♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, November 2, 2011

♥WW- First Time ♥

Yang pertama kali terjah waktu sampai Japan tahun 2009...kenangan terindah!


1st time sampai Nikko March 2009

haru/spring 2009

Disneyland woot woot

budou gari

shikanshen/bullet train ke Karuizawa

Tokyo Tower & Yokohama

1st time aki/autumn in Nikko





45 comments:

azam said...

nicelah japan.....

hari tu dapat g trip tapi xpergi la pulak....musim sejuk...hehehehe

Teratak Hami said...

Alahai, kampung tercinta !!!

Ayu, dah 2 tahun lebih kat sana. Kalau buat master, dah grad dah ...

et said...

owh comeynye adam dedulu..tapi sekarang dah hensem anak bujag uols..tapi mamanyer tetap hot..

NM02 said...

besh besh!!!

mizzkechique said...

ntah bila la aiols nk g sn...

farmys said...

best nya jalan tempat orang..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

azam::alah ruginyer
x per next trip terjah la
best :D

k.fizah::rindu kg tochigi ekkk???
arrr ni visa d tmbh another 5 yr lagi
fengsan....

et::auuwwww tq uols
mama dia dulu kurus now BAMOK...nangess

NM02::*_________*

MK::nnt kawen dtg la honeymoon ngeee

Farmys::alhamdulliah rezeki :))

Asrul "iLham" Sany said...

akak ayumi part2 pose ni memang curlast...hohohohoo

best gi tempat2 sejok kan leh pakai outerwear yg cun

:D

PinKy MoMMa said...

uolsss..ai teringin nak pergi sini..tapi laki ai cakap mahal..sebab dulu dia pernah keje jepung..

nak cari sponsor lar camni huhu..kesiannn! bertuahnyer kamu leh rasa mcm2 musim ;)

hazila said...

Wow.... bunga tulip dan anggur.

Amy Syaquena said...

Awak masih stay di sana ke , boleh bagi amy sedikit info berkenaan di sana x, ada perancangan untuk ke sana...

Anum said...

bestnya sis
bila la anum dapat smp sane kan

yatie chomeyl said...

tahun ni punya koyou dh kuning ke kat sana? kat sini x kuning sgt lg

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

asrul::arr tepat sekali duduk negara 4 musim baru leh try pakai mcm2 :p

PinKyMoMMa::sini mmg serba serbi mahal...but melancong ngan tinggal kat sini jauh berbeza....

kak hazila::tulip ngan anggur dah habes musim :(

amy::nnt u email ai k

anum::IA ada rezeki boley la terjah cini

yatie::weols x koyou lagi pow...kt oyama belum lagi but kat Nikko dah

aanie said...

nampak cam kurus je ayu ni....nape nak diet lagi?

Zana Adieyza said...

bestnya!!! hope 1 day nnti ada rezeki zana ke sana kan..

ajumohit said...

Cantiknya suasana kt Sana, tulip tu cantikla...

aTy _faRed~ said...

besh merase hidup kat negare orang...tak semua orang berpeluang...dapat amik gambar cantik2..:)

@tune® said...

terwordless aku...

hahhaha

Daddylicious said...

jemput tengok je la ni...jeles2

Asmara said...

Bestkan! aa.. mesti lupa nak letak gambar yuki. :D

ainnoraini said...

bestnye..
tumpang tengok je laa...sebab tak penah sampai kesanakann...

Rtp Farra Arisha said...

indahnya bumi japan! :'D i wish i could be there too one fine day ;)

Papa Mifz said...

teringin nyer nak gi japan...keno kumpul duit nih...

ieda said...

cantiknyaaaaaa tmpt nie dik
x dpt gi tgk pic punn jadilahh huhuh

tiefazatie said...

wah..bestnya sis..mesti sgt2 teruja kan..hee

mamaNoriz said...

gambo dgn bunga tu mmg mabeles!!!!

semua best ;)

Ana Ghazali said...

Wah bestnye.agak2 kalau melncng kt sni mhal x kos nye..kot la honeymoon kt stu..hehe

Schajar McFlurry said...

teringat kenangan dulu2 datang japan ea...? nice pic!

btw... akak cakap pasal diet ari tu... hajar nk jugak tau diet macam mne yang akak amalkn... share2 larh nnti yek =)

Liza Razak said...

i wish i can go there too...awesome-ness !!

Soo Hae Daa said...

speechless....!! dengki...nk p sn jugak...cantiknye..subhanAllah...

Hanie_Dew said...

teringin nak tinggal sana jugak. bring me with u...hahahahha..

best la.jeles ai tau.

Juwita Jamaludin said...

Ayu.. tahun ni tgk kouyou kat mana? seronok dekat dengan nikko amat la cantik kawasan sana ye.. akak kat sini banyak bangunan je. huhuhuhu

alexa yussida said...

wow..bestnya!bila la saya nk sampai japan nih..huuu ngara idaman sjak kecik tuuu..

kasihredha said...

akak suka hakone lake...jagung kat sana sungguh lazat

Hanis MY said...

Wahh mmg kenangan terindah...tk sb nk tgk kouyou u uwaaaaa I sadissssss kenapa kn Ada meeting?

E-na Lovely Kitchen said...

header tukar lagi...sungguh rajin cik ayu nih...

Selim je gmbr kat tulips tu..sukeee tgk...;)

Run Away said...

tak nak tengok..tak nak tengok...jeles ar...hehhehe...memang cantik....;d

Amie said...

apa pun...biasanya yang pertama itu memang sukar / tidak dapat dilupakan...

zuwaidah said...

awesome those pictures. suka sangat

sitiezahim said...

bila nak dapat gi sana ni ek..huhuhu

YONG JIAO XIU said...

hehehe gambar time selim sgt. raya nti apa kisah? kat sini dah kalut pasal raya. biasa la kelantan. ari ni pun dah ramai pecut blk awal. selamat hari raya aidiladha, ayu!

z a z a said...

sye teringin sgt nak pi sane. huu. insyaallah, degree ni klu ade rezeki

Ida,Japan said...

sementara kt sini ayu,kita kena ronda abis2...esok2 entah sampai ke idak lagi ke japan ni...wahhhh slimnyer dia.....skrg mesti dia dh slim balik cam ni kan, diet hari tu kan

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...