pukul berapa agaknya ye?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Azam & k.Ida :: Tgh Pujuk diri sendiri ni...(^_−)−☆

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

MK::BW boley just lembab dari biasa jer
。・°°・(>_<)・°°・。

Diana::Buka apa ek?
Ai confuse ni waaaaa

azam said...

peminat blog masakan nih....otai mat gebu ye

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Luna::Tgh bagi cool ni (~_~;)

Syaima::nnt ai citer detail kt new n3 ek
Sbb nk explain pjng plak (^_−)−☆

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Aleen::bukan kira kutu jer mati jiwa kicau ni ngee
ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

K.hazila::sahur pukul 3.09am then berbuka 6.47pm ader plus minus nnt (。-_-。)

Asmara said...

ok la tu nak dpt yg lagi laju eh! hehe.. selamat berbuka Ayu!

Hanis MY said...

huhu jgn lelama nanti aimisiu okeh babe! take care, tak i tak nakal setia dgn u je haha ayat tak hengat!

WuMing said...

Mahal tak line internet kat sana?

YONG JIAO XIU said...

huit yg ni entry tnpa tajuk eh.
wah cantik lah bunga api kat blkg tu.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.as::just provider tukar line ternet still hikari from NTT gak (^_−)−☆


Hanis::fengsan bacer Hahahaha !(◎_◎;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

WuMing::ader yg murah ader yg mahal ikut kelajuan la but mmg berbaloi ternet sini laju (。-_-。)


Yong::post guna MMS x leh letak tajuk la
。・°°・(>_<)・°°・。

Juwita Jamaludin said...

ayu tukar provider kenapa?... leh la try main masak2 ye banyak masa terluang hihihihi.. ada hanabi yek sana

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.Ita::nihonjin advise suruh tukar kebetulan dia org pasang hr tu utk rumah sebuah but actually jenis apartment sepatutnyer *・゜゚・*:.。..。.:*・'(*゚▽゚*)'・*:.。. .。.:*・゜゚・*

WuMing said...

Memang laa sana dah Generation yan ke berepa dah... sini baru Third Generation(3G)
Tapi sini pun ada yang ok laa..

WuMing said...

Lupa nak tanya... skarang kat Jepun dah pakai apa "G"
Maaf yer.. :)

Papa Mifz said...

kira berpuasa tenet sekali la nih...hehe

Asrul "iLham" Sany said...

alalala, sabo je le kak...

(sy tak leh idop tanpa internet muahahhaa)

zaty luvlianncezzz said...

alolorh . aip dear

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
suatu kisah di ramadhan

アヌム ちゃん said...

belum tgk hanabi lagi...bile la dpt tengok ni..huhu..selamat berbuka k.ayu^^

YONG JIAO XIU said...

hype, hehe awat lama tak post? igt blog sy yg prob, tak leh update entry org.cz tgk ayu ada je komen kat blog sy. tapi tak ada entry kat sini. pelik je rasa bila tak baca, rindu lak gan kisah ayu. hehehe.
oh ya org jepun tu kata cuka epal yg blh slimkan peyot. hehe. nak try gak ni sebab selalu try gan cuka biasa n memang menjadi.hehe.

LinChan said...

cop cop ladychenta. ada request. boleh x u setting mobile display so that bila bukak iphone senang nk baca n cantik je tgk blog u nih? i jrg dpt nk bukak pc, iphone je manjang. hehe maap byk songeh makcik ni. cpt2 la psg tenet line baru yeaaa..

LinChan said...

Yeaaa dh boleh tgk mobile version! I loike!!

LuN@_aiDi said...

dear tenet tak de lg ek?!
lama mnyepikan diri..hiihihh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...