♥KONICHIWA ☻-☻ WELCOME to blog ☆*♥L@dy @yU♥*☆

Thursday, December 9, 2010

♥best dapat barang FREE ♥

sapa tak suka dapat barang free kan...kemarin kiter orang dapat barang free from boss my darl ...arigatou inwauchi san, dia nih satu² manusia di nihon yang baik haty...selalu jer kasi souvenir if balik Osaka or out station.
benda dia kasi ni sangat berguna, tapy ai dah lupa n
ama benda nih *@_@*


alat ni digunakan untuk detect
speed traps sebab banyak police letak kat highway rite...so if ada speed traps alat ni akan bunyi so kiter buley slow keta....saman pow buley di elekkan (sebab saman speed traps kat japan mahal selalunya tak fix ada plus miles berapa laju...kira lagi laju lagi mahal samannya).....alat ni kat japan legal but not in mesia.o(≧▽≦)o ....ai tak pasang lagi kat keta maybe this weekend leh try...save money tak payah beli dah o(*゚▽゚*)o


Most Beautiful Memory ♥♥




5 comments:

PakYa said...

macam talipon PakYa pun suka barang free.kalau free singgah la kat blog PakYa ya lady.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tq pak ya sudi komen :-p

sekamar rindu said...

salam..

benda free mesti best..salam singgah malam...

kew_chop said...

bestnya kak ayu dpt bendalah tu. hubby dari dulu lagi nak beli tak x beli2 lagi.. hihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sekamar rindu:: syok kan dpt brng pree :-p

murni::dah rezeki kami...x payah kuar duwet nk beli...hikhikhik *^_-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...