♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, November 24, 2011

♥Welcome to our family - abe ipaq & biras♥



Selamat pengantin baru. 
Selamat berbahgia. 
Selamat ke anak cucu. 
Selamat sejahtera.

Semoga berpanjangan. 
Semoga berkekalan. 
Semoga satu tujuan. 
Semoga aman.

Hidup mestilah rukun. 
Sabar paling perlu.. 
Cinta setiap hari.. 
Senyum mesti selalu. 
Oh oh oh oh.


woot woot 2 hari tak sempat nak update belog sebab kebetulan lately banyak benda kena  setel  ............  .alhamdulliah petang ni sempat bernafas ngan lancar hahaha...selalu sesak nafas dok pikiq macam-macam benda taw. Today secara rasminyer ahkak tersayang aka angah dah selamat jadi isteri orang....kekkon kinenbi omedetou onesan....pompompom ureshi sangat, just weols sedey tak dapat join hari bersejarah angah bukan apa date yang di tetap clash ngan banyak benda kat sini....contoh hari ni angah akad nikah but today weols ada appointment ngan sensei kat shogakk (sekolah rendah) untuk adam masuk next year...ada medical checkup dan test etc yang Oyama shi buat then petang tadi dah hantar keta buat shaken.


angah & abe ipaq


Even umi nak sponsor ticket flight balik ke mesia but terpaksa tolak sebab benda-benda gini lagi penting. Tak per lah doa dari kejauhan jer. Kira fair la sebab masa adik ipaq ai kawen mean adek darl ai hari tu weols tak dapat balik gak.  Kira tahun ni ai dapat abe ipaq ngan biras baru.....abe ipaq dah jumpa banyak kali cuma biras jer tak sempat bertemu sebab masa balik mesti dia busy. Apa pun weols doakan semoga kekal hingga ke syurga ekkk....sepanjang berkawen ni sepanjang tu proses mengenal hati budi pasangan masing-masing.  



                 adek ipaq & biras ai...muka adek ipaq ai lain khen ngan darl?? dia coffee sket compare ngan darl...macam ai ngan my younger sis la ngeee! 




Best sebab 1st time dapat abe ipaq dan biras hikhikhik....weols just ada kaka ipaq jer...next year IA dapat adek ipaq plak ngeeeee. Cuti sekolah dah bermula wajib banyak jemputan nak gi kenduri khen....jelesnyer ai tak dapat join...dah lama benaq tak makan nasik minyak kenduri ni...hentak kaki nangessss*....tak der orang nak buat kenduri ker kat nihon ni ek?? hahahaha~





31 comments:

mamaNoriz said...

alamak, ayu sedih tak?

cam terkilan lak org yg kite rapat tapi tak dpt meriahkan majlis mereka kan...

Amie said...

bertambah bilangan ahli keluarga ye Ayu... moga erat tali silaturrahim

a.k.a Fatin Mraz said...

tahniah! dpt abg ipar juge?
hehee...sama la kita..

muka coffee sikit pun x per.. suweet..hehee

Acik said...

selamat pengantin baru buat angah. semoga berbahagia .. :)

sitiezahim said...

bab kenduri memang sedih kalau tak dapat balik..sama sedih cam raya la huhuhu...psstt dah lama kawen tapi still tak dapat kenal hati budi ni camne plak ek? hihihihi

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

selamat pengantin baru...semoga kekal hingga keakhir hayat...

So Shy Lady said...

salam ayu,

kira ayu ni langkah bndul lah ye! slamat pngantin baru ye buat k2 pasangan, moga bhgia hingga k syurga

Nieza said...

Selamat pengantin baru buat pasangan pengantin..memang sedih kan kalau tak dpt join majlis bersejarah tu.adik bradik akak semua dah abis kahwin..sempatla tgk semua:)

Cik TeN10 said...

kt nihon nk buat kenduri ape akak?.. hahaha

btw tahniah buat kedua2 pasangan.. akak tak teringat ke masa akak nek pelamin dlu? haha :D

azam said...

selamat pengantin baru....

anak 7 ye.....ok dah tu

fazilzura said...

emm x pe ler dear... nnt u balik msia, tgk2 masing2 dh ngndung ker.. dh ado baby ker.. lg besh kan ..

kasihredha said...

tahniah dapat family baru :))
kat sana kena buat sendiri le nasi minyak kan :)

et said...

owh depa pun dpt abg ipaq yer.sabar yer..anyway selamat pengantin baru untuk kakak uols jugak.moga bahagia hingga kesyurga.untuk uols moga segala urusan dipermudahkan.amin.

Totie@Tomy said...

nampaknya ayu kena masak nasi minyak kat rumah..hehe jangan marah gurau jerk..

Run Away said...

semuga kekal bahagia selamanya....;d

ajumohit said...

Selamat pengantin baru Buat mereka, Ayu jgn sedey2 tau, mkn Nasi minyak tu byk lemak tak dpt mkn pon xpe hahahahha

Soo Hae Daa said...

musim cuti skolah dh stat n musim org kawin pon stat jugak lah...ha ah la kak ayu..rindu nk mkn ns myk org kwin la...ni nk kn balik kg ni..kikiki

Kamalia said...

tahniah..semoga kedua2 pasangan berbahagia hingga ke akhirnya.

psst..ai pun rindu nk mkn ns myk kenduri..ape kata yu buat kenduri,nnt ai dtg..hehe

CIK JATT said...

sedih jugakla eh tak dapat attend kan.
tapi positive side, kira selamat diet u, tak makan nasi minyak:)

Daddylicious said...

tahniah juga ...dan sabar je laa...:)

ainnoraini said...

Selamat pengantin baru...semga berkekalan hingga akhir hayat ...

Kak ain ade sorang jer biras perempuan...ada 3 kakak dan 1 adik ipar perempuan ...

Nadzirah K. said...

selamat pengantin baru,
semoga berkekalan hingga ke akhir hayat :)

KizZ said...

Alala...so sweeet larh mereka..

E-na Lovely Kitchen said...

bertambah besar ahli keluarga...congrate utk kedua pasang mmpelai...moga kekal bahagia hingga ke syurga..

ieda said...

bertambah layie keluarga ayu ..
selamat menerima keluarga baru ye dik ! ...

sedih kan x dpt joint .. x per lahh nak buat macam mana kan .. dpt tgk pic punn ok ape :)

Teratak Hami said...

Sorrylah lambat datang sini....

Tahun ni semua kawen, insyaAllah tahun depan Ayu dapat ramai anak sedara :-)

mizzkechique said...

xpela uols, doa dr kejauhan je yer.. ada rezeki nt blik la mesia jmpa semua n aiols sekalik.. =)

aanie said...

coffee sikit...hahaha.....istilah baru..hehe..
selamat pengantin baru!!

Ida,Japan said...

selamat pengantin baru utk mereka dari k'ida...kakak ayu pun kurus gak orgnyer yer..
ayu mekasih yer for the sweet wishes kt blog kt ida tempohari...terharu he..he

Juwita Jamaludin said...

selamat pengantin baru buat family ayu dan darl ayu ye.. jauh tak balik ye.. tak pe nanti balik msia leh jumpa2 kan

YONG JIAO XIU said...

kesiannya tak dpt join. mesti lama dah tak dpt join. takpe ni yong nak post gambar pelamin ari tu. sorry sgt, sebab lambat tunaikan permintaan ayu. er sebenrnya pic tu ada dlm pendrive ayah yong. so td br sempat mintak nak copy picture nya.gomenesai.hehehe.
family suma body selim melim eh? jeles tgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...