♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Friday, November 4, 2011

♥ Koyou @ Mibu Kouen ♥

AsSalam di hari Jumaat yang indah ni....lambatnya ai bersiaran hari ini sebab super busy today ngan macam-macam activity....citer hari ni next week ai citer ekkk sebab n3 kali ini share pics yang weols  terjah Mibu kouen semalam kebetulan 3 Nov memang cuti umum kat sini sempena culture day. Secara kebetulan gak weols terjah Mibu kouen ni same date ngan last year gak...kira terjah setahun sekali jer ngeeee.But this year daun cepat plak gugur then orang pun tak ramai macam selalu.


Kouen (taman) kat sini sangat lah luas dan ada macam-macam....last year tak sempat nak jejalan kat semua so kali ni weols tawaf 1 kouen sampai sakit kaki ai ni...dah la nk terjah kouen pakai plak boot yang heels 4 inci ...*pitam*...ni pow dah 2 tahun beli baru 3 kali pakai sebab tak berapa selesa...ai selalu suka pakai yang boots yang heels tak tinggi sangat or flat senang nak jalan.....:o


Anak teruna ai excited plak kali ni nak snap pic...selalu dia cukup susah nak ajak bab2 bergambar ni...tapi spoil bila battery DSLR habis ...sebab masa kuar tak check...lagipon dah lama tak angkut DSLR.



dekat parking keta jer yang ada daun kuning ni...


2 beranak picnic makan potato atas batu...ngeeee


terasa duduk dalam HUTAN jer ngee....auuummmm~


acara bebas yang paling di sukai ialah lari hikhikhik....


antara pics yang ai snap guna iPhone.



last pose b4 nak balik dan .....terasa nak guling2 macam citer hindustan bila tengok banyak daun gugur gituew (terasa muka makin bolat ni...apa kes???)...auwwwww





nota ibu jari manis ai::esok nak koyou kat Nikko plak....yippe ....so uols ai nak ucapkan selamat hari raya haji ek...yang balik KG tue hati2 di jalan raya....biar lembu jer di korbankan  jangan jiwa terkorban plak....hugs ketat2!



35 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

cantik2 gambar u...especially yg u posed tu..hehe..sapekah gerangan fotographernya yek?? musti incik hubby kan?

Anum said...

cantik sis
wow kagum tgk gambar2 sis, guna iphone pun ok kan

YONG JIAO XIU said...

woa lawa pya tempat la. batu dia pun lawa2 ye. bolat ke? tak perasan sgt bab tu. tp jacket n shawl tu lawa lah.hehehe.
ye ye biar lembu je jd korban.

azam said...

cantiknya.....

bunga sakura......
mata coklat tu pun cantik gak...hahahaa

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Diana::arr dia la sapa lagik...
if dia snap mmg guna manual...ai x reti reti selalu guna auto jer ngeee


anum::x der la lawa sgt pics tue...x selalu weols guna DSLR ni


Yong::bolattttt part muka ituew...uwaaa...owh arigatou....


azam::mana ada sakura la....salah musim ni ngeee...ouchhh mata coklat ka??? maluuu...larikkkkkkkk

Asrul "iLham" Sany said...

akak ayumi pakai boots?

fashionista tol

;D

mamaNoriz said...

wah, mata dgn shawl sama kaler lah!

santekkkkk ;)


salam aidiladha di sana...

Hanie_Dew said...

walaweh ur boot is killing me. lawa kottt...aarghhh..teruja tgk boot je.

kouen tu lawa banget. rasa aman damai. romentik macam dalam fairy tale.

ee..bile la nak gi japan ni.

Nieza said...

bestnyer akak tgk pic ni ayu..semua cantikx2 model pun cun...dah semakin slim melim dah ayu..:)

So Shy Lady said...

salam ayu

gmbar ayu kt dlm hutan tu mngancam tul mmng aummmmm hihi

slamat mnyambut hr ry haji, jgn syahdu2 tau! jom hug ktat2 ;D

Teratak Hami said...

Ayu,
Apehal pakai boot 4 inch masuk kouen ni? Esok gie Nikko jangan pakai boot, banyak taki & licin. Kang tak pasal2 tergolek.

Ambil gambar banyak2 and pose kat sini. Kasi kami semua jeles.

Gambar atas skali tu muka nampak lainlah.

ajumohit said...

Selamat hari raya aidiladha juga buat ayu skuarga!!! Pehhh pki boots 4 inchi, klu Aju sakit pinggang woa

Cik TeN10 said...

wahh sronoknya adam berlari-lari !!

muka bulat ke? ok je nampak.. cantik je.. xnmpak mcm mak org pn tau :)

happyichigo♥ said...

selamat hari raya haji ayu..

adam berlari2 gembira, cantik semua pictures!

Umie Artoqiemie said...

cantiknye view dalam gambar tu.. kalo tgok live lagilah kebaboom..

Hanis MY said...

Owh lawa sgt babe... Model lg lawa... Boots baru woot woot very the cuns I loike...

sitiezahim said...

cam matching je tudung ngan daun2 tuh kan...aummmmm :D

jeBateja said...

kek sano tak do org islam sambut raya korban ko...? kot2 ado yg buat korban....kot ado..kongsi2 lah...nak yo taw mcm no kek sanun sambut...ahakz

Soo Hae Daa said...

Comel tmpt nih..nk g jugak..!! Selamat hari ry aidiladha kak ayu..!!

Rtp Farra Arisha said...

i really love the last picture. you look so sweet :)

indahnya pemandangan taman itu :'D

Run Away said...

sis memang pandai pose...ar....;d...cantik nyer tempat tu...

peah @ peps said...

cantiknyer jupun....hai ladychenta..first time cik peah sampai blog ladychenta...

cik peah tgh bukak tabung cuti2..ni..kalau dah cukup tabung..cik peah carik ladychenta...

New Post: Trafalgar Square, London

Ana Ghazali said...

wahh...cantiknyer akak kite nie posing...hehe

Papa Mifz said...

contact lens warno honey ke tuh..sgt sesuai dgn tudung tuh...

Amie said...

salam aidil adha Ayu & family...wah meriahnya pose2 tu semua ye...

Dalila Hamid said...

salam aidiladha. :)

aleen aiden said...

cantek tempatnye kak!


slamat hari raya kak.. :)

Syaima' said...

yellow leavessss. sukkaaaa.

Juwita Jamaludin said...

salam ayu selamat hari raya.. tak sempat2 nak jalan2 sini.. busy mengalahkan apa je dua tiga hari lepas... cantik tau koen ni.. suka tgk gambar2 tu.. guna iphone pun cantik gak gambar tu

Juwita Jamaludin said...

salam ayu.. alamak macam tak free akak ada winter gathering suami dan kawan2 anjurkan.. sebab masa tu cutikan fuyukan.. emmm .. macam tak de rezeki je nak jumpa waktu tu...

Daddylicious said...

mulut tergangga luas je la ni...hehe

Ida,Japan said...

slm ayu.....sibuk ker??? cantik ler tmpt ni......modelnyer pun cantik he..he

mizzkechique said...

akak pakai shawl belang² duk kt celah pokok dh ghupe rimau kak.. hehehe.. jgn mrh haaaa...

Munnafendy said...

arrggghhh cntik2nya gmbr....ey mmg best guling2 ni

tiefazatie said...

wah..cantik la sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...