♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Sunday, August 21, 2011

♥ Happy 7th Anniversary Darl ♥

Let`s get back to basic  to u to me and our love
Becoz after all that`s where we started and that`s where we should always be
Let`s focus on loving each other , heart and soul 


21 august 2004 (age 22 and darl 24)


How sweet is the moment when marriage first starts
With a making of vows and giving of hearts
When so many beautiful joys lie in store
and every day holds the promise of more
How full are the years when a marriage grows strong
with faith and commitment to guide it along
When a home is warm with sharing,laughter and fun
As tenderely, gently two loves become one
How good it can be when love's dream all come true
For a wonderful husband as special as u


Love brought us together
As husband and wife
A best friend for life

Ai Love U forever Darl 

Happy 7th Wedding Anniversary




Ya Allah moga kasih dan chenta kami kekal hingga ke syurga.....may Allah bless us amen.Biar berubah fikizal tapi jangan berubah kasih dan sayang.....heart u ketat-ketat darl♥♥♥♥♥♥♥



MyEm0.Com






MyEm0.Com




nota ibu jari manis ai::nak letak pic kawen banyak2 tak boley gara2 dulu ai free hair so malas nk edit kasi blur etc....zaman ai kawen tak der la grand macam orang kawen sekarang ni... pic pre wedding  etc pun zaman ni tak ada lagi....but alhamdulliah majlis kami amat sederhana tak ada pembaziran dan yang penting semuanya guna duit poket sendiri tanpa bantuan keluarga...alhamdulliah....doakan kebahagiaan weols yer uols ♥










59 comments:

Lovely Kitchen said...

Happy 7th anniversary ayu n hubby...hoping you two are blessed with many more years together...

YONG JIAO XIU said...

happy 7th anniversary ayu!!
wah tema biru eh.
semoga diberkati Allah sentiasa n happy sentiasa.

YONG JIAO XIU said...

wah komen 2 kali ni sebab antara senarai top 10 terawal wish kat ayu.

yatie chomeyl said...

eh kitorg punye anni pulak esok. wishing u & ur husband a happy marriage life ahead. dan semoga cepat2 di kurnikan rezeki oleh Allah untuk bg adik kat ur son hehehe

ijayuji said...

Salam ayu!! Kekkon kinenbi omedetou! Semoga kebahagiaan ayu n darl berkekalan di dunia n akhirat insyaAllah aminnnnn... Bz sikit semalam n arini, tak sempat nk jengah2 blog org :(

Amie said...

tahniah Ayu & darl.... 7 tahun hidup bersama, kena kejar kakak 10 tahun ye....

Ayu, ini kak Amie bawakan resepi soto ayam tu, memang teringin sangat makan soto ayam Wak Suparman...sedap sangat!
http://salamisimon1.blogspot.com/2011/08/soto-ayam.html

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.e-na::tq sis
hepi anniversary buat akak juga :))

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq yong....
teman biru cantek x ngeeee
sempat lagik tanya :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yatie::curlastt ramainyer yg celebrate anniversary di bulan ogos ni...hepi anniversary to both of u jugak yer *_____^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

IKAAAA::wah bz buat cookies ke bz shopping raya ek? tq laling atas doa dan ingatan ekkk...amin

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.amie::wah curlastt dah 17 tahun akak kawen ek..moga ayu boley jadi gitew gak....

tq akak mmg cari recipe soto pow...perhhh terbaek dari ladang ni ngeeee

sabar kagawa japan said...

kekkon kinenbi kak ayu....wahh buat kek ape arinii nih?hehee

Umie said...

ayu, happy anniversary ya...semoga usaha uols nak menambah umat Muhammad dimakbulkan ye..ameen..;-)

LinChan said...

Happy anniversary ayu+bijan. Semoga berkekalan bahagia forever ye

ajumohit said...

Utk Ayu n Suami, moga berbahagia ke akhir hayat, samala usia perkahwinan Kita ;)

Ijah EmoTemo said...

Happy Anniversary Kaka Ayu! :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hapy eniberseri dear...semoga kalian kekal hingga ke akhir hayat korang..Amin...

*kakD tunggu 31 ogos ni....tak sbr rasanya...skg dok menghitung hari la ni....*

abah khalisha said...

Hepi Anniversary dari kami di Malaysia..hehehe
Kasih seorang ayah, hayatinya bersama

Asmara said...

Selamat ulangtahun ke 7! moga terus kekal bahagia hingga ke Syurga. Amin.. InsyaAllah..
*psst.. semalam aii ke tochigi tp tak smpt nak terjah sbb gi Nasu je, jauh lg nk ke sano. hehe..

LuN@_aiDi said...

Hepi aniberseri utk kak ayu n somi kak ayu^^
Semoga bertambah berseri- seri ^^_
& semoga berkekalan hingga ke hujunh Nyawa! aminnn(:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

saba::arigatou
tgh buat american carrot cake
ntah jadi ntah tak ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

umie::doakan ekk
mmg teringin nak bb....bb gurl plak ngeeee...ameen uols

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

TQVM linchan really appreciated

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aju::tq really same ngeeee
yeah ader geng :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Mek Ijah & abah khalisha::tq so much atas ucapan :))))))

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

KakD::curlastt kawen masa hary merdeka ekk...kira ada 2 org ai kenal kawen masa 31 ogos ni...hepi anniversary jugak

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.As::tq akak...berani ek terjah nasu sbb dekat ngan fujushima dah tue...gi zoo kat citu ker??? nnt terjah sano calling2 taw :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Luna::ai like berseri-seri itew
amin dear sama ngan both of u na *____*

sitiezahim said...

eppi annibersary ayu...semoga bahagis sampai akhir hayat...
p/s: betul memang beruntung kawen zaman dolu kan, sbb takde gamba2 grand tuh semua, gooddy bag pon masa saya dulu tak wajib cm skarang...so semuanya ala kadar aje...hehehe

Teratak Hami said...

Happy Anniversary Ayu & suami ... semoga bahagia hingga ke akhir hayat. 7 tahun tu lama, kena tambah ahli keluarga lagi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hajar::tq dear
khennn x der membazir bagai
but teringin nak buat pic pre wedding tue nampak lawa la tgk ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.fizah::tqsm
arr teringin nak bb tp x der rezeki lagik la....mmg teringin nak bb b4 umur 30thn ni

アヌムちゃん said...

wahh..happy 7th anniversary kak ayu :) semoga berbahagia selalu^^

Lady of Leisure said...

happy anniversary.. mogaa kebahagiaan berkekalan.. :)

Soo Hae Daa said...

auwww....sweetnye moments...kite pon lau igt saat2 kwin dulu pon leh syum sorg2..sonok..lau la leh ulang balik...tp, kte blum pon smpai setahun..wakakakka....

happy 7th anniversary kak ayu & hubby =))

YONG JIAO XIU said...

warna biru tu? lawa-lawa, mmg sesuai gan ayu. Ayu ni suka biru ke purple pink? tgk blog warna purple pink. er sy tak reti nak define warna hahaha. tapi mmg la-tiap kali masuk blog ayu ni eye-catching dia mmg kartun comel tu. kawaiiii....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Anum & LOL::tq uols *_____^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Soo Hae Daa::tq sweetie
mmg akan teringat sebab sekali dalam seumur hidup gitew kan...:D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Yong::ai suker pink,biru,itam,putih...
opps ni dah jadi mcm rona roni ekkk..but 4 warna itew mmg fav la...ai suker tukar header ...if rajin mmg design baru if x guna yg sblm ni la :D

Asrul "iLham" Sany said...

hepi ulang tau je...suke tgk kapel2 set yang gumbira ni

curlast

;D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

maceh...wink ....(sambey kelip2 bulu mata pelesu ni)

Hanis MY said...

Hepi eniberseri yangss.. Eh tetiba beryang dgn u haha, semoga bahagia dunia akhirat I skrg super duper busy mencik tau, tensi wuwuwu...

Juwita Jamaludin said...

Ayu.. Gomen ye tertinggal kapalterbang nak wish.. Sebab x perasan tgk wish kat fb je..:) happy anniversary ye ayu moga bahagia hingga ke syurga dan ganbatte ne untuk dpt baby gegurl plak lepas ni...:)

wa khairul onggon said...

Hepi anniversary.. smeoga bahagia hingga ke anak cucu, berjaya dunia dan akhirat aminnn.. :)

ieda said...

happy aniversary dikkk
semoga kekal sehingga ke hujung nyawamu dik ... dan berbahagia selalu :)

mizzkechique said...

epi annibeseri.. wewitt...

azam said...

tahniah.......

sama macam saya....7 thn jugak

PinKy MoMMa said...

eppy enibersari uols :)
wahhh kawin muda gitu..ai 24 baru nak kawin hahaha..lmbat pulak cik abg masuk meminang ngeee..

moga ikatan ni kekal sampai keakhirnya ye :)
enjoy ur day!

NM02 said...

hepi anibeseri laling

moga jodoh berpanjangan sampai syurga

@tune® said...

nice!nice!nice!

7years suda..aku baru nk masuk 2 tahun...

smoga berbahagia ke anak cucu cicit piut

WuMing said...

Wow... bermadah dalam bahasa LONDON plak...


Kelassss gitu...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hanis::ai noticed yag lately mmg u bz...x per x lama dah nak habes tue.....tq dear

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.Ita::it`s ok lagipow akak dah wish kat FB khen....part gegurl tue mmg kena usaha keras lagik ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Khairul & k.Ieda::tq so much reallt appreciated

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mizzkechique,NM02,@tune®,WuMing::tqvmguys atas wish itew...auwww terharu ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

azam::owh really...
uols anak 2 ai dok sorang2 jer ni uwaaaaa

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

PinKy MoMMa::tq uols
eh 24 itew kira muda gak la...
amin sama gak ngan uol oke ;D

Run Away♥ said...

semuga bahagia sepanjang hayat..♥

aTy _faRed~ said...

selamat hari ulangtahun..!!! dah 7 tahun...!!! sonok nyer...doakan yang baik2 sahaje...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...