♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Wednesday, November 16, 2011

♥ Otanjoubi Omedetou Adam Kun ♥



♫♪ hepi bufday to u ♫♪ 
♫♪ hepi bufday to u ♫♪
♫♪ hepi bufday 2 Adam Najmi ♫♪
♫♪ hepi bufday to u ♫♪


Alhamdulliah genap 6 tahun usia Adam hari ni 16-11-2005 - 16-11-2011
bersyukur di kurniakan Adam yang sangat bijak dan banyak mulut ni
terasa macam semalam jer baru lahirkan dia
pejam celik dah besar
mean mama makin tua...uwaaaaa


Today tak ada buat apa-apa
InsyaAllah jika diizinkan oleh NYA sabtu ni 
nak buat makan-makan sikit kat tomodachi dia
tak der la grand or meriah macam kat mesia
sebab sini umah kecik2 jer, nak jemput ramai takut tak muat plak
moga Adam membesar ngan sihat, kuat, cerdik & jadi anak yang soleh
papa & mama sayang ketat-ketat taw
be good boy oke~



rindu  sangat masa dia kecil dulu....nak letak video masa dia dok nyanyi or cakap si mama sexy plak ngeeeee.


pic last year





nota ibu jari manis ai::pasal nak private blog tue ai tak decide lagi macam mana...now hati berbelah bagi sebab ramai yang merayu jangan private...cian plak sebab ramai kawan-kawan ai kat fb pun tak der blog...InsyaAllah akan keluar result yang terbaek buat semua nanti ngeee!







57 comments:

Anum said...

happy b'day
sekejap dah besar kan sis :)
same like my b'day

ajumohit said...

happy besday adam najmi, sebaya najwa, tahun depan masuk darjah 1 dah ye...kejap je masa berlalu..

moga adam panjang umur, murah rezki dan jadi anak soleh amin

Liza said...

hepi besday utk adam,dr auntie Liza n family kat Msia ni....
Semoga terus membesar dgn sihat dan dilindungi Allah swt....Aminnnn

Kamalia said...

happy birthday adam kun..semoga segala impian mama dan papa akn tercapai..
psst..suke tgok gambar die kecik2 nih..shomell..:))

Umie said...

otanjyoubi omedetou Adam-kun...semoga membesar jd anak yg soleh..

makin besar makin hensem adam nie...;-) ayu, bila diorang besar kita rindu time diorg baby pulak kan?aii pun sama...huhu

Fatin Mraz said...

selamat hari ulangtahun ke-6 adam najmi...semoga kamu menjadi anak yang soleh..

p/s:nice compilation, laling!

pic thn lps tuh pun cantik..

;)

azam said...

selamat hari lahir adam.....
hehehe.....sama dgn anak saya jugak 6 tahun

ainnoraini said...

hepy besday...dah besar..semoga jadi anak yg soleh dan diberkati allah didunia dan akhirat...

mizzkechique said...

happy birthday dear.. semoga jadi anak yg soleh n berbakti kpd kedua ibu bapa.. -pesanan ikhlas dri auntie kecik, mesia..- =)

yatie chomeyl said...

oh masa kecik2 dulu rmbut adam curly ye, dh besar ni jd straight pulak...makin ensem adam..besar2 nti mesti jadi pujaan hati anak dara ni ;)

Aziela said...

happy birthday adam...Semoga sentiasa beroleh kejayaan dunia dan akhirat.... Amiin

Teratak Hami said...

Happy Birthday to Adam,
Peluk cium chup chup skit kat dia.

Masa Adam kecil nampak rambut kerinting, dah besar lurus pulak ye.

WuMing said...

Hepi bes day juga... cute laa dia..

Lebih-lebih lagi yang pakai tudung tuu.....


He..he..he...

Ida,Japan said...

Otanjoubi Omedeto yer adam....hari ni la hari lahir dia..encem la adam ni...semoga doa mama dia dimakbulkan olehNya

Amie said...

Selamat pagi Ayu,
sayang sikit buat Adam ye... birthdaynya sama dengan birthday kakak tau.... moga Adam jadi anak yang soleh!

aTy _faRed~ said...

selamat hari ulangtahun ke-6..:) dah bujang anak u.. ai ni..anak pon baru nak jadi dalam perut..:) neway... semoge adam najmi menjadi anak yang soleh dan taat pada mak pak nyer..amin...:)

lizz said...

happy birthday adam...semoga panjang umur murah rezeki N ceria selalu

Asrul "iLham" Sany said...

hepi birthday..

pandai adam pose cam mak dia gak hohohohoo

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

happy befday utk adam kun =0)
hensem anak sis ayu =0)
untie Vi doakan moga adam sentiasa berjaya dlm apa jua bidang yg diceburi; bjaya dunia akhirat, ameen =0).

Adam kun sungguh sweet murah dgn senyuman yg manis =0). Sweet mcm mama nya =0).

Sis, jgn private blog...Vi suka baca blog Sis...pliz!pliz!

Ros said...

Salam,
Selamat hari lahir yang ke 6 tahun buat Adam,semoga dikurniakan kesihatan yang baik,panjang umur,murah rezeki dan ceria selalu..

アヌムちゃん said...

Otanjoubi omedetou adam kun..kck2 rmbt kerinting pulak.lain bila dh besar..msti hensem dh besar nnt..heeee..n bru tau nama dia adam najmi..heee

aanie said...

happy besday adam....makin besar makin hensem....adam mesti pandai ckp jepun kan? syok nya..

Cik TeN10 said...

Waaaa dh besar dh adam kun! 誕生日おめでとうございます!!

hazila said...

Happy Bufday to Adam. Wah mesti ramai yang dah booking nak buat menantu ni...

sabar kagawa japan said...

otanjoubi omedetou adam kun..alaaaa comeynyee mase kecik2 yer..dah besar makin hensemmmmm....smg jd hero yg terbaik utk mama ayu yer..hehe

SEPHIA said...

happy Birthday Adam :)semakin hensem yek!untung dpt skolah kat sana..budak2 jd cerdik..

btw uols xpayah la privatekan blog..hehehe..mcm gak ai,blog ai xpublish mana2 pon..sape tau tau la..sape tak,smpi bila pon taktau :p just ignore laa suma tuh,,janji kita cun :D

et said...

happy bestday adam.moga membesar bagai johan dan sihat selalu. uols,bestnyerkan adam dah besar.mesti org tanyer adik ker anak?hehehe.jgn maree.

Asmara said...

Happy besdey Adam-kun! moga terus membesar dengan sihat dan sempurna. InsyaAllah.
*lain betul masa kecik ngan besar ni kan! rambut kot! tp tetap kakkoi!!

Sue @ Nenie said...

Hepi Birthday to Adam Najmi..Moga jadi anak yang soleh dan membahagiakan kedua orang tua....

Eh, bezanya rambut adam masa baby berbanding sekarang...

Daddylicious said...

selamat ulang tahun ke6...kiut sungguh lesung pipi dia...:)

ieda said...

happy bday adammmm ! ..
semoga jadi anak yg soleh dan cerdik pandai tau ..

mummy bagi adiah apr niee ?? :)

Rtp Farra Arisha said...

adam..cantik sungguh namanya, seperti orangnya juga :)
happy birthday to you, adam. may you be a good son ever to your parents!! :)

Diana @ bilakukatacinta said...

happy birthday adam..jd anak yg baik ye???

mamaNoriz said...

hepi besday cayang!

dia sebijik muka yu la...
besar nanti mesti makin encem!

semoga membesar kuat dan sihat bagai johan dan jadi ank yg soleh yea :)

Ira said...

Happy birthday Adam-kun!
Adam takmo adik ke? (larikkkkk)
^___^y peace Ayu..

SeputihSalju said...

selamat hari lahir adam.. moga pjg umur, murah rezeki dan menjadi anak yg soleh.. Amin..

salam perkenalan.. sy follow sini :-)

sudipVSsenduk said...

happy birthday Adam Najmi, moga panjang umur, murah rezekinya, hidup sentiasa diberkati Allah dan jadilah anak yg pintar, yang bijak, yang handsome, yang sihat, yang disayangi dan semua yang baik2... Amin.

Nieza said...

happy birthday adam...hencem boyla..semoga membesar menjadi anak yg soleh yer:)

Dalila Hamid said...

hepy besday... semoga menjadi anak kebanggaan kedua ibu-bapa...... :)

Juwita Jamaludin said...

happy birthday adam najmi.. sedap namanya... makin hensem tau tgk dari kecil hingga dah besar..:) moga berjaya dan menjadi anak soleh

Schajar McFlurry said...

happy bufday to adam! may Allah bless you always... kejap je mase berlalu kan... rase macam nk stop kan mase~~~~

anymz said...

heppi bufday adam..jadi anak yg soleh ya..jadi anak yang menjadi kebanggan mama dan ayah..

alexa yussida said...

happy birthday adam!wah wah makin hensem anak teruna akak :)

jgn la private kak..nti xleh tgk mommy hot kat jepun ag dah :D

Nadzirah K. said...

happy b'day adam,
semoga jadi anak yang baik bila besar nanti :)

Soo Hae Daa said...

adam ensem...otanjoubi omedeto..!! smoga mbesar dengan lagi ensem..kekeeke =p

CIK JATT said...

happy besday adam!
semoga membesar dengan sihat, bijak dan jadi anak yang soleh eh.

♡ a.y.u ♡ said...

encemnya boy ni...neway happy bufday adam najmi..smoga adam menjadi anak yang soleh n menjadi kebanggaan mama n papa...

kasihredha said...

happy birthday adam :)

jeBateja said...

ishhh...ishhh...dah beso dah anak dia...ahakz....tak pe...anak kita lagik beso....ahakz

KizZ said...

Heppy besdey si chumel!!!

Zana Adieyza said...

happy belated birthday Adam.. semoga terus membesar dgn sihat & bijak!

Run Away said...

apy bday adam...be god boy ok...;d

Run Away said...

apy bday adam...be god boy ok...;d..

Hanie_Dew said...

dari kecik sampai besar muka adam menten je.

ada video adam ckap mama cekci ke. upload la cpt.

YONG JIAO XIU said...

happya belated birthday to Adam ya. Sorry lambat baca, busy memanjang. Semoga dia jadi anak yang soleh dan dengar kata parents. Jadi bijak pandai macam parents dia jugak. amin..

tiefazatie said...

hepi besday adam hensem..
moga pjg umur..murah rezeki..
jd anak yg soleh..

ala sis..jgn la private blog..huhu

E-na Lovely Kitchen said...

Otanjoubi omedetou adam kun...makin besar makin encem anak teruna ayu ni...beza benar rambutnya masa kecik2 dulu ye...moga adam berjaya dunia dan akhirat...esok ke nak wat birthday party adam, k.e-na terbang ke sana lah bole mkn sedap2...he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...