♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Tuesday, August 16, 2011

♥ Kad Raya Untuk Uols ♥

Salam uols today kerajinan nak edit pic menbuak-buak so ai tergatal tangan design kad raya yang paling simple untuk uols semua. Nak hantar guna pos sorang-sorang fengsan ai nanti dah la jauh ngeee. Semangat nak kasi awal giler....sayang uols ketat-ketat *________*


Anak pak Dolah makan lepat 
makan lepat sambil melompat
nak hantar kad raya jauh tak sempat
pakai blog pun kira ok what?


10 jari memohon ribuan ampun dan maaf kiranya sepanjang perkenalan di sini ada yang terasa hati atas comment etc yang ai buat ek...sesungguhnya yang baik datangnya dariNYA yang buruk dari diri ai sendiri.



nie pic raya tahun 2008

ni plak pic tahun 2009



Ai memang tak ader pic raya last year sebab dah 2 tahun tak buat baju raya....muka masa ni kurus jer...muka still bujur sirih now dah dah apam bolat daaaa.Lagu raya still tak boleh dengar lagi....ai off speaker sebab ramai dah start letak lagu raya kat umah masing2....tak sanggup nka dengar uwaaaaa



nota ibu jari manis ai::kiranyer ada yang sudi gantung di dinding umah uols sangatlah ureshi/happy kalo tak nak pun tak per ngeeee...PILIH LAH SALAH SATU YANG BERKENAN DI HATY yer...so disebabkan ai disable right click so uols boley double click then save macam biasa...ai dah ubah setting untuk kali ini kang penat nak print screen plak ngeeee.









.

58 comments:

sabar kagawa japan said...

kad raye yg 1st tahun ni..jap kite gantung naaa

ijayuji said...

Salam ayuuu! eh eh? mcm tau tau i dah raya dulu! ahahaha... macehhh!!! nanti kita gantung yaaa sume lawo2 eh? header kat atas tu kawaiiiiiiiii!!! itu ayu ler tu nai bespa pakai kimono kikiki...

NM02 said...

wah... dah kuar kad raya

^_^

selamat hari raya.. moga ceria di pagi raya

WuMing said...

Beli baju baru di Pasaraya,
WuMing tak raya pun beli juga,
Pakai Blog hantar kad raya,
WuMing tak raya pun terima juga.



ok tak....

PinKy MoMMa said...

kite pun ada buat tapi version kartun yang hahaha :)
manisnyer kamuuuuu...jom balik kg minum air tebu jom hehe

Asrul "iLham" Sany said...

curlast...

ngah siapkan kad raya gak ;-)p

LuN@_aiDi said...

wahhh k.ayu, rajinnyer membuat kad raya^^
btoi ler nk pos mana sempatkn? hihuhi

azam said...

salam aidilfitri.....raya JAPAN ye?

Lebai Madhan said...

Selamat hari raya kakak :’(

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

saba::tq uols....terharu ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ika::ai skodeng ni hahahaha
bespa tue laju oo boley sampai ke siam...jom merempit kutip duwet raya ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

NMO2::kad raya segera namanyer ini ngeee....u too dear

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

WuMing::curlastt berpantun ngan ai
ai bukan reti nak berbalas pantun ni
oke boley jer

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

PinkyMomma::ketidaksabaran nak tgk ni...uwaaa air tebu nanak jugakkkkkk

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Asrul::terfikir tema kad raya uols...ermmmm

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Lun@::benda senang jer yang oii
kad raya kat sini mana la ader nk pos mesti smpi lepas raya nanty

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

azam::like always la japan dong mana lagik ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Lebai Madhan::selamat hari raya adek
wah x ckp ader belog pow ngeeee

Niena Pengembara Ilahi said...

lawa pemilik blog ni :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

niena::lawa itew tidak laaa
manis maybe ngeeee

ieda said...

wah dah ada kad raya .. x leh jadi nie ekekekek ..
thanx dikk cantik kad dari bumi sakura nie .. suke akak tgk ..

semoga berbahagia di aidilfitri nanti dik .. akak doakan dari kejauhan .. sob .. sob .. alamak emo lah pulak ! huhuhhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.ieda::biler free time jadik ada kad raya ni ngee....
akak pow jgn sedey2 taw....moga aidilfitri kali membawa sinar bahagia buat akak :))

hazila said...

Akak pun tengah sibuk pos kad raya pada customer ni...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kak hazila::kat ayu jgn lupa pos sama ek??? larikkkkkkkkkkk

@tune® said...

rajin giler mengedit itu ini...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bkn selalu mood gini dtg ngeee

aTy _faRed~ said...

waaahhh...dah mud raye dah ni...!!! terujer same...:) kalau boleh gantung ni..dah amik gantung dah...dah lamer tak dapat kad raya..!! :)

Syaima' said...

raya dahh sinii. hehe selamat hari rayaaa. ade kesempatan. kami sampai rumah kak ayuu hehe.

sephia said...

alaa..ai nak pos...:D :D :D hehe

アヌムちゃん said...

wah rajin kak ayu buat kad raya..comell..heeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aty::excited kat kad jer...baju raya x der pow ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

syaima::sini raya kat kad jer hahaha
datang la...calling2 awal ek nak masak2 kat uols nanty :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sephia::alah pos dlm mimpi voley? ngeeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

anum::hahahaha idea x dak nak design kasi cute sket ...ni pow kira oke la ngeee

Hanis MY said...

fiwittt cunnya kad raya mcm tuan dia...kellass... i loikee...header baru pun cun comei naik apa ke mama tu... lupa getski eh?

Asmara said...

wah dah ada kad raya. hehe.. rindu nk dpt kad raya mcam zaman sekolah2 dulu. suka kad raya katun2 tu kan, pastu pantun glamer, 'pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas'. ahhaa.. giler mengumpul kad raya sape paling byk. :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah2 cayalah....cheq ni memang pandai & kretip kan....

jap lg kakD gantung ye...

Anum said...

wah2 comelnya kad raya dia
anum suka yg first

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hanis::muka mcm apam ni kata cun ker??? isssyyy x sesewei oke ngeee
nak bespa nk terjah umah u la kutip duwet raya ngeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

K.As::jgn x percaya ayu still simpan lagik kad raya dulu2...siap ada duit 20sen kat kad tu taw

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

KakD & Anum::pilih2 mana yg suka na....tq uols :))

sitiezahim said...

danke ayu..amboi awalnye dah dapat kad raya ni hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hajar::kena jawab dlm bhsa german gak ker??? ai x reti ngeee welcome hahaha

Ana Ghazali said...

hehe..saya berkenan kedua-duanya sekali...hehe...dok jauh..tak dan la nak pos...hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ana::last year Kwn pos kad raya
Smpi seminggu lepas raya ngeeee

Amie said...

selamat raya Ayu... cantik kad tu, nanti Kak Amie pilih ye, ambil satu je kan... ada masa nanti kakak gantung kat umah ye dik Ayu cayangggg....

YONG JIAO XIU said...

wah header baru lagi, sentiasa kawaiiiii...macam mana buat katun comel tu? comel sangat la...
ha thanks tuk kad raya ni. nanti yong copy masuk blog yong ye. hehe. first kad raya dapat ni. thanks!
sama la, alegik ooo dengar lagu raya. baru je terpk ptg td nak wat ntry pasal alegik lagu raya. jap lagi nak type. baca blog dulu.hehe

Teratak Hami said...

Baru dapat kad raya ... terima kasih Ayu.

Juwita Jamaludin said...

ayu lawanya header tu cute sangat .. mula2 .. masuk nampak geram je.. hihihihi .. kad raya ayu lawa la.. ayu pandai design2 kreatif.. akak siap pasang lagu raya dalam kereta hahaha.. nak amik mood raya

ajumohit said...

Kretipnya...dua2 pon cantik...Kene wat jugak satu ni, nk kene reply hihi

Kamalia said...

Yeayy..dpt kad raya..maseh ayu,sungguh cntik n kretip hokey..ai kalau bab2 mcm ni mmg xterel sungguh.suke yu punye caption Muka bujur sirih itu..haha..eh,ai nak kad raya yg ade lagu raya n lampu lip lap tu bole? *lempang laju2kamalia nih*wakakaka..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.amie::tq akak

yong::if rajin design sendiri if malas ternet banyak search jer dear......owh u pow x boley dengar lagu raya ek...sob sob

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

k.fizah::pecah kaca pecah gelas
sudah baca harap baca
ngeh ngeh ngeh


k.ita::header jer cute ker??? tuan dia cute tak??? larikkkkkkkkkk
wah curlasttt dah pasang lagu raya...ayu mmg x boley dgr since last year lagik...sayu haty ingat kat umi uwaaaaa nangesss hentak kaki

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

aju::x der la kretif mana pow
kad design biasa jer ni...yaya reply ekkk syok nyer....:D


LIA::caption muka bujur sirih nak suruh back to normal kot ngeh ngeh....perhhh nak lip lap lip lap ai fengsan nanty...ngeee

mizzkechique said...

wahhh, mekaseh...

selamat hari raya.. =)

LinChan said...

Dh kuar kad rayeeee!!! Hayaiii! Timkiu!

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

wah!kad raya..kad raya..
nanti dkt nak raya saya angkut ini kad..sungguh kreatif! =0).

Ummi said...

Salam Ayu....weee dah mengukis ke belum tu...buat byk2 sikit sekut jepun eh..leh akak try...hehe...Nanti2 la akak angkut kad raya ni eh..bkn post guna MAS kargo ke...hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...